Subscribe Us

header ads

Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023; Προστέθηκε παραγωγικότητα από τα Εξειδικευμένα Εργαλεία - AutoCAD Blog - Autodesk

https://emake.gr/wp-content/uploads/Τι-νέο-υπάρχει-στο-AutoCAD-2023-Προστέθηκε-παραγωγικότητα-από-τα.jpg

Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023; Προστέθηκε παραγωγικότητα από τα Εξειδικευμένα Εργαλεία





Ειδήσεις προϊόντων




Κοινοποίηση στο Facebook




Μοιραστείτε το στο Twitter




Μοιραστείτε το στο LinkedIn
Εξειδικευμένα σύνολα εργαλείων Δυνατότητα AutoCAD 2023

Καλώς ήρθατε στη σειρά μας "Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023", όπου θα εξερευνήσουμε τις μεγάλες νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στην τελευταία έκδοση. Πρώτα επάνω; Εξειδικευμένα σύνολα εργαλείων!

Κάθε συνδρομή του AutoCAD 2023 περιλαμβάνει επτά σύνολα εργαλείων ειδικά για τον κλάδο που σας βοηθούν να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά με χιλιάδες προκατασκευασμένα εξαρτήματα, σύμβολα, διαγράμματα και ειδικές λειτουργίες για την αυτοματοποίηση των κοινών διαδικασιών σας.

Γνωρίζατε ότι οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν την εργασία τους κατά μέσο όρο 63% πιο γρήγορα* χρησιμοποιώντας ένα σύνολο εργαλείων; Η Autodesk ανέθεσε μια μελέτη σε έναν ανεξάρτητο σύμβουλο που ερεύνησε κοινές προκλήσεις σχεδιασμού για κάθε σύνολο εργαλείων για να κατανοήσει τις διαφορές σε χρόνο και προσπάθεια για την ολοκλήρωση κάθε εργασίας με το AutoCAD και με ένα εξειδικευμένο σύνολο εργαλείων AutoCAD.

Εξειδικευμένα σύνολα εργαλείων Κέρδη παραγωγικότητας AutoCAD

Στην AEC, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τα σύνολα εργαλείων με πολλούς τρόπους:

  • Αυτοματοποίηση κατόψεων, τομών, όψεων και διαγραμμάτων καλωδίωσης για τα σχετικά ηλεκτρικά χειριστήρια.
  • Χρήση ελέγχου σφαλμάτων σε πραγματικό χρόνο των συνδέσεων και των διαγραμμάτων καλωδίωσης
  • Δημιουργία και λεπτομέρεια εννοιών
  • Σύνδεση δεδομένων βάσης δεδομένων για χάρτες με μπλοκ σε dwg
  • Και πολλοί άλλοι ενσωματωμένοι αυτοματισμοί και ροές εργασιών για τη βιομηχανία.

Επιπλέον, οι πελάτες σχεδιασμού και κατασκευής μπορούν να επωφεληθούν από:

  • Χρησιμοποιώντας τις βιβλιοθήκες συμβόλων και εξαρτημάτων για μηχανικά, ηλεκτρικά, σωληνώσεις και συστήματα HVAC
  • Αυτοματοποίηση ευθυγράμμισης και συνδέσεων εξαρτημάτων
  • Αυτοματοποίηση της δημιουργίας λογαριασμών υλικών με προσαρμοσμένες στήλες, φίλτρα, εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων
  • Και πολλα ΑΚΟΜΑ

Για το AutoCAD 2023, τα σύνολα εργαλείων έχουν επίσης ενημερωθεί με νέες δυνατότητες για γρήγορο φιλτράρισμα έργων, ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ AutoCAD και Excel ή Vault, υποστήριξη των πιο πρόσφατων προτύπων σχεδίασης και πολλά άλλα. Με τις ενημερώσεις που περιλαμβάνονται στο AutoCAD 2023, σας βοηθάμε να προσαρμοστείτε στην μεταβαλλόμενη φύση της εργασίας και σας δίνουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τα έργα πιο γρήγορα και να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας απλά. Θα δείτε επίσης πολλές από τις ενημερώσεις στο AutoCAD 2023 στα σύνολα εργαλείων. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά.

Μηχανικό σετ εργαλείων

Το σύνολο εργαλείων Mechanical υποστηρίζει τώρα τις πιο πρόσφατες αναθεωρήσεις των προτύπων συγκόλλησης ANSI (AWS) που σας επιτρέπουν να σχολιάζετε τα έγγραφα που δημιουργούνται στο AutoCAD Mechanical.

Μπορείτε επίσης τώρα να χρησιμοποιήσετε την εντολή πλαισίου ελέγχου λειτουργιών (AMFCFRAME) για συνημμένα κειμένου για να επιλέξετε το κείμενο ενός υπάρχοντος σχολιασμού. Όταν επιλέγεται το κείμενο ενός υπάρχοντος σχολιασμού (διάσταση, οπή ή κείμενο σημείωσης νήματος), η προεπισκόπηση εμφανίζεται αυτόματα κάτω από αυτό.

Μηχανική - Αναθεώρηση συμβόλου συγκόλλησης AutoCAD 2023

Ηλεκτρικό σετ εργαλείων

Ξεκινώντας με βελτιώσεις στα βέλη σήματος, τα βέλη πηγής και προορισμού με τον ίδιο κωδικό σήματος σε οποιοδήποτε σχέδιο ενημερώνονται ταυτόχρονα μόλις ενημερωθεί ο κωδικός σήματος σε οποιοδήποτε βέλος πηγής.

Η αντιγραφή ενός υπάρχοντος έργου είναι πλέον μια διαδικασία ενός βήματος, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις του συνόλου εργαλείων Electrical.

Ηλεκτρική Ενημέρωση σήματος AutoCAD 2023

Σετ εργαλείων αρχιτεκτονικής

Μπορείτε τώρα να εφαρμόσετε ορισμούς ταξινόμησης σε αντικείμενα AutoCAD με το σύνολο εργαλείων Architecture. Με την εκτεταμένη υποστήριξη σε αντικείμενα AutoCAD, δημιουργήστε έξυπνους πίνακες χρονοδιαγράμματος που σχετίζονται με αντικείμενα AutoCAD και φιλτράρετε MVBlock από μπλοκ AutoCAD.

Το σύνολο εργαλείων σάς επιτρέπει τώρα να δημιουργήσετε μια Έκθεση Αξιολόγησης Χώρου που υπολογίζει και αξιολογεί τις πληροφορίες χώρου της τελικής κάτοψής σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν θα φιλτράρετε περιοχές μηδενικής τιμής στην αναφορά αξιολόγησης χώρου.

Αρχιτεκτονική - Αξιολόγηση Χώρου AutoCAD 2023

Σετ εργαλείων ευρωβουλευτών

Στο σύνολο εργαλείων MEP, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε την εντολή MATCHPROP για να αντιστοιχίσετε περισσότερες ιδιότητες αντικειμένων, όπως το στυλ αντιστοίχισης, τον ορισμό του συστήματος και τις ιδιότητες προτίμησης δρομολόγησης για αντικείμενα AutoCAD MEP.

MEP - Match Prop AutoCAD 2023

Σετ εργαλείων 3D φυτών

Θέλετε να κάνετε τα σχέδιά σας πιο εύκολα στην οπτικοποίηση; Τα σχέδια σωληνώσεων στο σετ εργαλείων Plant 3D μπορούν πλέον να εμφανίζονται σε αναπαράσταση μονής γραμμής σε ορθογραφικά σχέδια ή σύμφωνα με διαφορετικά κριτήρια, όπως ο αριθμός γραμμής και το εύρος μεγέθους των σωληνώσεων, η ιδιότητα και η επιλογή παραθύρου.

Επιπλέον, για να βελτιώσετε τη ροή εργασίας σας κατά την ανταλλαγή δεδομένων, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο διαλόγου εισαγωγής excel όταν χρησιμοποιείτε τη Διαχείριση δεδομένων για να εισάγετε δεδομένα από το Excel και να αποδεχτείτε (μπορεί να αποδεχτεί ή μπορείτε) όλες τις αλλαγές που επηρεάζουν πολλά σχέδια.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μπορείτε να βρείτε γρήγορα έργα και τις τοποθεσίες τους με τη νέα λειτουργία φιλτραρίσματος για έργα συνεργασίας και θησαυροφυλάκιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε πολλά έργα.

Plant 3D_Ortho Single Line Piping AutoCAD 2023

Σετ εργαλείων 3D χάρτη

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να επεξεργαστείτε και να συνδεθείτε στα δεδομένα της βάσης γεωγραφικών δεδομένων του αρχείου, καθορίζοντας μια διαδρομή και προσθέτοντας επίπεδα. Το σύνολο εργαλείων Χάρτης 3D διαθέτει επίσης νέα συστήματα Συντονισμού διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη συστήματος Συντονισμού Χάρτη 3D, συμπεριλαμβανομένων:

  • Πλέγμα Δυτικής Αυστραλίας
  • Περιφερειακό Σύστημα Συντονισμού DOT της Iowa
  • KOSOVAREF01
  • HS2 Survey Datatum

Για να προστεθεί σε αυτό, αυτά τα συστήματα συντεταγμένων έχουν ενημερωθεί:

  • Τοπικό πλέγμα IAN99
  • Ενημερώσεις OSTN
Χάρτης 3D geodetic_transformation_preference AutoCAD 2023

Σετ εργαλείων σχεδίασης Raster

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σχέδια σαρωμένου χαρτιού, αεροφωτογραφίες, ψηφιακά υψομετρικά μοντέλα (DEM) ή δορυφορικά δεδομένα στα σχέδιά σας στο AutoCAD, μπορείτε να το κάνετε χάρη στο σετ εργαλείων Raster Design. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε εικόνες bitonal, κλίμακας του γκρι και έγχρωμες εικόνες ράστερ στα σχέδιά σας στο AutoCAD και στη συνέχεια να συσχετίσετε, να επεξεργαστείτε, να αναλύσετε και να εξαγάγετε τα αποτελέσματα.

Το σύνολο εργαλείων Raster Design μπορεί να αναλύσει και να εμφανίσει δεδομένα εικόνας από ένα ευρύ φάσμα πηγών, συμπεριλαμβανομένων των δορυφορικών εικόνων, των συμπιεσμένων εικόνων κυματιδίων και των ψηφιακών υψομετρικών μοντέλων (DEM). Παρέχει επίσης αποτελεσματικά εργαλεία για τον καθαρισμό και την αρχειοθέτηση σχεδίων που βασίζονται σε χαρτί σε ψηφιακή μορφή.

Ξεκινήστε σήμερα

Βρείτε μια πλήρη λίστα με τις νέες δυνατότητες εδώ. Ακόμα καλύτερα, εξερευνήστε τις νέες δυνατότητες συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Autodesk και κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν δεν είστε ακόμη συνδρομητής, ρίξτε μια ματιά στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του AutoCAD 2023.

*Δεδομένα παραγωγικότητας με βάση μια σειρά μελετών που ανατέθηκαν από την Autodesk σε εξωτερικό σύμβουλο. Οι επτά μελέτες συνόλων εργαλείων συνέκριναν το βασικό AutoCAD με τα εξειδικευμένα σύνολα εργαλείων του AutoCAD κατά την εκτέλεση εργασιών που συνήθως εκτελούνται από έμπειρους χρήστες του AutoCAD. Όπως συμβαίνει με όλες τις δοκιμές απόδοσης, τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μηχάνημα, το λειτουργικό σύστημα, τα φίλτρα, ακόμη και το υλικό πηγής. Αν και έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να γίνουν οι δοκιμές όσο το δυνατόν πιο δίκαιες και αντικειμενικές, τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν. Οι πληροφορίες και οι προδιαγραφές του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Η Autodesk παρέχει αυτές τις πληροφορίες «ως έχουν», χωρίς κανενός είδους εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή.


  • Ειδήσεις προϊόντων
  • Σετ εργαλείων αρχιτεκτονικής
  • AutoCAD 2023
  • Ηλεκτρικό σετ εργαλείων
  • Σετ εργαλείων 3D χάρτη
  • Μηχανικό σετ εργαλείων
  • Σετ εργαλείων του MEP
  • Σετ εργαλείων 3D φυτών
  • Σετ εργαλείων σχεδίασης ράστερ
  • Εξειδικευμένα σύνολα εργαλείων
  • Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023

Η ομάδα του AutoCAD

https://emake.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-autocad-2023-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια