Subscribe Us

header ads

Οι πέντε κορυφαίες ιδέες κοινότητας που εφαρμόστηκαν στο Revit 2023

https://emake.gr/wp-content/uploads/Οι-πέντε-κορυφαίες-ιδέες-κοινότητας-που-εφαρμόστηκαν-στο-Revit-2023.png

Οι πέντε κορυφαίες ιδέες κοινότητας που εφαρμόστηκαν στο Revit 2023





Χωρίς κατηγοριοποίηση




Κοινή χρήση στο Facebook




Μοιραστείτε το στο Twitter




Μοιραστείτε το στο LinkedIn

“Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου!” Εντάξει, όχι, δεν είναι περίοδος διακοπών, αλλά σίγουρα μου αρέσει όταν κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του Revit! Η Autodesk κυκλοφόρησε πρόσφατα το Revit 2023 και υπήρχαν αρκετές ιδέες Revit που έχουν εφαρμοστεί σε αυτήν την έκδοση. Ήταν δύσκολο να διαλέξω την πρώτη πεντάδα (κατά την ταπεινή μου γνώμη!), οπότε με βάση αποκλειστικά τον συνολικό αριθμό ψήφων στο Revit Ideas, εδώ είναι:

1. Μετρήστε σε 3D

1120 ψήφοι | Υποβλήθηκε από χρήστη: damo3

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=-L_pT1EFv58[/embed]

Αυτό ήταν ένα μακροχρόνιο αίτημα των πελατών μας και τελικά εφαρμόστηκε στο Revit 2023! Η δυνατότητα μέτρησης αποστάσεων σε 3D θα εξοικονομήσει τόνους χρόνου εξαλείφοντας την ανάγκη μετάβασης σε προβολή 2D για τη μέτρηση μιας απόστασης. Το καλύτερο μέρος αυτής της βελτίωσης είναι ότι ενσωματώθηκε στο υπάρχον εργαλείο Measure, επομένως δεν χρειάζεται να αναζητήσετε ένα νέο κουμπί κορδέλας.

2. Όλα τα στοιχεία του συστήματος διατηρούν τη σύνδεσή τους αφού κατεδαφιστούν και ΦΑΣΕΙΣ & ΜΕΡ. Να είναι σε θέση να κατεδαφίζει στοιχεία διατηρώντας τα συστήματά τους

341 συνολικά ψήφοι | Υποβλήθηκε από τους χρήστες casquatch και rxi.gg αντίστοιχα

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=HCYMGedq2OQ[/embed]

Οι ευρωβουλευτές χαίρονται! Άλλο ένα μακροχρόνιο αίτημα από πελάτες μας ευρωβουλευτές ικανοποιήθηκε! Οι συνδέσεις για σωλήνες, αγωγούς και άλλα στοιχεία παραμένουν συνδεδεμένες με τα συστήματα υποδοχής όταν κατεδαφίζονται. Αυτό ήταν σίγουρα δύσκολο με πολλές λύσεις που απαιτούνταν προηγουμένως. Τα στοιχεία διατηρούν τις συνδέσεις του συστήματος επιτρέποντας την ευκολότερη σταδιακή τροποποίηση.

3. Φιλτράρετε το χρονοδιάγραμμα κατά στοιχεία που είναι ορατά στο ίδιο φύλλο

273 ψήφοι | Υποβλήθηκε από τον χρήστη colin.magner

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=U2dS31VsvQs[/embed]


Η δυνατότητα εμφάνισης μόνο των στοιχείων χρονοδιαγράμματος που είναι ορατά σε ένα φύλλο είναι μια λειτουργικότητα που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα χρονοδιαγράμματα καθαρά και τα φύλλα οργανωμένα. Οι Keynotes είχαν αυτήν την ικανότητα εδώ και πολύ καιρό, οπότε η ύπαρξη αυτής της δυνατότητας για χρονοδιαγράμματα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη!

4. Συνδυασμένες ιδέες που σχετίζονται με την πρόσθετη λειτουργία προσθήκης ετικετών

417 συνολικά συνδυασμένες ψήφοι

Προσθήκη ετικετών σε ομάδες μοντέλων 263 ψήφοι; Υποβλήθηκε από τον χρήστη Elkabbany

Επισημάνετε τους συνδέσμους Revit 38 ψήφοι; Υποβλήθηκε από τον χρήστη ssethi

Να επιτρέπεται η προσθήκη ετικετών σε ράμπες 28 ψήφοι Υποβλήθηκε από τον χρήστη eric.stimmel

Ετικέτες Σάρωσης Τοίχων 26 ψήφοι Υποβλήθηκε από τον χρήστη philipc

Ετικέτες ακμών πλακών 20 ψήφοι: Υποβλήθηκε από τον χρήστη RPTHOMAS108

Ετικέτες Soffit 18 ψήφοι Υποβλήθηκε από τον χρήστη DGuenter

Επιτρέψτε μου να προσθέσω μια ετικέτα για τις οικογένειες με το περιβάλλον 13 ψήφοι Υποβλήθηκε από τον χρήστη sugita.yuki.au

Σκούπισμα ετικετών, υδρορροές κ.λπ 7 ψήφοι Υποβλήθηκε από τον χρήστη Joris.vd.Meulen

Προσθήκη ετικετών και προγραμματισμός οικογενειών συστήματος που βασίζονται σε σαρωμένα προφίλ 5 ψήφοι? Υποβλήθηκε από τον χρήστη BPayne

Δεν μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες ανά Κατηγορία στις Αρχιτεκτονικές Στήλες 2 ψήφοι? Υποβλήθηκε από τον χρήστη sien.vanderhave

Μπά! Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται απλό, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ετικέτες που περιλαμβάνονται στο Revit 2023 για καθεμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Η πραγματική ροή εργασίας είναι να δημιουργήσετε μια νέα Γενική ετικέτα και να αλλάξετε την κατηγορία της οικογένειας ετικετών ώστε να ταιριάζει με τις κατηγορίες που εμφανίζονται παραπάνω. Ωστόσο, αυτή η βελτίωση παρέχει καλύτερη λειτουργικότητα για την προσθήκη ετικετών και τον προγραμματισμό μιας ευρύτερης ποικιλίας στοιχείων.

5. Διπλότυπο υλικό και περιουσιακά στοιχεία – Κοινότητα Autodesk

220 ψήφοι | Υποβλήθηκε από τον χρήστη dan.stine

Πολλές ώρες απογοήτευσης απόδοσης έχουν διορθωθεί από την πιο πρόσφατη βελτίωση στη βιβλιοθήκη υλικού. Προηγουμένως, κατά την αντιγραφή ενός υλικού αντιγράφονταν τόσο το υλικό όσο και τα στοιχεία του και, εάν γίνονταν αλλαγές στα νέα υλικά στοιχεία, θα επηρεάζονταν επίσης τα παλιά υλικά. Για όσους επιθυμούν αυτήν τη λειτουργία, η ροή εργασίας έχει διατηρηθεί σε διπλότυπη χρήση με χρήση κοινόχρηστων στοιχείων (αλλαγή ενός, αλλαγή όλων). Το νέο Duplicate Material and Assets δημιουργεί αντίγραφα και των δύο, επομένως η τροποποίηση του νέου υλικού και του στοιχείου δεν θα επηρεάσει τα προηγούμενα υλικά.

Τιμητική αναφορά: Πρόγραμμα περιήγησης Sprite/Εικονίδιο για προβολή τοποθετημένο σε φύλλο – Κοινότητα Autodesk

172 ψήφοι; Υποβλήθηκε από τον χρήστη benstanfish

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GOOcN3I2mbI[/embed]

Αυτό το δημοφιλές αίτημα ήταν ένας συνδυασμός πολλών ξεχωριστών (αλλά συγχωνευμένων) ιδεών. Οι πελάτες ζήτησαν κάποιο είδος οπτικής ένδειξης ότι μια προβολή είχε τοποθετηθεί σε ένα φύλλο. Τα απλά αλλά αποτελεσματικά μπλε τετράγωνα υποδεικνύουν τώρα ότι υπάρχει προβολή σε ένα φύλλο. Ο αντίκτυπος αυτού του αιτήματος το έκανε άξιο αναφοράς!

Τι έπεται?

Οι ομάδες μας συνεχίζουν την εργασία τους για να φέρουν τις ζητούμενες βελτιώσεις στο Revit. Ελέγξτε το Δημόσιος οδικός χάρτης Revit για να δείτε τι εργάζονται επί του παρόντος οι ομάδες προϊόντων και να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας. Συνεχίστε να προσθέτετε τις ιδέες, τα σχόλια και τις ψήφους σας για τις αγαπημένες σας ιδέες στο Revit Idea Station.


  • Χωρίς κατηγοριοποίηση

Κίμπερλι Φύρμαν





Η Kimberly Fuhrman είναι η Revit Community Manager στο Autodesk. Μπορείτε να τη βρείτε να αναπηδά γύρω από το Revit Ideas - @kimberly.fuhrman, στο Twitter - @FuhrmanKimberly ή να στείλετε email στο kimberly.fuhrman@autodesk.com.


https://emake.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b9%ce%b4%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%80/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια