Subscribe Us

header ads

Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023; LISP API στο AutoCAD Web App - AutoCAD Blog - Autodesk

https://emake.gr/wp-content/uploads/Τι-νέο-υπάρχει-στο-AutoCAD-2023-LISP-API-στο-AutoCAD.jpg

Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023; LISP API στην εφαρμογή Web AutoCAD

Ειδήσεις προϊόντων





Από την ομάδα του AutoCAD

Επιστρέψαμε με το επόμενο άρθρο της σειράς μας που καλύπτει ό,τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023!

Οι εφαρμογές LISP μπορούν να ζητήσουν από τον χρήστη να εισάγει, να έχει άμεση πρόσβαση σε ενσωματωμένες εντολές AutoCAD και να τροποποιεί ή να δημιουργεί αντικείμενα απευθείας στη βάση δεδομένων σχεδίασης. Δημιουργώντας ρουτίνες LISP, μπορείτε να προσθέσετε εντολές για συγκεκριμένους κλάδους ή εντολές που βασίζονται στη ροή εργασίας στο AutoCAD. Μερικές από τις τυπικές εντολές AutoCAD είναι στην πραγματικότητα εφαρμογές LISP.

Με το AutoCAD 2023, το LISP API είναι πλέον διαθέσιμο στην εφαρμογή web AutoCAD για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και να ολοκληρώσετε τα σχέδια πιο γρήγορα. Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε και να αυτοματοποιήσετε τις ροές εργασίας όπου κι αν βρίσκεστε—είτε είναι σε μια τοποθεσία εργασίας είτε εν κινήσει.

Ακριβώς όπως με το AutoCAD στην επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε να φορτώσετε ή να διαχειριστείτε αρχεία LISP και να πληκτρολογήσετε εντολές LISP. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές AutoCAD.

Δείτε το LISP API για την εφαρμογή Web AutoCAD σε δράση

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=XXCkewS5vsc[/embed]

Ξεκίνα

Ξεκινήστε σήμερα και εξερευνήστε τις νέες δυνατότητες συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Autodesk και κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν δεν είστε ακόμη συνδρομητής, ελέγξτε τις δωρεάν δοκιμές 30 ημερών του AutoCAD 2023 και του AutoCAD LT 2023.


https://emake.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-autocad-2023-lisp-api-%cf%83%cf%84%ce%bf-autocad-web-app-autocad-blog-autodesk/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια