Subscribe Us

header ads

Προχωράμε - BIM και Beam

https://emake.gr/wp-content/uploads/Προχωράμε-BIM-και-Beam.png

Έχουμε συναρπαστικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Η BIM και η BEAM ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Autodesk Revit Blog για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό ιστολόγιο για αναρτήσεις που έχουν συγγραφεί από ειδικούς σχετικά με λύσεις BIM για σχεδιασμό AEC.


Από τότε που ξεκίνησαν τα BIM και BEAM πριν από 11 χρόνια, έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη κοινότητα κατασκευαστών μηχανικών, τεχνικών και κατασκευαστών που ήθελαν να μαθαίνουν τα τελευταία νέα για ενημερώσεις προϊόντων και εκδηλώσεις και να μάθουν συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συνδρομή λογισμικού Autodesk . Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το εξαιρετικό περιεχόμενο προσβάσιμο σε κάθε χρήστη του Revit, όχι μόνο σε όσους προέρχονται από δομικά επαγγέλματα.


Ενοποιώντας αυτό το περιεχόμενο με την αρχιτεκτονική, το ευρωβουλευτή και το γενικό περιεχόμενο του κλάδου στο ιστολόγιο Revit, θα επωφεληθείτε από τις κορυφαίες αναρτήσεις που δημιουργούν οι υπεύθυνοι προϊόντων Revit, οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες και οι συνεργάτες του κλάδου και θα μπορείτε να δείτε τα όλα σε ένα μέρος και μια στιγμή. Πέρασαν οι μέρες που έπρεπε να εγγραφείτε σε δύο ιστολόγια για περιεχόμενο δημιουργίας Autodesk.


Κάναμε επίσης ορισμένες αλλαγές στο ιστολόγιο Revit για να σας διευκολύνουμε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι πιο σημαντικές για εσάς.


Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτήν την αλλαγή και ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε στο Ιστολόγιο του Revit.


Η ανάρτηση Μετακομίζουμε εμφανίστηκε πρώτα στο BIM και στο Beam.


https://emake.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%b5-bim-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-beam-3/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια