Subscribe Us

header ads

Εχεις δοκιμασει? Εργαλεία διάταξης στάθμευσης στο InfraWorks - Reimagined Infrastructure

https://emake.gr/wp-content/uploads/Εχεις-δοκιμασει-Εργαλεία-διάταξης-στάθμευσης-στο-InfraWorks-Reimagined-Infrastructure.jpg

Εχεις δοκιμασει? Εργαλεία διάταξης στάθμευσης στο InfraWorks





Αρχική σελίδα




Κοινοποίηση στο Facebook




Μοιραστείτε το στο Twitter




Μοιραστείτε το στο LinkedIn

Κάθε μήνα, σχεδιάζουμε μια χρήσιμη λειτουργία ή ροή εργασίας στο InfraWorks. Εξετάζουμε ό,τι νέο υπάρχει, τι υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και εντοπίζουμε λειτουργίες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εμπειρία σας με το InfraWorks, ενώ παράλληλα θα κάνουν εσάς και την ομάδα σας πιο παραγωγικούς.

Τι είναι αυτό?

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία Δημιουργία στο InfraWorks, μπορείτε να προσθέσετε και να τροποποιήσετε δυνατότητες στο μοντέλο σας. Τα χαρακτηριστικά μπορεί να περιλαμβάνουν χώρους στάθμευσης, σημεία ενδιαφέροντος, βλάστηση και πολλά άλλα.

Οι χώροι στάθμευσης προστίθενται σε ένα μοντέλο για τον εντοπισμό περιοχών για μια διάταξη στάθμευσης. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τις διατάξεις στάθμευσης, τα μεγέθη των κόλπων και πολλά άλλα στον χώρο στάθμευσης που δημιουργήσατε.

Γιατί να το χρησιμοποιήσω;

Σε έργα ανάπτυξης γης, ο σχεδιασμός του χώρου είναι μία από τις κύριες πτυχές στις ροές εργασιών προκαταρκτικού και εννοιολογικού σχεδιασμού και οι διατάξεις στάθμευσης είναι ένα από τα βασικά συστατικά αυτής της ροής εργασίας. Η δυνατότητα διάταξης στάθμευσης στο InfraWorks μπορεί να βελτιώσει αυτήν τη ροή εργασίας επιτρέποντάς σας να εργάζεστε με πιο ρεαλιστικά μοντέλα για προτάσεις έργων. Χρησιμοποιώντας τις περιοχές στάθμευσης και τις δυνατότητες διάταξης, μπορείτε να περιηγηθείτε γρήγορα σε πιθανά σχέδια χώρων στάθμευσης και να τα οπτικοποιήσετε στο μοντέλο σας σε πραγματικό χρόνο. Οι πρόσθετες επιλογές σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε περαιτέρω τους χώρους στάθμευσης και τις διαρρύθμισές σας.

Πού το βρίσκω;

Μπορείτε να βρείτε επιλογές διάταξης στάθμευσης, περιοχής στάθμευσης και σειράς στάθμευσης στην καρτέλα Δημιουργία κάτω από τον πίνακα Περιβάλλον στη γραμμή εργαλείων InfraWorks.

Πώς το χρησιμοποιώ;

Για να προσθέσετε μια διάταξη στάθμευσης στο μοντέλο InfraWorks, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Περιβάλλον στην καρτέλα Δημιουργία στη γραμμή εργαλείων και, στη συνέχεια, εναλλάξτε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε τις επιλογές Χώρες στάθμευσης, Διάταξη στάθμευσης ή Σειρές στάθμευσης. Εάν ένα κτίριο βρίσκεται εντός του καθορισμένου χώρου στάθμευσης, ο χώρος στάθμευσης προστίθεται περιμετρικά του κτιρίου.

Εργασία με χώρους στάθμευσης

Οι χώροι στάθμευσης χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό περιοχών για διατάξεις στάθμευσης.

Για να προσθέσετε χώρο στάθμευσης, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία > Περιβάλλον > Χώρος στάθμευσης.

  1. Στην παλέτα ιδιοτήτων Create Parking Area, επιλέξτε Τύπος και Πρότυπα για την περιοχή.
  2. Σχεδιάστε το χώρο στάθμευσης στο μοντέλο σας.

Για να τροποποιήσετε έναν χώρο στάθμευσης:

  1. Επιλέξτε την επιθυμητή περιοχή στάθμευσης και κάντε δεξί κλικ.
  2. Κάντε κλικ στις Ιδιότητες.
  3. Κάντε τις αλλαγές σας στο παράθυρο διαλόγου και κάντε κλικ στην Ενημέρωση.

Εργασία με διατάξεις στάθμευσης

Για να προσθέσετε μια διάταξη στάθμευσης:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία > Περιβάλλον > Διάταξη στάθμευσης.
  2. Επιλέξτε έναν υπάρχοντα χώρο στάθμευσης.
    • Περιηγηθείτε στις γωνίες του κόλπου πατώντας το B στο πληκτρολόγιό σας.
    • Περιηγηθείτε στους προσανατολισμούς εντός του χώρου στάθμευσης πατώντας το «O» στο πληκτρολόγιό σας.

Σημείωση: Η συμβουλή που εμφανίζεται δείχνει πόσες θέσεις θα δημιουργηθούν με κάθε επιλογή καθώς τις περιηγείστε.

Για να τροποποιήσετε τις διατάξεις στάθμευσης:

  1. Επιλέξτε μεμονωμένες σειρές για επεξεργασία.
  2. Επιλέξτε εξωτερικές σειρές για επεξεργασία ταυτόχρονα.

Σημείωση: Η επεξεργασία των εξωτερικών σειρών δεν τροποποιεί την περιοχή στάθμευσης.

Μπορούν να δημιουργηθούν διατάξεις στάθμευσης εντός υπάρχοντος χώρου στάθμευσης. Εάν ένα κτίριο βρίσκεται εντός της περιοχής, η στάθμευση προστίθεται περιμετρικά του κτιρίου.

Εργασία με σειρές στάθμευσης

Για να προσθέσετε μια σειρά στάθμευσης, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία > Περιβάλλον > Σειρά στάθμευσης.

  1. Στην παλέτα ιδιοτήτων Δημιουργία σειράς στάθμευσης, επιλέξτε τις Ρυθμίσεις Τύπου, Προτύπων, Χαρακτηριστικά και Λεπτομέρειες Κόλπου για τη σειρά.
  2. Κάντε κλικ στο μοντέλο για να δημιουργήσετε τη σειρά.

Για να τροποποιήσετε μια υπάρχουσα σειρά στάθμευσης, επιλέξτε την υπάρχουσα σειρά στάθμευσης στο μοντέλο.

  • Μπορείτε να τροποποιήσετε μια σειρά στάθμευσης χρησιμοποιώντας λαβές ή χρησιμοποιώντας την παλέτα ιδιοτήτων Σειρά στάθμευσης.
  • Μπορείτε να επιλέξετε και να τροποποιήσετε έναν μεμονωμένο χώρο στην παλέτα ιδιοτήτων Parking Bay.

Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμη αυτή η δυνατότητα. Μείνετε συντονισμένοι σε αυτό το ιστολόγιο για περισσότερα άρθρα Have You Tried στο μέλλον.

Θυμηθείτε, μπορείτε να συμμετάσχετε στα σχέδιά μας για τα προϊόντα Infrastructure συμμετέχοντας στον δημόσιο πίνακα Trello του χάρτη πορείας μας – εκεί μπορείτε να δείτε τι σχεδιάζουμε και να ψηφίσετε για τις λειτουργίες και τις δυνατότητες που είναι πιο σημαντικές για εσάς. Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον πιο πρόσφατο δημόσιο οδικό χάρτη.


  • Αρχική σελίδα
  • Εχεις δοκιμασει
  • InfraWorks

Μπόμπι ντελ Ροζάριο

https://emake.gr/%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια