Subscribe Us

header ads

Η ενημέρωση του Autodesk Inventor 2022.2 είναι πλέον διαθέσιμη - Επίσημο ιστολόγιο Inventor

https://emake.gr/wp-content/uploads/Η-ενημέρωση-του-Autodesk-Inventor-20222-είναι-πλέον-διαθέσιμη.jpg

Η ενημέρωση του Autodesk Inventor 2022.2 είναι πλέον διαθέσιμη





Ειδήσεις προϊόντων




Κοινή χρήση στο Facebook




Μοιραστείτε το στο Twitter




Μοιραστείτε το στο LinkedIn

Κυκλοφόρησε η ενημέρωση του Autodesk Inventor 2022.2. Ως συνήθως, υπάρχουν βελτιώσεις και ενημερώσεις από τη σκιαγράφηση και τη μοντελοποίηση εξαρτημάτων μέχρι τις συναρμολογήσεις, τα σχέδια και τη συνολική απόδοση.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι, υπάρχει μια εντολή που ονομάζεται "Περιστροφή υπό γωνία" που σας επιτρέπει να περιστρέψετε τα μοντέλα σας σε μια συγκεκριμένη αύξηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να αποκτήσετε την ακριβή γωνία των προβολών που θέλετε να αποθηκεύσετε. Τώρα, ενώ αυτή η εντολή είναι ενεργή, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και μετατόπιση για μια πιο διαδραστική εμπειρία. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο προσπαθώντας να μεταφέρετε την ίδια ακριβώς άποψη από το ένα μοντέλο στο άλλο.

Προηγουμένως, το εργαλείο "Make Component" σάς επέτρεπε να δημιουργήσετε αρχεία συναρμολόγησης συσχετισμού από έναν συνδυασμό στερεών πολλαπλών σωμάτων και σκίτσων. Στο Autodesk Inventor 2022.2, μπορείτε πλέον να επιλέξετε επιφάνειες ως μέρος της διαδικασίας επιλογής. Αυτή η ενημέρωση σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε αόρατα σώματα από το πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε περισσότερα από τα δεδομένα σας σε συσχετιστικές μεταγενέστερες διαδικασίες.

Όταν δημιουργείτε νέα στερεά σώματα ή επιφανειακά σώματα σε ένα αρχείο εξαρτημάτων, μπορείτε να επεξεργαστείτε το όνομα του σώματος στον πίνακα ιδιοτήτων. Αυτό είναι το όνομα που εμφανίζεται στο φάκελο στερεών σωμάτων ή επιφανειακών σωμάτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα σώματα για τη δημιουργία άλλων εξαρτημάτων ή συγκροτημάτων.






Όταν εργάζεστε με τον λογαριασμό υλικών, μπορείτε τώρα να κάνετε μια επιλογή πολλών κελιών σε μια στήλη και να αλλάξετε πολλά κελιά ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρόνο από την επεξεργασία μεμονωμένων κελιών μέσα στο BOM σας.

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή παραθύρου για να προσθέσετε κεντρικά σημάδια σε πολλές προβολές σχεδίασης με μία μόνο εντολή.

Εάν αξιοποιήσετε τις ροές εργασιών που προκύπτουν από το τμήμα για να δημιουργήσετε γεωμετρία, μπορείτε τώρα να ανοίξετε το βασικό στοιχείο κάνοντας απλώς δεξί κλικ πάνω του στο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέγοντας ανοιχτό στοιχείο βάσης. (Η προβολή μοντελοποίησης πρέπει να είναι ενεργή)

Το λογικό περιβάλλον έχει αρκετές βελτιώσεις. Δύο που προήλθαν απευθείας από τον σταθμό ιδεών περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής πολλών κανόνων iLogic και εκτέλεσης λειτουργιών όπως η κατάργηση της εκτέλεσης και η αναγέννηση, καθώς και νέες επιλογές για το φιλτράρισμα αποσπασμάτων κανόνων στο παράθυρο διαλόγου επεξεργασίας κανόνων.

Η συνεργασία και η εργασία με μη εγγενή δεδομένα είναι ευκολότερη με νέους και ενημερωμένους μεταφραστές, συμπεριλαμβανομένων των εξαγωγών NX, JT, STEP και DWFX.

Μάθετε περισσότερα για όλες τις βελτιώσεις στη βοήθεια του Autodesk Inventor 2022.2.


  • Ειδήσεις προϊόντων
  • Autodesk Inventor
  • τι νέο υπάρχει 2022

λουκεμιχέλτσιτς

https://emake.gr/%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-autodesk-inventor-2022-2-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%ad%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b8%ce%ad/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια