Subscribe Us

header ads

SQL Server Standard 2014

https://emake.gr/wp-content/uploads/SQL-Server-Standard-2014.webp
SQL Server 2014 Standard: Ασφαλής διαχείριση δεδομένων μέσω διακομιστή και υπολογιστικού νέφους
Η επαγγελματική διαχείριση δεδομένων είναι απαραίτητη τόσο για τη λειτουργία του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού όσο και για το τμήμα πωλήσεων. Οι web-based λύσεις SQL επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις δυνατότητες χρήσης ιστοσελίδων και διασφαλίζουν την εύκολη διαχείριση συνόλων δεδομένων σε online καταστήματα. Με την έκδοση SQL Server 2014 Standard η Microsoft παρέχει νέες δυνατότητες για τη διαχείριση βάσεων δεδομένων και επιχειρεί για πρώτη φορά έναν άνοιγμα στους χρήστες Linux. Η βασική έκδοση προσφέρει τη βέλτιστη υποστήριξη για βάσεις δεδομένων με διαχειρίσιμες ποσότητες δεδομένων. Τα νέα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν την ευφυέστερη ανάλυση δεδομένων και διευκολύνουν την εργασία του διαχειριστή.

Χρησιμοποιήστε το SQL Server 2014 για οποιονδήποτε σκοπό σε όλες τις πλατφόρμες
Το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό της λήψης του SQL Server 2014 Standard σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις είναι η δυνατότητα διασύνδεσης του συστήματος με μια πλατφόρμα Docker ή Linux. Επίσης, αναφορικά με τη γλώσσα προγραμματισμού οι χρήστες έχουν την ελευθερία να κάνουν χρήση του ευρέος φάσματος λειτουργιών του SQL Server 2014.Εκτός από την απλή εισαγωγή και διαχείριση συνόλων δεδομένων οποιασδήποτε μορφής, η εφαρμογή διακρίνεται εδώ και χρόνια για τα πολύ υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Ως εκ τούτου, το κλειδί του SQL Server 2014 Standard ενδείκνυται για εταιρείες, οι οποίες θέτουν πολύ υψηλά πρότυπα αναφορικά με την προστασία των δεδομένων και επιθυμούν τη βέλτιστη εφαρμογή των προτύπων αυτών σε τεχνικό επίπεδο.

Σημαντικές λειτουργίες και καινοτομίες της έκδοσης 2014
Παράλληλα με την δυνατότητα χρήσης όλων των γλωσσών και πλατφορμών, οι βάσεις δεδομένων γραφημάτων προσφέρουν από την έκδοση 2014 μια νέα μορφή μοντελοποίησης των δεδομένων. Μέσω του μοντέλου επιτυγχάνεται ένα ανώτερο επίπεδο αφαίρεσης, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση πρόσθετων λειτουργιών και διασφαλίζει την ευφυέστερη διαχείριση και ανάλυση ακόμη και μεγαλύτερων συνόλων δεδομένων.

Ιδιαίτερα πρακτική για την ευρετηρίαση μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων είναι η νέα λειτουργία "Resumable Online Index Rebuild". Οι διαχειριστές έχουν μέσω της λειτουργίας αυτής στη διάθεσή τους τη δυνατότητα διακοπής της χρονοβόρας διαδικασίας επαναδόμησης του ευρετηρίου και συνέχισής της αργότερα. Μέσω της νέας λειτουργίας είναι δυνατή η τμηματική εκτέλεση της διεργασίας επαναδόμησης κατά τις νυχτερινές ώρες, ώστε να μην επηρεάζονται από αυτήν οι πόροι που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία του συστήματος.

Με το χαρακτηριστικό Real Time Intelligence, η έκδοση SQL Server 2014 Standard προσφέρει μια νέα και βελτιωμένη λειτουργία για την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Χάρη στη λειτουργία αυτή είναι δυνατή η παραγωγή έως και ενός εκατομμυρίου προβλέψεων ανά δευτερόλεπτο, ώστε οι επιχειρήσεις να έχουν στη διάθεσή τους πολύτιμα στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά πελατών ή τις ενδοεταιρικές διεργασίες. Παράλληλα, μέσω της χρήσης του ολοκληρωμένου BI είναι δυνατή η απρόσκοπτη μετατροπή περίπλοκων ποσοτήτων δεδομένων σε έγγραφα τεκμηρίωσης. Η έκδοση SQL Server 2014 Standard παρέχει επίσης πρόσθετες δυνατότητες αναφορικά με την πρόσβαση σε παρουσιάσεις εν κινήσει, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε όλες τις αναλύσεις μέσω smartphone ή tablet.

Η νέα έκδοση Standard περιέχει επίσης όλες τις ήδη γνωστές λειτουργίες, η πρόσβαση στις οποίες είναι δυνατή μέσω ενός ισχυρού και παραμετροποιήσιμου περιβάλλοντος. Η αναβάθμιση για τους χρήστες του SQL Server 2014 είναι ως εκ τούτου απαραίτητη, εφόσον οι εταιρείες αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου και πρέπει συνεχώς να διαχειρίζονται και να αναλύουν μεγαλύτερες ποσότητες δεδομένων. Φυσικά η αναβάθμιση με ένα κλειδί SQL Server 2014 Standard από μια προηγούμενη έκδοση εκτελείται εύκολα και γρήγορα.

Αγορά άδειας χρήσης κλειδιού SQL Server 2014 Standard σε οικονομική τιμή
Για την αγορά μιας άδειας χρήσης της παγκοσμίως γνωστής λύσης για βάσεις δεδομένων, η Microsoft ακολουθεί το δοκιμασμένο σχεδιασμό των τελευταίων ετών. Η αγορά ενός κλειδιού SQL Server 2014 Standard μπορεί να πραγματοποιηθεί βάσει του αριθμού των διακομιστών/CAL, ενώ στην έκδοση Enterprise είναι επίσης δυνατή η απόκτηση μιας άδειας χρήσης ανάλογα με τον αριθμό των πυρήνων. Μέσω του ιστότοπού μας οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν σε οικονομική τιμή και να κάνουν απευθείας λήψη των κατάλληλων αδειών χρήσης και για τις δύο εκδόσεις του SQL Server 2014 Standard. Αμέσως μετά θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την πλήρη έκδοση του λογισμικού, για να αντικαταστήσουν ένα υφιστάμενο σύστημα βάσης δεδομένων ή να χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά το εν λόγω παγκοσμίου φήμης λογισμικό για τη διαχείριση των δεδομένων. Χάρη στη νέα δυνατότητα χρήσης του SQL Server 2014 ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος και πλατφόρμας, οι προσιτές άδειες χρήσης μας ενδείκνυνται για όλους τους χρήστες και τους διαχειριστές εταιρειών όλων των κλάδων.
https://emake.gr/product/sql-server-standard-2014/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια