Subscribe Us

header ads

Η επένδυσή μας στο Revolution Workshop - Autodesk Foundation

https://emake.gr/wp-content/uploads/Η-επένδυσή-μας-στο-Revolution-Workshop-Autodesk-Foundation.jpg


Η επένδυσή μας στο Revolution Workshop






Το Ίδρυμα Autodesk καλωσορίζει το Revolution Workshop στο χαρτοφυλάκιό του Work & Prosperity. Το Revolution Workshop είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στο Σικάγο του Ιλινόις, ο οποίος χτίζει δεξιότητες, ελπίδα και ανθεκτικότητα παρέχοντας εκπαίδευση στις κατασκευές στις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες του Σικάγο.





Ο κατασκευαστικός κλάδος στο Σικάγο αναπτύσσεται γρήγορα και οι νέες θέσεις εργασίας αναμένεται να αυξηθούν κατά 7% ετησίως έως το 2026. Ο κλάδος αντιμετωπίζει άμεση έλλειψη εργατικού δυναμικού και αναμένει να δει το χάσμα μεταξύ ζήτησης και προσφοράς ταλέντων να διευρύνεται τα επόμενα χρόνια καθώς το 57% των κατασκευών οι εργαζόμενοι στο Σικάγο πλησιάζουν στη σύνταξη.





Παρά τη φυλετική ποικιλομορφία της πόλης, ο κατασκευαστικός κλάδος του Σικάγο παραμένει σε μεγάλο βαθμό λευκός, ειδικά σε επαγγέλματα με υψηλότερη ειδίκευση, καλύτερα αμειβόμενα. Ο πληθυσμός σε ηλικία εργασίας του Σικάγο είναι 17% Μαύροι, αλλά οι μαύροι αντιπροσωπεύουν μόλις το 4% των ξυλουργών, το 8% των συνολικών επαγγελματιών του εμπορίου και το 12% των μαθητευόμενων. Η εκπροσώπηση LatinX έχει αυξηθεί, αλλά οι εργαζόμενοι της LatinX είναι συγκεντρωμένοι στους ρόλους με τη χαμηλότερη αμοιβή και βλέπουν μικρή εξέλιξη σταδιοδρομίας. Σε εθνικό επίπεδο, οι έγχρωμοι εγκαταλείπουν τη μαθητεία με διπλάσιο ρυθμό από τους λευκούς μαθητευόμενους.





Η αύξηση της φυλετικής ποικιλομορφίας σε όλα τα επίπεδα εργασίας εντός των επαγγελμάτων και η παροχή κατάρτισης σε άτομα από κοινότητες χαμηλού εισοδήματος μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της εκτεταμένης έλλειψης εργατικού δυναμικού, ενώ παράλληλα χτίζει μονοπάτια χωρίς αποκλεισμούς για σταδιοδρομίες που υποστηρίζουν την οικογένεια. Ωστόσο, η εξέλιξη της σταδιοδρομίας στον κατασκευαστικό κλάδο επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το δίκτυο, την ικανότητα πλοήγησης μεταξύ έργων και την πρόσβαση σε κεφάλαια για την πληρωμή τελών, εργαλείων και μεταφοράς. Μια συνέπεια είναι ότι ιστορικά υποεκπροσωπούμενες ομάδες και άτομα με χαμηλό εισόδημα συχνά αγωνίζονται να ανέβουν στον κλάδο. Η απόκτηση μιας αρχικής θέσης εργασίας ή θέσης σε ένα πρόγραμμα μαθητείας είναι μόνο το πρώτο βήμα.





Γιατί Εργαστήριο Επανάστασης;





Το Revolution Workshop προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα προ-μαθητείας και συνεχή υποστήριξη σταδιοδρομίας για άτομα που μεταβαίνουν στον κατασκευαστικό κλάδο. Μέσω της στρατηγικής του για δέσμευση εργοδοτών, το πρόγραμμα του Revolution Workshop χρησιμεύει ως αγωγός για εκπαιδευμένα, διαφορετικά ταλέντα για τους ειδικευμένους εργοδότες της περιοχής.





Το ολιστικό μοντέλο εκπαίδευσης του Revolution Workshop παρέχει ένα δωρεάν πρόγραμμα 12 εβδομάδων, βασισμένο σε κοόρτη, όπου 15-25 εκπαιδευόμενοι αποκτούν τεχνικές δεξιότητες, πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία, υπηρεσίες περιτύλιξης και μαλακές δεξιότητες ειδικά για τις κατασκευές. Εκτός από τις βέλτιστες πρακτικές για προγράμματα προ-μαθητείας, το Revolution Workshop έχει προσαρμόσει το μοντέλο του ώστε να αντικατοπτρίζει τις κοινότητες που εξυπηρετεί. Το Revolution Workshop εκπαιδεύει προ-μαθητευόμενους από τη Δυτική και τη Νότια πλευρά του Σικάγο, οι οποίοι είναι κατά πλειοψηφία Μαύροι ή LatinX, χαμηλού εισοδήματος και συχνά υποαπασχολούμενοι. Ως εκ τούτου, το Revolution Workshop υποστηρίζει τους εκπαιδευόμενους καθ' όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους παρέχοντας «υπηρεσίες αποφοίτων» για να υποστηρίξει τη συνεχή πρόοδο σε έναν κλάδο που μπορεί να είναι δύσκολος στην πλοήγηση και αποκλειστικότητα. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν μεταβατικές ευκαιρίες απασχόλησης μεταξύ έργων μέσω εσωτερικών και εταίρων κοινωνικών επιχειρήσεων, αναβάθμιση δεξιοτήτων σε προηγμένες τεχνολογίες και καθοδήγηση 1:1 για να ξεπεραστούν οι προκλήσεις της ζωής και του χώρου εργασίας.





Μέχρι σήμερα, περισσότερες από 60 εταιρείες έχουν προσλάβει ταλέντα από το Revolution Workshop. Αυτές οι εταιρείες περιλαμβάνουν τέσσερις από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στο Ιλινόις που κερδίζουν μαζί πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα, καθώς και μικρότερες εταιρείες. Για τους εργοδότες, το Revolution Workshop έχει γίνει μια πηγή επαγγελματικών και αφοσιωμένων ταλέντων για αρχάριους κατασκευαστικούς ρόλους και μαθητεία σε συνδικάτα. Πάνω από 200 εταιρείες συνεργάζονται με το Revolution Workshop για την ενίσχυση της εκπαίδευσης.





Στα τέσσερα χρόνια από τότε που το Revolution Workshop άρχισε να τοποθετεί άνεργους κατοίκους του Σικάγο σε ευκαιρίες απασχόλησης για τη διατήρηση της οικογένειας στον τομέα των κατασκευών, είδε τους αποφοίτους του να αυξάνονται από 17 $/ώρα θέσεις εργασίας στο πρώτο έτος μετά το πρόγραμμα σε 25 $/ώρα θέσεις εργασίας το τρίτο έτος. Υποθέτοντας απασχόληση για εννέα μήνες του έτους, αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση μισθού 11.500 $ ετησίως.





Η συνεργασία μας για να αλλάξουμε το πρόσωπο του κατασκευαστικού κλάδου





Το πρόγραμμα του Revolution Workshop είναι μια πολύ αποτελεσματική ράμπα στον κατασκευαστικό κλάδο. Καθώς ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός κλιμακώνει το έργο του στο Σικάγο και τελικά σε εθνικό επίπεδο, το Ίδρυμα θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της Autodesk για να ενισχύσει περαιτέρω τη δύναμη του εκπαιδευτικού προγράμματος του Revolution Workshop. Η εξοικείωση με τα εργαλεία της Autodesk μπορεί να δώσει στους υποψήφιους θέσεις εργασίας ένα πόδι στο χώρο εργασίας και μπορεί να οδηγήσει σε αυξήσεις μισθών και προαγωγές. Μέσω δωρεών λογισμικού Autodesk και δωρεάν υποστήριξης, το Revolution Workshop θα αρχίσει να δίνει στους εκπαιδευόμενους έκθεση σε ψηφιακό σχέδιο και εργαλεία συνεργασίας ιστότοπου ως μέρος του βασικού προγράμματος 12 εβδομάδων και θα προσφέρει πιο προηγμένη εκπαίδευση ως μέρος του προγράμματος υπηρεσιών αποφοίτων. Το Ίδρυμα Autodesk ανυπομονεί να αξιοποιήσει αυτή τη συνεργασία για να εκπαιδεύσει το εργατικό δυναμικό των κατασκευών του μέλλοντος.





Μάθετε περισσότερα για το πώς το Revolution Workshop προωθεί την κοινωνική και οικονομική ισότητα και τις ειρηνικές κοινότητες μέσω της κατασκευαστικής βιομηχανίας.






Μάθε περισσότερα



https://emake.gr/%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-revolution-workshop-autodesk-foundation/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια