Subscribe Us

header ads

Έχετε δοκιμάσει: Παράθυρο, Φράχτη, Λάσο και άλλα - Ιστολόγιο AutoCAD - Autodesk

https://emake.gr/wp-content/uploads/Έχετε-δοκιμάσει-Παράθυρο-Φράχτη-Λάσο-και-άλλα-Ιστολόγιο-AutoCAD.jpg

Έχετε δοκιμάσει: Παράθυρο, Φράχτη, Λάσο και άλλα

Μάθηση





Του Lee Ambrosius

Για το Have You Tried αυτόν τον μήνα, έχουμε μερικές εξαιρετικές τεχνικές για την επιλογή και την αποεπιλογή αντικειμένων.

Το παράθυρο και το παράθυρο διέλευσης είναι εξαιρετικές μέθοδοι επιλογής στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά για μεγαλύτερα, πιο σύνθετα σχέδια μπορεί να είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους όπως φράχτη ή λάσο. Και αφού επιλεγούν αντικείμενα, ίσως υπάρχουν κάποια αντικείμενα που θέλετε να εξαιρέσετε από την επιλογή. Αυτό το Have You Tried θα καλύψει επίσης το φιλτράρισμα και την αποεπιλογή αντικειμένων.

Θα πάμε:

  • Επιλογή βασικού παραθύρου και αντικειμένου διέλευσης
  • Επιλογή αντικειμένων φράχτη και λάσο
  • Αποεπιλογή αντικειμένων
  • Φιλτράρισμα αντικειμένων που επιλέχθηκαν χρησιμοποιώντας SELECTSIMILAR και QSELECT

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις διάφορες μεθόδους επιλογής για την επιλογή και την αποεπιλογή αντικειμένων, με τα παραδείγματα βήμα προς βήμα στο θέμα Έχετε δοκιμάσει: Παράθυρο, Φράχτης, Λάσο και Περισσότερα.

Αντικείμενα AutoCAD

Κρατήστε τα σχόλια να έρχονται

Ευχαριστούμε για όλα τα υπέροχα σχόλια που υποβλήθηκαν μέχρι στιγμής. Λόγω των μεγάλων σχολίων, μπορέσαμε να βελτιώσουμε τα θέματα στο σύστημα ηλεκτρονικής βοήθειας AutoCAD.

Ο καλύτερος τρόπος για να υποβάλετε σχόλια είναι χρησιμοποιώντας το "Ήταν χρήσιμο;" ενότητα που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε θέματος Βοήθειας. Πείτε μας τι σας αρέσει ή τι δεν σας αρέσει σε ένα θέμα ή δώστε προτάσεις για άλλα θέματα που θα θέλατε να καλύπτονται με περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο πιο συγκεκριμένα τα σχόλιά σας, τόσο το καλύτερο.


https://emake.gr/%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b8%cf%85%cf%81%ce%bf-%cf%86%cf%81%ce%ac%cf%87%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%ac%cf%83%ce%bf/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια