Subscribe Us

header ads

Η επένδυσή μας στο Pallet - Autodesk Foundation

https://emake.gr/wp-content/uploads/Η-επένδυσή-μας-στο-Pallet-Autodesk-Foundation.jpg


Η επένδυσή μας στην Παλέτα






Από την Beth Foster και την Kate McElligott





1,6 δισεκατομμύρια στερούνται επαρκούς στέγης





Υπάρχουν επί του παρόντος 1,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που στερούνται επαρκούς στέγης και περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν έλλειψη στέγης. Και καθώς η κλιματική αλλαγή επιταχύνεται, οι άστεγοι λόγω ξαφνικών φυσικών καταστροφών θα αυξηθούν. Από το 2008, κατά μέσο όρο 25 εκατομμύρια άνθρωποι εκτοπίζονται κάθε χρόνο λόγω ξαφνικών καταστροφών.





Η αύξηση της οικονομικής στέγης είναι κρίσιμης σημασίας για την επίλυση της κρίσης των αστέγων, αλλά όχι μόνο θα χρειαστούν χρόνια για να δημιουργηθεί ο απαραίτητος εφοδιασμός, αλλά και κρίσεις —είτε προκαλούνται από το κλίμα είτε λόγω γεγονότων προσωπικής ζωής— θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και οι άνθρωποι χρειάζονται μια αποτελεσματική διέξοδο σταθερή στέγαση. Εδώ εμφανίζεται η καινοτομία στέγασης της Pallet.





Γιατί παλέτα;





Ως μέρος του χαρτοφυλακίου Work and Prosperity, το Ίδρυμα Autodesk πραγματοποίησε μια επένδυση στην Pallet, μια εταιρεία κοινωνικού σκοπού που κατασκευάζει χωριά ταχείας απόκρισης για να παρέχει αξιοπρεπή, μεταβατική στέγαση σε ένα κοινοτικό περιβάλλον, ενώ δημιουργεί ένα πιο δίκαιο και χωρίς αποκλεισμούς εργατικό δυναμικό παραγωγής . Μέχρι σήμερα, η Pallet έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες αδέσποτα σε περισσότερα από 60 καταφύγια χωριών σε 11 πολιτείες.





Οι καμπίνες με πάνελ της Pallet μπορούν να κατασκευαστούν σε 30 λεπτά και απαιτούν ελάχιστη εκπαίδευση για την εγκατάσταση, προσφέροντας σε πόλεις, κομητείες, πολιτείες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς οικονομικά αποδοτικές και υψηλής ποιότητας κατοικίες που παρέχουν ασφάλεια, αξιοπρέπεια και κοινότητα για τους αδέσποτους. Κάθε κάτοικος του χωριού έχει επίσης πρόσβαση σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης, όπως γεύματα και διαχείριση περιπτώσεων, που παρέχονται από τοπικούς παρόχους υπηρεσιών. Οι καμπίνες παλετών είναι μονωμένες, ανθεκτικές στη μούχλα, τη σήψη και τα παράσιτα, καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να διαρκέσουν 10+ χρόνια.





Δίκαιη ανάπτυξη εργατικού δυναμικού





Είναι σαφές ότι απαιτούνται ειδικευμένοι εργαζόμενοι για την κατασκευή κατοικιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα κρίση των αστέγων και να προετοιμαστούν για μελλοντικούς κλιματικούς σοκ. Οι εμπορικοί εργολάβοι δυσκολεύονται επί του παρόντος να βρουν ειδικευμένους εργάτες και ο κατασκευαστικός κλάδος μπορεί να αντιμετωπίσει έλλειψη 2 εκατομμυρίων εργαζομένων μέχρι το 2025. Οι ιδρυτές της Pallet, Amy King και Brady King, έχουν ηγηθεί δύο προηγούμενων κοινωνικών επιχειρήσεων στέγασης και ανάπτυξης εργατικού δυναμικού, την Square Peg και την Weld Seattle , δείτε μια ευκαιρία να αντιμετωπίσετε αυτή την έλλειψη προσλαμβάνοντας και επενδύοντας σε εργατικά άτομα που αντιμετωπίζουν εμπόδια στην απασχόληση. Το Pallet εστιάζει στην πρόσληψη ατόμων που παραδοσιακά αποκλείονται από ευκαιρίες απασχόλησης, αλλά που επιδεικνύουν δέσμευση στην αποστολή του οργανισμού και επιθυμία να οικοδομήσουν μια καριέρα στον κατασκευαστή. Η πλειονότητα των εργαζομένων της έχει εμπειρία με την έλλειψη στέγης, τη διαταραχή χρήσης ουσιών ή/και το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Η εταιρεία παρέχει εκπαίδευση στην εργασία, καθοδήγηση και ευκαιρίες συνεχούς επαγγελματικής ανέλιξης, μαζί με συνδέσεις με εξωτερικές υπηρεσίες υποστήριξης.





«Η Pallet μεταμορφώνει τις βιομηχανίες της AEC και της Μεταποιητικής βιομηχανίας ενθαρρύνοντας την εισαγωγή και ανάπτυξη ενός μη παραδοσιακού εργατικού δυναμικού. Απαιτείται ένα ισχυρότερο και πιο διαφοροποιημένο εργατικό δυναμικό για να αναζωογονηθεί η οικονομία μας και να συμβάλει στη συνολική προσφορά κατοικιών – δύο πράγματα στα οποία εστιάζουμε πολύ. Με αυτόν τον στόχο κατά νου, προσλαμβάνουμε, εκπαιδεύουμε και υποστηρίζουμε άτομα που επηρεάζονται από το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης, τον εθισμό και την έλλειψη στέγης σε ρόλους κατασκευής και κατασκευής και επενδύουμε στην ικανότητά τους να είναι παραγωγικά και συνεισφέροντα μέλη αυτού του εργατικού δυναμικού καθώς και των κοινοτήτων τους. ”

—Amy King, Διευθύνων Σύμβουλος της Pallet




Η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει ποιοτική απασχόληση σε εκατοντάδες άτομα, δημιουργώντας νέες εγκαταστάσεις παραγωγής σε αποεπενδυμένες περιοχές σε όλες τις ΗΠΑ και δημιουργώντας θέσεις εργασίας που συνδέονται με την κατασκευή και τη συντήρηση των κοινοτήτων του χωριού. Μέσω αυτών των προσπαθειών, η Pallet επιδιώκει να οδηγήσει μια σημαντική μετάβαση στον κλάδο μακριά από την απαίτηση τετραετών πτυχίων ή εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία προς ένα σύστημα ανάπτυξης εργατικού δυναμικού στο οποίο άτομα με παραγνωρισμένες δυνατότητες και ορμή μπορούν να συνεισφέρουν τις γνώσεις και το πάθος τους στη δουλειά, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους και τις προκλήσεις που έπρεπε να ξεπεράσουν στο παρελθόν.





Συνεργασία με το Ίδρυμα Autodesk για την κλίμακα





Ως εταιρεία κοινωνικού σκοπού που βρίσκεται ακριβώς στη διασταύρωση της καινοτομίας, της παραγωγής και του αντίκτυπου στο εργατικό δυναμικό, ανυπομονούμε να ευθυγραμμίσουμε τους πόρους, την τεχνογνωσία του κλάδου και τα δίκτυά μας για να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες της Pallet σε κλίμακα. Διευκολύνοντας τις δωρεές λογισμικού των AutoCAD, Revit, Inventor και άλλων μέσω του προγράμματος Technology Impact της Autodesk και των υπηρεσιών εκπαίδευσης, μπορούμε να υποστηρίξουμε την αυξανόμενη ομάδα της Pallet να χρησιμοποιεί το λογισμικό Autodesk πιο αποτελεσματικά και να αναβαθμίζει τους εργαζομένους ενώ το κάνουν.





Καθώς η Autodesk προσπαθεί να οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι βασικές βιομηχανίες μας δημιουργούν βιώσιμα προϊόντα και τοποθετούν τους εργαζόμενους ως βασικούς δημιουργούς αξίας και όχι ως κέντρα κόστους, η Pallet ηγείται του παραδείγματος. Ελπίζουμε να δούμε το μοντέλο απασχόλησης χωρίς αποκλεισμούς της Pallet να υιοθετείται από άλλους, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση της τρέχουσας έλλειψης εργατικού δυναμικού και διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο στην ενίσχυση του οικοσυστήματος προσιτής στέγασης μακροπρόθεσμα.



https://emake.gr/%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-pallet-autodesk-foundation/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια