Subscribe Us

header ads

Η επένδυσή μας στο Factor[e] Ventures - Autodesk Foundation

https://emake.gr/wp-content/uploads/Η-επένδυσή-μας-στο-Factore-Ventures-Autodesk-Foundation.jpg


Η επένδυσή μας στο Factor[e] Επιχειρηματίες






Καινοτόμος χρηματοδότηση σε κλίμακα





Στο Ίδρυμα Autodesk, ένας από τους τομείς εστίασής μας είναι η υποστήριξη λύσεων που βασίζονται στην τεχνολογία που αυξάνουν την Υγεία και την Ανθεκτικότητα σε περιοχές με χαμηλούς πόρους και ευάλωτες στο κλίμα. Σε αυτό το μέρος του χαρτοφυλακίου μας, αναζητούμε οργανισμούς που μπορούν να επιδείξουν αντίκτυπο στους 3 τομείς της διατριβής μας για την υγεία και την ανθεκτικότητα: προστασία του περιβάλλοντος, υγεία της κοινότητας και οικονομική πρόοδος.





Από το 2017, το Ίδρυμα Autodesk έχει επενδύσει σε Παράγοντας[e], [JS1] μια εταιρεία δημιουργίας venture και επενδύσεων επιπτώσεων που έχει επενδύσει σε 23 εταιρείες τεχνολογίας υψηλού αντίκτυπου μέχρι σήμερα στην Αφρική και την Ινδία. Σκεφτείτε καινοτομίες όπως ηλεκτρονικές μοτοσυκλέτες για την αστική Αφρική, παραγωγή βιοενέργειας από λύματα, ψυκτικές αποθήκες εκτός δικτύου για τον Παγκόσμιο Νότο. Αυτά τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες παρέχουν ανθεκτικούς και οικονομικά βιώσιμους τρόπους για να τροφοδοτήσουν και να βελτιώσουν τη ζωή των κοινοτήτων χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος και να εξυπηρετήσουν αναξιοποίητες αγορές.





Ως μέρος του μοντέλου επώασης, Factor[e] παρέχει στις εταιρείες του χαρτοφυλακίου της εσωτερική ανάπτυξη προϊόντων για τη διευκόλυνση του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της κατασκευής προϊόντων και συστημάτων, ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος, βοηθώντας τις να κλιμακώνονται ταχύτερα με μικρότερο κίνδυνο και μεγαλύτερο αντίκτυπο. Το καινοτόμο μοντέλο συνεργασίας μας έχει επικεντρωθεί στην επένδυση της εσωτερικής τεχνικής και σχεδιαστικής τεχνογνωσίας στο Factor[e]που κυμάνθηκε στο διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιό της. Μαζί, το Autodesk Foundation και το Factor[e] φέρτε τη δύναμη των εργαλείων και της τεχνογνωσίας της Autodesk σε νεοφυείς νεοφυείς επιχειρήσεις που εργάζονται σε αναδυόμενες αγορές που διαφορετικά θα είχαν δυσκολία πρόσβασης σε τέτοιους πόρους. Μέσω της συνεργασίας μας, το 10 Factor[e] Οι εταιρείες χαρτοφυλακίου έχουν χρησιμοποιήσει το λογισμικό Autodesk για να σχεδιάσουν καινοτομίες με αντίκτυπο που εξυπηρετούν άτομα στην Ινδία, τη Λατινική Αμερική και την Αφρική. Αυτό το μοντέλο έχει αποφέρει πιο αποτελεσματική έρευνα και ανάπτυξη, ταχύτερη δημιουργία πρωτοτύπων και επαναλήψεις ανάπτυξης προϊόντων που αποφέρουν βελτιωμένες λύσεις για αγορές του τελευταίου μιλίου.





Παράγοντας[e]'s Venture Studio





Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι επεκτείνουμε το Autodesk Foundation and Factor[e] σχέση με επιχορήγηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων δύο ετών για την υποστήριξη του Factor[e]λανσάρει το νέο Venture Studio με έδρα το Ναϊρόμπι της Κένυας. Η αποστολή του Venture Studio είναι να δημιουργήσει εγχειρήματα υψηλής απόδοσης στον τομέα της ενέργειας, της γεωργίας, του νερού και της κινητικότητας που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη ανισότητα εισοδήματος και κλιματικές προκλήσεις της Υποσαχάριας Αφρικής. Το Venture Studio θα συνεργαστεί με επιχειρηματίες Αφρικανές και γυναίκες συνιδρυτές που κατανοούν τους πελάτες τους και θα στεγάσει και θα ενσωματώσει όλες τις δραστηριότητες τεχνολογικής επώασης και υποστήριξης startup στο Ναϊρόμπι.





Οραματιζόμαστε ότι η υποστήριξή μας με κεφάλαια και σε είδος θα συνεχίσει να καταλύει την Factor[e]την ικανότητα επώασης και μετά την επένδυση να προωθήσει τους τοπικούς επιχειρηματίες και τις καινοτομίες τους που εξυπηρετούν τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές του κόσμου.






Μάθε περισσότερα



https://emake.gr/%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-factore-ventures-autodesk-foundation/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια