Subscribe Us

header ads

Revit 2023: Αυτοματοποιήστε τις ροές εργασίας χρησιμοποιώντας δεδομένα Revit με το Microsoft Power Automate

https://emake.gr/wp-content/uploads/Revit-2023-Αυτοματοποιήστε-τις-ροές-εργασίας-χρησιμοποιώντας-δεδομένα-Revit-με.jpg

Revit 2023: Αυτοματοποιήστε τις ροές εργασίας χρησιμοποιώντας δεδομένα Revit με το Microsoft Power Automate

Εχεις δοκιμασει





Του Ντέιβιντ Σμόλκερ

Το Revit 2023 εισάγει μια νέα δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων και αυτοματισμού στους συνδρομητές της Autodesk AEC Collection.

Η ροή εργασίας Revit to Microsoft Power Automate συνδέει δεδομένα Revit με το οικοσύστημα των εφαρμογών στο χώρο εργασίας και παραγωγικότητας της Microsoft. Σε αυτήν την ανάρτηση, παρουσιάζουμε τη ροή εργασιών, παρουσιάζουμε ορισμένες από τις προβλεπόμενες χρήσεις και τα πλεονεκτήματά της για τις ομάδες έργων AEC και επισημαίνουμε ορισμένους πόρους για να ξεκινήσετε τη δημιουργία των δικών σας προσαρμοσμένων αυτοματισμών.

Τι είναι το Power Automate;

Το Power Automate είναι μια πλατφόρμα αυτοματισμού διεργασιών χαμηλού κώδικα που συνδέει και βελτιστοποιεί τις ροές εργασίας μεταξύ εφαρμογών και υπηρεσιών που πιθανότατα χρησιμοποιείτε ήδη καθημερινά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αυτοματοποιήσετε τις καθημερινές σας εργασίες, όπως ο συγχρονισμός αρχείων, η συλλογή και η κοινή χρήση δεδομένων ή η αποστολή ενημερώσεων και ειδοποιήσεων μέσω email. Πολλές βιομηχανίες αξιοποιούν το Power Automate για τη σύνδεση και την αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών και τώρα, η δύναμή του να συνδέει δεδομένα με οικοσυστήματα προγραμματιστών έρχεται στο Revit και στον κλάδο της AEC.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Autodesk για να βοηθήσουμε τις ομάδες έργων AEC να συνδέσουν τα σχεδιαστικά τους δεδομένα με τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία για τους πελάτες όχι μόνο να αυτοματοποιούν τις εγκόσμιες εργασίες, αλλά και να μοιράζονται δεδομένα πιο εύκολα, έτσι περισσότερος χρόνος αφιερώνεται στη δημιουργική εργασία που δίνει σχήμα στο περιβάλλον μας».

– Per Mikkelsen, Principal Group Program Manager, Microsoft

Τι θα αυτοματοποιήσετε;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Power Automate για να θέσετε σε λειτουργία τα δεδομένα σχεδίασής σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ροή στο Power Automate για να ενημερώσετε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel, όταν συμβαίνει μια αλλαγή σε ένα στοιχείο πόρτας σε ένα επίπεδο στο μοντέλο Revit. Ή στείλτε μια αυτοματοποιημένη εβδομαδιαία αναφορά μέσω του Outlook, του Teams ή του Slack, καταγράφοντας τις αλλαγές στην κοιλότητα της οροφής σε έναν όροφο ή ένα ολόκληρο κτίριο. Μπορείτε να δημιουργήσετε κανόνες ετικέτας για να ανανεώσετε τους πίνακες ελέγχου υγείας και απόδοσης του έργου Power BI, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε δεδομένα με ασφάλεια με τα ενδιαφερόμενα μέρη της επιχείρησης.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=VNzmxkMze48[/embed]

Με εκατοντάδες εφαρμογές και χιλιάδες προγραμματιστές, για να μην αναφέρουμε περίπου ένα δισεκατομμύριο χρήστες της Microsoft παγκοσμίως: η ροή εργασιών Revit to Power Automate εξουσιοδοτεί τους διαχειριστές Virtual Design and Construction (VDC), τους διαχειριστές BIM και τις ομάδες έργων να δημιουργούν ροές δεδομένων, ενεργοποιήσεις και συναλλαγές που βελτιώνουν τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων, των έργων και των επιχειρήσεων.

Τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια ανταλλαγή δεδομένων

Για να ξεκινήσετε τη σύνδεση δεδομένων Revit στο Power Automate, θα χρειαστείτε:

  • Συνδρομή Autodesk Docs, διαθέσιμη στη συλλογή AEC ή με το Autodesk Construction Cloud.
  • Λογαριασμός Microsoft Power Automate ή δοκιμαστική άδεια.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη ροή εργασίας

  • Για μια επισκόπηση, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο σχετικά με το Autodesk Knowledge Network: Data Exchange with Revit και Autodesk Docs.
  • Μπορείτε να βρείτε τεκμηρίωση και τοπική διαθεσιμότητα για την εφαρμογή σύνδεσης Autodesk Forge Data Exchange στην τοποθεσία Microsoft Docs.
  • Προγραμματιστές, το Data Exchange API είναι πλέον διαθέσιμο στο Forgμι! Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο ιστολόγιο της κοινότητας Autodesk Forge.

Μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο Revit για περισσότερες ενημερώσεις!

Περισσότερα για το Revit 2023

Παρακολουθήστε κατ' απαίτηση: Οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες AEC της Autodesk στην αρχιτεκτονική, τις δομές και τον ευρωβουλευτή σας καθοδηγούν στις καλύτερες στιγμές της κυκλοφορίας.

Παρακολουθήστε το On-Demand

Ενημερώσεις δημόσιου οδικού χάρτη

Τέσσερις συνεδρίες Ask Me Anything τον Απρίλιο και τον Μάιο καλύπτουν ενημερώσεις στον δημόσιο οδικό χάρτη Revit.

Generative + Υπολογιστική Σχεδίαση | Ορίστε μια υπενθύμιση: 19 Απριλίου 2022
Δομές AEC | Ορίστε μια υπενθύμιση: 20 Απριλίου 2022
Ευρωβουλευτής AEC | Ορίστε μια υπενθύμιση: 27 Απριλίου 2022
Αρχιτεκτονική | Ορίστε μια υπενθύμιση: 4 Μαΐου 2022

AUTODESK ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Εγγραφείτε σήμερα για να εγγραφείτε στην Ερευνητική Κοινότητα της Autodesk.

Η Ερευνητική Κοινότητα της Autodesk βοηθά τους πελάτες να παρέχουν τα σχόλιά τους και τις γνώσεις τους για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των προϊόντων, των υπηρεσιών και των εμπειριών μας. Ανοιχτές σε όλους τους κλάδους, τους ρόλους εργασίας και τα επίπεδα τεχνογνωσίας, οι ομάδες προϊόντων προσκαλούν τους πελάτες σε εξατομικευμένες συνεδρίες έρευνας και ανάπτυξης εμπειρίας χρήστη, όπου οι απόψεις σας μπορούν να επηρεάσουν τη μελλοντική εμπειρία της Autodesk.
Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε από επαγγελματίες της δομικής μηχανικής που χρησιμοποιούν το Revit, ιδιαίτερα εκείνους που εργάζονται στο σχεδιασμό κτιρίων με οπλισμό σκυροδέματος για επερχόμενες ερευνητικές ευκαιρίες.

ΠΟΡΟΙ REVIT

Σημειώσεις έκδοσης Revit 2023.
Διαβάστε τις πλήρεις σημειώσεις έκδοσης στο Autodesk Knowledge Network.

Revit Forum.
Έχετε κάποια ερώτηση για το Revit; Μεταβείτε το στο φόρουμ του Revit και αφήστε την κοινότητα των χρηστών του Revit να σας βοηθήσει να το λύσετε.

Revit Ideas.
Έχετε μια ιδέα για να κάνετε το Revit καλύτερο; Μεταβείτε στο Revit Ideas για να βρείτε, να δημοσιεύσετε και να ψηφίσετε τα πράγματα που θέλετε να δείτε στις νέες εκδόσεις του Revit.

Δημόσιος οδικός χάρτης Revit.
Δείτε τι νέο υπάρχει και τι είναι στα σκαριά με τον Δημόσιο Οδικό Χάρτη του Revit, ο οποίος ενημερώνεται με κάθε σημαντική κυκλοφορία του Revit.

Πρόσβαση προεπισκόπησης Revit.
Θέλετε να δείτε τι έρχεται στο Revit; Εγγραφείτε για πρόσβαση στην Προεπισκόπηση Revit και δώστε μας σχόλια σχετικά με τις νέες δυνατότητες του Revit πριν κυκλοφορήσουν.


https://emake.gr/revit-2023-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%81%ce%bf%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια