Subscribe Us

header ads

Αποκαλύφθηκε το AutoCAD 2023: Απολαύστε βαθύτερες γνώσεις, συνεργασία και αυτοματισμό - Ιστολόγιο AutoCAD - Autodesk

https://emake.gr/wp-content/uploads/Αποκαλύφθηκε-το-AutoCAD-2023-Απολαύστε-βαθύτερες-γνώσεις-συνεργασία-και-αυτοματισμό.jpg

Αποκαλύφθηκε το AutoCAD 2023: Απολαύστε βαθύτερες γνώσεις, συνεργασία και αυτοματισμό





Ειδήσεις προϊόντων




Κοινοποίηση στο Facebook




Μοιραστείτε το στο Twitter




Μοιραστείτε το στο LinkedIn
Λειτουργία AutoCAD 2023

Οι νέες δυνατότητες του AutoCAD 2023 είναι εδώ για να αυτοματοποιήσουν περαιτέρω τις διαδικασίες και τη συνεργασία. Είτε χρειάζεται να προσθέσετε σχόλια στα σχέδιά σας, να δείτε πληροφορίες για να μάθετε για βελτιώσεις διαδικασίας ή να χρησιμοποιήσετε το LISP API από τον ιστό, το AutoCAD 2023 προσφέρει.

Το AutoCAD 2023 σχεδιάστηκε με γνώμονα τους πελάτες μας και την μεταβαλλόμενη φύση της εργασίας τους. Οι νέες λειτουργίες Markup Import και Markup Assist σάς βοηθούν να εισάγετε αυτόματα σχόλια στα σχέδιά σας, μειώνοντας τον κίνδυνο σφαλμάτων και εξοικονομώντας χρόνο. Προσθέστε γραπτά σχόλια και σχόλια από τα επίπεδα Trace με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού σας. Με το My Insights, μπορείτε να μάθετε για νέες δυνατότητες ή ροές εργασίας, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς με βάση τον τρόπο που χρησιμοποιείτε μοναδικά το AutoCAD.

Με τη δύναμη των ενσωματώσεων της Autodesk, μπορείτε να διαχειριστείτε εργασίες όπως η σχεδίαση με λιγότερες διακοπές και η προσαρμογή με μεγαλύτερη ευελιξία. Το LISP API είναι πλέον διαθέσιμο στην εφαρμογή web AutoCAD. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στο AutoCAD και να αυτοματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες διαδικασίες όπου κι αν βρίσκεστε, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Επιπλέον, ο Διαχειριστής συνόλων φύλλων πρώτου στο cloud στο AutoCAD 2023 σάς δίνει πλέον τη δυνατότητα να ανοίγετε σύνολα φύλλων πιο γρήγορα από τα Έγγραφα Autodesk. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα cloud της Autodesk, η αποστολή και το άνοιγμα από σετ φύλλων Εγγράφων Autodesk προς και από συμπαίκτες είναι πιο γρήγορη και ασφαλής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον του AutoCAD και δεσμευόμαστε να αντιμετωπίσουμε τις ταχέως εξελισσόμενες σύγχρονες ροές εργασίας των πελατών μας», δήλωσε η Dania El Hassan, Διευθύντρια του AutoCAD Product Management. «Με το Markup Import και το Markup Assist και το My Insights: Macro Advisor στο AutoCAD 2023, που υποστηρίζονται από τη μηχανική εκμάθηση, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι ο χρόνος που αφιερώνουν οι χρήστες στο AutoCAD θα συνεχίσει να είναι αποδοτικός και παραγωγικός. Οι αυτοματισμοί και οι γνώσεις που αναπτύσσουμε θα συνεχίσουν να αξιοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να καθοδηγούν τους χρήστες προς εντελώς νέα σχεδιαστικά αποτελέσματα."

Το AutoCAD 2023 και οι εφαρμογές ιστού και κινητών AutoCAD σάς προσφέρουν τις πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες ιστού και φορητών συσκευών από οποιοδήποτε λογισμικό CAD. Έχετε την ευελιξία να σχεδιάζετε, να σχεδιάζετε, να επεξεργάζεστε, να μοιράζεστε και να επισημαίνετε σχέδια στο AutoCAD από επιτραπέζιο υπολογιστή, ιστό ή φορητή συσκευή. Με την εφαρμογή web AutoCAD, μπορείτε πλέον να ανεβάσετε πρότυπα σχεδίασης, στυλ σχεδίασης και άλλα αρχεία υποστήριξης για να δημιουργήσετε αρχεία DWG που πληρούν καλύτερα τα πρότυπα σύνταξης της εταιρείας σας.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από επτά σύνολα εργαλείων ειδικά για τον κλάδο στο AutoCAD με χιλιάδες εξαρτήματα, σύμβολα και διαγράμματα για να σας βοηθήσουν με ηλεκτρικά, μηχανικά, αρχιτεκτονική, σωληνώσεις, σχέδια εγκαταστάσεων και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, με το σετ εργαλείων Architecture μπορείτε να τοποθετήσετε γρήγορα τοίχους, πόρτες και παράθυρα στα σχέδιά σας με πραγματικές κατασκευαστικές ιδιότητες. Τα σύνολα εργαλείων ενημερώνονται για το 2023 για να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε και να ανακτήσετε δεδομένα από την πλατφόρμα Autodesk, να εισάγετε και να επεξεργάζεστε δεδομένα από υπολογιστικά φύλλα, να φιλτράρετε γρήγορα αρχεία για να βρείτε έργα, να επαναλάβετε έργα και πολλά άλλα για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα και να συντομεύσετε τους κύκλους του έργου σας.

Εξοικονομήστε χρόνο με την εφαρμογή σχολίων με το Markup Import και το Markup Assist

Το Markup Import και το Markup Assist θα σας βοηθήσουν να στείλετε και να ενσωματώσετε γρήγορα σχόλια στα σχέδιά σας. Με την Εισαγωγή σήμανσης, μπορείτε να λαμβάνετε σχόλια από το πεδίο σε έντυπο χαρτί ή PDF και να τα εισάγετε ως στρώμα ίχνους στο AutoCAD. Το AutoCAD εντοπίζει τη σήμανση και τη μετατρέπει σε αντικείμενο. Στη συνέχεια, το Markup Assist σάς επιτρέπει να προσθέσετε αυτόματα το κείμενο ή το αντικείμενο στο σχέδιό σας με ένα πάτημα ενός κουμπιού. Το Markup Import and Markup Assist διευκολύνει τη συνεργασία και τις αναθεωρήσεις.

Σήμανση AutoCAD 2023

Λάβετε επιμελημένες συμβουλές για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας με το My Insights: Macro Advisor

Το My Insights, η συμβουλευτική μηχανή που σας βοηθά να εργάζεστε πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης για να σας παρέχει επιμελημένες πληροφορίες, παρέχει τώρα πληροφορίες ενώ εργάζεστε με τη μορφή προτεινόμενων μακροεντολών που αυτοματοποιούν τις πιο συχνά επαναλαμβανόμενες ροές εργασίας σας. Εκτός από τον πίνακα εργαλείων στην καρτέλα έναρξης, όπου μπορείτε να προβάλετε μια ποικιλία από εξατομικευμένες πληροφορίες χρήσης, οι πληροφορίες μακροεντολών θα εμφανίζονται ως ειδοποίηση στο κάτω μέρος της οθόνης καθώς εργάζεστε. Κάνοντας κλικ σε αυτές τις προτάσεις μακροεντολών θα μεταφερθείτε σε μια νέα παλέτα μακροεντολών εντολών όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα, να αποθηκεύσετε μια προτεινόμενη μακροεντολή και ακόμη και να προσαρμόσετε τη μακροεντολή στις ανάγκες σας. Το My Insights: Macro Advisor είναι ένας οδηγός χωρίς τριβές για να σας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό πλαίσιο.

My Insights Macro Advisor AutoCAD 2023

Προσαρμόστε και αυτοματοποιήστε τις ροές εργασίας σας οπουδήποτε με το LISP API για το Web AutoCAD

Είτε βρίσκεστε εν κινήσει, είτε σε μια τοποθεσία εργασίας ή οπουδήποτε αποφασίσετε να εργαστείτε, δημιουργήστε τις δικές σας προσαρμογές για να αυτοματοποιήσετε ακολουθίες βημάτων με το LISP στην εφαρμογή web AutoCAD. Φορτώστε ή διαχειριστείτε αρχεία LISP και πληκτρολογήστε εντολές LISP όπως θα κάνατε με το AutoCAD στην επιφάνεια εργασίας σας για να εξοικονομήσετε χρόνο και να ολοκληρώσετε τα σχέδια πιο γρήγορα. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές AutoCAD.

LISP API AutoCAD 2023

Βελτιώσεις και βελτιωμένη απόδοση

Το AutoCAD 2023 περιλαμβάνει επίσης πολλές βελτιωμένες λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Πολλοί χρήστες ήθελαν τα αιωρούμενα παράθυρα να έχουν τις δικές τους γραμμές εντολών. Τώρα τα έχουν! Η γραμμή εντολών είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε ενεργό παράθυρο.

Το Trace είναι βελτιωμένο, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε επίπεδα ίχνους από την επιφάνεια εργασίας AutoCAD εκτός από τον ιστό και τις εφαρμογές για κινητά. Επιπλέον, μπορείτε πλέον να προσθέσετε στα Traces που δημιουργήθηκαν από άλλους ενισχύοντας περαιτέρω την ικανότητά σας να συνεργάζεστε. Προσθέστε με ασφάλεια σημειώσεις αλλαγής σχεδίου και σημάνσεις σε ένα σχέδιο απευθείας στο AutoCAD χωρίς να τροποποιήσετε το υπάρχον σχέδιο.

Η μέτρηση ενισχύεται επίσης για την περαιτέρω αυτοματοποίηση της μέτρησης αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής που επιλέγετε. Οι προστιθέμενες λειτουργίες της γραμμής εργαλείων Count σάς επιτρέπουν να επιλέξετε καταμετρημένα αντικείμενα. χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε στο προηγούμενο ή το επόμενο μετρημένο αντικείμενο. και εισάγετε απευθείας ένα πεδίο μέτρησης σε έναν πίνακα ή κείμενο.

Το AutoCAD 2023 περιλαμβάνει ενημερωμένα γραφικά για την απόδοση τρισδιάστατων αντικειμένων έως και 10 φορές πιο γρήγορα από ό,τι πριν, όταν χρησιμοποιείτε τα σκιασμένα, σκιασμένα με άκρα και οπτικά στυλ καλωδίου.

Ξεκινήστε σήμερα

Ξεκινήστε σήμερα και εξερευνήστε τις νέες δυνατότητες συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Autodesk και κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν δεν είστε ακόμη συνδρομητής, ρίξτε μια ματιά στις δωρεάν δοκιμές 30 ημερών του AutoCAD 2023 και του AutoCAD LT 2023. Εγγραφείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο στις 21 Απριλίου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εφαρμογή web AutoCAD και την εφαρμογή για κινητά AutoCAD.

AutoCAD 2023 για Mac και AutoCAD LT 2023 για Mac

Το AutoCAD 2023 για Mac και το AutoCAD LT 2023 για Mac είναι επίσης τώρα διαθέσιμα και μπορείτε να διαβάσετε για τις νέες δυνατότητες εδώ.

Εξερευνήστε περισσότερα

Πρόσθετες νέες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο AutoCAD 2023 μπορείτε να βρείτε στον οδηγό Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023 στην ενότητα Βοήθεια. Και δείτε αυτό το νέο βίντεο για το τι μπορείτε να κάνετε με το AutoCAD!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LQigiULisNA[/embed]

  • Ειδήσεις προϊόντων
  • AutoCAD 2023
  • AutoCAD LT 2023
  • AutoCAD Mobile App
  • AutoCAD Web App
  • μετρώ
  • ΨΕΛΛΙΖΩ
  • LISP API
  • Υποβοήθηση σήμανσης
  • Εισαγωγή σήμανσης
  • Οι πληροφορίες μου
  • Οι πληροφορίες μου: Σύμβουλος Macro
  • Εξειδικευμένα σύνολα εργαλείων
  • Ιχνος

Η ομάδα του AutoCAD

https://emake.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%86%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%84%ce%bf-autocad-2023-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%b1%ce%b8%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια