Subscribe Us

header ads

Βιωσιμότητα μέσω Σχεδιασμού: Insights και Processes

https://emake.gr/wp-content/uploads/Βιωσιμότητα-μέσω-Σχεδιασμού-Insights-και-Processes.jpg

Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να αυξηθεί από σχεδόν 8 δισεκατομμύρια σήμερα σε 10 δισεκατομμύρια έως το 2050, είναι εύκολο να πούμε ότι η βιωσιμότητα είναι σημαντική. Αλλά πώς θα το κάνουμε πραγματικά να συμβεί;


Παρακολουθήστε αυτές τις 15λεπτες παρουσιάσεις από την AU 2017 για έμπνευση και πληροφορίες σχετικά με το πώς οι σχεδιαστές, οι σχεδιαστές και οι κατασκευαστές βρίσκουν νέους τρόπους για να κάνουν περισσότερα, να το κάνουν καλύτερα και να το κάνουν με λιγότερα.


Χρήση του InfraWorks για την παροχή καταφυγίου και ασφάλειας για τους πρόσφυγες
Ομιλήτρια: Jessica Chambers
Με εκατομμύρια πρόσφυγες που χρειάζονται επείγουσα επανεγκατάσταση κάθε χρόνο, η Jessica Chambers, ανώτερη σύμβουλος στη Microdesk, εξηγεί πώς η υπηρεσία της συνεργάστηκε με την Autodesk για την κατασκευή κατοικιών 30-50% πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας τη δύναμη και την ευελιξία του BIM.



Μίμηση Σχεδιασμού Φυσικών Συστημάτων
Ομιλητής: Bart Gaczorek
Για να κάνουμε τον σχεδιασμό του προϊόντος πραγματικά βιώσιμο, πρέπει να προχωρήσουμε πέρα ​​από το ίδιο το προϊόν σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού. Ο Bart Gaczorek, επικεφαλής σχεδιασμού στο Crystal Cave, εξηγεί τη διαδικασία δημιουργίας του LOOP Supply Medusa Spool, ενός επαναχρησιμοποιήσιμου, ανακυκλώσιμου καρούλι και συστήματος για νήμα 3D εκτύπωσης.



Αειφορία στις Κατασκευές
Ομιλητής: Matt Hamann
Καθώς οι κατασκευές εκτιμάται ότι ευθύνονται για έως και 40% των απορριμμάτων στις χωματερές, η μείωση των επιπτώσεων αποτελεί τεράστια προτεραιότητα. Ο Matt Hamann, διευθυντής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη Saunders Construction, μοιράζεται πώς έχουν χρησιμοποιήσει ψηφιακά εργαλεία για την πρόβλεψη, την παρακολούθηση και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στα έργα τους.



Μάθετε περισσότερα στο AU online
Δημιουργήστε τις δεξιότητές σας βιώσιμου σχεδιασμού κατά παραγγελία με αυτά τα μαθήματα από το AU 2017.


Πώς να επιτύχετε τους στόχους πρόκλησης του 2030 με το Revit και το Insight 360


Ομιλητήςμικρό: Luc Wing και Aaron Ketner
Η εταιρεία σας δεσμεύτηκε στην πρόκληση του 2030; Μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα ενεργειακό μοντέλο με το Revit, να αναλύετε τα δεδομένα για να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις και να επιτυγχάνετε τους στόχους πρόκλησης του 2030.


Δημιουργία έξυπνων πανεπιστημιουπόλεων και πόλεων με χρήση BIM


Ομιλητής: Άντριου Πράικ
Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το BIM 360 Field για να κάνετε την πόλη ή την πανεπιστημιούπολη σας πιο πράσινη και πιο έξυπνη μέσω της βελτιωμένης κοινής χρήσης δεδομένων.


Ενεργειακή μοντελοποίηση - από τον εννοιολογικό σχεδιασμό σε ένα ενεργειακό μοντέλο -


Ομιλητές: Andrew Leavitt και Nik Weller
Μάθετε τα βασικά βήματα προς βήμα της ενεργειακής μοντελοποίησης στο Revit χρησιμοποιώντας παραδείγματα πραγματικού κόσμου, καθώς και πώς να αποφύγετε κοινές παγίδες.


Revit για αρθρωτή σχεδίαση, προκατασκευή και επαναλαμβανόμενες διατάξεις


Ομιλητές: Bridget White και Kristoffer Tungland




Η κατασκευή έχει πολλά να μάθει από την κατασκευή όσον αφορά τη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Μάθετε πώς το Revit μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαδικασία κατασκευής πιο αρθρωτή και επαναλαμβανόμενη.


 


https://emake.gr/%ce%b2%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-insights-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-processes/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια