Subscribe Us

header ads

Revit 2023 Release Spotlight: Διατήρηση της απόδοσης του μοντέλου με τα Εργαλεία διαλειτουργικότητας BIM

https://emake.gr/wp-content/uploads/Revit-2023-Release-Spotlight-Διατήρηση-της-απόδοσης-του-μοντέλου-με.png

Revit 2023 Release Spotlight: Διατήρηση της απόδοσης του μοντέλου με τα Εργαλεία διαλειτουργικότητας BIM

Τι νέα





Του Ντέιβιντ Σμόλκερ

[Authored by Autodesk’s Chuck Mies, Eddy Krygiel, and Brett Casson. For questions or to provide feedback on BIM Interoperability tools, email us at BIMInteroperability@autodesk.com.]

Ένα πρόσθετο Autodesk Revit, τα Εργαλεία Διαλειτουργικότητας BIM (BIT) με τον Έλεγχο μοντέλων βοηθούν στην οπτικοποίηση, τη μέτρηση και τη βελτίωση της υγείας του μοντέλου.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι με την κυκλοφορία του Revit 2023 έρχεται η παγκόσμια κυκλοφορία του BIM Interoperability Tools v9 (BIT), μια προσθήκη για το Revit. Εάν έχετε εγκαταστήσει το Revit, αναζητήστε στον λογαριασμό σας στο Autodesk τα Εργαλεία διαλειτουργικότητας BIM ως ενημέρωση προϊόντος ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του λογαριασμού της εταιρείας σας.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα Εργαλεία διαλειτουργικότητας BIM, είναι ένα πρόσθετο στο Revit για τις Βέλτιστες πρακτικές αξιολόγησης μοντέλων που σας βοηθούν να τυποποιήσετε, να επικυρώσετε και να παραδώσετε δεδομένα μοντέλου για ψηφιακά παραδοτέα. Το κιτ εργαλείων υπάρχει από το 2010 και είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε τρέχουσα έκδοση του Revit (εκδόσεις 2019-2023). Μπορείτε να τα βρείτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Autodesk Desktop.

Με αυτήν την έκδοση, σας προσφέρουμε ορισμένες νέες δυνατότητες σχετικά με την απόδοση των αρχείων και τις ροές εργασιών επικύρωσης δεδομένων, ενώ προσθέτουμε επίσης ορισμένες βελτιώσεις σχετικά με τις αναφορές. Πέρασαν οι μέρες των χειροκίνητων κριτικών μοντέλων! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε αποτελέσματα βάσει του πίνακα ελέγχου και περισσότερες αυτοματοποιημένες ροές εργασίας.

Απόδοση Μοντέλου και Συντήρηση Μοντέλου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα υπηρεσία στην εργαλειοθήκη μας – μοντέλα πίνακες εργαλείων βέλτιστων πρακτικών. Η BIT έχει αναπτύξει σετ ελέγχου βέλτιστων πρακτικών που έχουν σχεδιαστεί για να αναλύουν τα μοντέλα Revit σας για να βεβαιωθεί ότι είναι βελτιστοποιημένα για απόδοση. Το σύνολο ελέγχου αντιμετωπίζει 96 διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του μοντέλου. Είναι μια περιεκτική επισκόπηση της γενικής υγείας του μοντέλου. Τα μοντέλα θα ανοίγουν γρηγορότερα, θα πλοηγούνται ευκολότερα και θα είναι λιγότερο πιθανό να κολλήσουν. Με την εξέταση των αποτελεσμάτων από τους ελέγχους βέλτιστων πρακτικών και την ενημέρωση του μοντέλου, τα μοντέλα ανοίγουν έως και 12 φορές πιο γρήγορα. Αυτό σημαίνει περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που έχουν σημασία και λιγότερο χρόνο αναμονής για τη φόρτωση του μοντέλου.

Τα αποτελέσματα παραδίδονται τόσο σε HTML όσο και σε MS Excel με το αρχείο Excel μορφοποιημένο για PowerBI ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο ανάλυσης δεδομένων. Παρέχουμε ακόμη και το ταμπλό, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε απευθείας από το μοντέλο στα αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Ξεκινήστε τη δοκιμή του Revit σήμερα

Δεδομένα και πίνακες ελέγχου.

Με την κυκλοφορία του BIT, κοινοποιούμε επίσης τον πίνακα ελέγχου βέλτιστων πρακτικών. Αυτό το εργαλείο PowerBI μπορεί να καταναλώσει τα δεδομένα από οποιαδήποτε έκδοση των σετ ελέγχου βέλτιστων πρακτικών και να προσφέρει γρήγορα, αποτελεσματικά αποτελέσματα στην ομάδα σας σχετικά με την απόδοση του μοντέλου. Όχι άλλες μεγάλες λίστες – η γραφική διεπαφή καθιστά εύκολη και γρήγορη κατανόηση της κακής απόδοσης του μοντέλου σας. Με την προστιθέμενη δυνατότητα εξάσκησης στο επίπεδο στοιχείου, η ενίσχυση της απόδοσης του μοντέλου είναι ευκολότερη από ποτέ.

Τόσο τα σετ ελέγχου όσο και οι πίνακες εργαλείων είναι πλήρως προσαρμόσιμα, ώστε να μπορείτε να τροποποιήσετε οποιαδήποτε από τις τιμές για τις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας ή του έργου σας.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή την κυκλοφορία και είμαστε ενθουσιασμένοι που σας πούμε γι 'αυτό.

  • Κατεβάστε ένα αντίγραφο του πίνακα ελέγχου μας εδώ
  • Δείτε τις πλήρεις σημειώσεις έκδοσης και βρείτε περισσότερη τεκμηρίωση για τα Εργαλεία διαλειτουργικότητας του Autodesk Revit BIM 2023.
  • Αναβαθμίστε στο Revit 2023 σήμερα!

https://emake.gr/revit-2023-release-spotlight-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια