Subscribe Us

header ads

Νέα ροή εργασίας ελέγχου ταυτότητας και Autodesk

https://emake.gr/wp-content/uploads/Νέα-ροή-εργασίας-ελέγχου-ταυτότητας-και-Autodesk.png

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Authentise για να δημιουργήσουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία ροής εργασίας για πρόσθετους χρήστες. Είτε στην Ε&Α, είτε στην κατασκευή πρωτοτύπων είτε στην παραγωγή, οι τρέχουσες λειτουργίες ξοδεύουν σημαντικό χρόνο σε χειροκίνητες λειτουργίες. Όπως και εμείς, το Authentise επικεντρώνεται στην εξάλειψη αυτών των αποβλήτων, έτσι ώστε οι μηχανικοί και οι χειριστές να μπορούν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη εφαρμογών και σε άλλες δημιουργικές εργασίες.


Το Netfabb και το Authentise αλληλοσυμπληρώνονται εξαιρετικά. Ενώ το Autodesk Netfabb είναι μια από τις πιο ισχυρές λύσεις λογισμικού στον κλάδο για την προετοιμασία, τον προσανατολισμό και την προσομοίωση των μοντέλων σας για τη διασφάλιση επιτυχούς εκτύπωσης τρισδιάστατων εξαρτημάτων, το Authentise διαχειρίζεται τη σχετική ροή εργασιών, με επίκεντρο την προσφορά, τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση και την αναφορά.


Ως μέρος μιας νέας ροής εργασιών, οι χρήστες των προϊόντων Authentise μπορούν πλέον να φορτώνουν γεωμετρίες απευθείας στο Netfabb με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού.



Μόλις εισέλθει στο Netfabb, ο χρήστης μπορεί να κάνει οποιεσδήποτε απαιτούμενες αλλαγές στον προσανατολισμό ή στην υποστήριξη και, στη συνέχεια, να αποθηκεύσει τα επεξεργασμένα αρχεία πίσω στο Authentise με ένα κλικ του ποντικιού. Συμβάντα μηχανικής όπως αυτό αποθηκεύονται και παρακολουθούνται στην Αναφορά ιχνηλασιμότητας του Authentise. Αυτό θα δώσει στους χρήστες έναν έλεγχο ενημερωμένης έκδοσης της γεωμετρίας, καθώς και ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων υλικού, μηχανής, χειριστή και μετά την παραγωγή.


Αυτό είναι μόνο η αρχή. Εάν πρόκειται να βιομηχανοποιηθεί το πρόσθετο, θα χρειαστούμε ενσωματώσεις σε όλη την αλυσίδα αξίας για να αποκτήσουμε μια ιδέα σε μια συσκευή παραγωγής πρόσθετων. Πέρα από την αναθεώρηση του έργου, το Authentise θα επιτρέψει επίσης την άμεση αλληλεπίδραση με το Netfabb για την αναθεώρηση του Build πριν από την παραγωγή. Μόλις προγραμματιστεί η κατασκευή χρησιμοποιώντας τη μηχανή προτεραιοποίησης του Authentise, οι χρήστες θα μπορούν να ελέγξουν τον τελικό προσανατολισμό και την υποστήριξη στο Netfabb πριν μετακινήσουν το εξάρτημα στο μηχάνημα. Ανεξάρτητα από το πότε παράγεται το σχέδιο, η άμεση συνδεσιμότητα του μηχανήματος του Authentise θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε το εξάρτημα σε πραγματικό χρόνο και, όπως το μαντέψατε, να επισυνάψετε τα δεδομένα που προκύπτουν στην αναφορά ιχνηλασιμότητας.


"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Authentise για να συνδέσουμε τη ροή εργασιών παραγωγής προσθέτων από την αρχή μέχρι το τέλος." λέει ο Robert Yancey, Διευθυντής Στρατηγικής Βιομηχανίας Κατασκευής και Παραγωγής στην Autodesk. «Μαζί, όχι μόνο θα διασφαλίσουμε συνεκτικές εμπειρίες χρήστη, αλλά θα εργαστούμε για να συνδέσουμε τα σχόλια παραγωγής απευθείας με το σχέδιο και το αντίστροφο».


Έχουμε δημιουργήσει μια σταθερή συνεργασία με το Authentise για να προσφέρουμε στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Η Autodesk και η Authentise θα συνεχίσουν να επικεντρώνονται στη βιομηχανοποίηση της παραγωγής προσθέτων.


Για να μάθετε περισσότερα για το Autodesk Netfabb, μεταβείτε εδώ.



https://emake.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%ae-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%ba/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια