Subscribe Us

header ads

Το Spider-Man: No Way Home επιστρέφει στους κινηματογράφους με νέες σκηνές Spidey



Spider-Man: No Way Home επιστρέφει στις αίθουσες στις 2 Σεπτεμβρίου, αφού έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων και έγινε μια από τις ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις. Αυτή τη φορά, η Marvel ρίχνει μερικές νέες και εκτεταμένες σκηνές για να διατηρεί τα πράγματα φρέσκα.


Η Marvel αποκαλεί την ανανεωμένη ταινία "The More Fun Stuff Version" και λέει ότι θα κυκλοφορήσει για τον εορτασμό της 60ής επετείου του Spider-Man στα κόμικς. Ω ναι, και είναι η 20ή επέτειος από το ντεμπούτο του Toby Maguire στην πρώτη Ανθρωπος αράχνη ταινία (αισθάνεσαι παλιά;).





Spider-Man: No Way Homeδεν είναι πραγματικά σαν όλα τα άλλα Ανθρωπος αράχνη ταινίες του franchise, δηλαδή επειδή και οι τρεις Spider-Men (Spider-Mans;) καταλήγουν σε διασταυρώσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πιο λογικό για τη Marvel και τη Sony να επαναφέρουν την ταινία στους κινηματογράφους με την ευκαιρία της επετείου του Spider-Man — σε αντίθεση με αυτό που έκαναν και οι δύο εταιρείες. Ο Μόρμπιους όταν επανακυκλοφόρησαν την ταινία λόγω μιμιδίου (RIP).


Τα εισιτήρια ξεκινούν να πωλούνται στις 9 Αυγούστου, με τη Marvel να ανακοινώνει τις ημερομηνίες για άλλες χώρες «σύντομα». Αν δεν έχετε δει Spider-Man: No Way Home όταν ήρθε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους, αυτή είναι (μάλλον) η τελευταία σου ευκαιρία να το δεις στη μεγάλη οθόνη.


Ενημέρωση 11 Ιουνίου, 20:43 ET: Ενημερώθηκε για να διευκρινιστεί ότι η Sony διένειμε και τα δύο Ο Μόρμπιους και Spider-Man: No Way Home.




https://emake.gr/%cf%84%ce%bf-spider-man-no-way-home-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%86%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια