Subscribe Us

header ads

Autodesk Inventor Τι νέο υπάρχει 2022: Ιδιότητες παρουσίας - Επίσημο ιστολόγιο Inventor

https://emake.gr/wp-content/uploads/Autodesk-Inventor-Τι-νέο-υπάρχει-2022-Ιδιότητες-παρουσίας-Επίσημο.jpg

Autodesk Inventor Τι νέο υπάρχει 2022: Ιδιότητες παρουσίας





Ειδήσεις προϊόντων




Κοινή χρήση στο Facebook




Μοιραστείτε το στο Twitter




Μοιραστείτε το στο LinkedIn
Ιδιότητες παρουσίας Autodesk Inventor 2022

Θα θέλατε να προσδιορίσετε κάθε μεμονωμένη παρουσία ενός στοιχείου στα μοντέλα και τα σχέδιά σας στο Inventor;

Ίσως σας αρέσει να προσθέσετε το σκοπός του στοιχείου – για παράδειγμα «Είσοδος» και «Έξοδος», ή ένας μοναδικός αριθμός παρακολούθησης ή πληροφορίες σέρβις;

Οι ιδιότητες νέων περιπτώσεων στο Autodesk Inventor 2022 σάς επιτρέπουν να εκχωρείτε Το iProperty υπερισχύει σε μεμονωμένες περιπτώσεις συστατικών.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Dt2RXAZ6--0[/embed]

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τι άλλο υπάρχει στο Autodesk Inventor 2022.

Οι ιδιότητες παρουσίας στο Autodesk Inventor 2022 επιτρέπουν την προσθήκη ή την παράκαμψη προσαρμοσμένων δεδομένων iProperty για μεμονωμένα στοιχεία

Οι ιδιότητες παρουσίας στο Autodesk Inventor 2022 επιτρέπουν την προσθήκη ή την παράκαμψη προσαρμοσμένων δεδομένων iProperty για μεμονωμένα στοιχεία

Οι ιδιότητες παρουσίασης δεν επηρεάζουν τις ιδιότητες iProperties στα αρχεία στοιχείων, αποθηκεύονται στο αρχείο συναρμολόγησης.

Στην πραγματικότητα, το αρχείο τμήματος δεν γνωρίζει την ιδιότητα της παρουσίας. Θα μπορούσατε να τις σκεφτείτε ως «Ιδιότητες περιβάλλοντος» – είναι διαθέσιμες μόνο στο πλαίσιο της διάταξης που περιέχει.

Οι ιδιότητες παρουσίας εκχωρούνται μόνο σε μεμονωμένες παρουσίες στοιχείων και παρακάμπτουν τις προσαρμοσμένες ιδιότητες iProperties.

Μπορείτε να προβάλετε και να επεξεργαστείτε ιδιότητες παρουσίας στο πρόγραμμα επεξεργασίας BOM. Μια νέα επιλογή "Συγχώνευση σειρών παρουσίας" είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα επεξεργασίας BOM.

Χρησιμοποιήστε τις μοναδικές σας ιδιότητες παρουσίασης σε σχολιασμούς 2D και 3D και στα σχέδιά σας για μπαλόνια, σημειώσεις οδηγών και λίστες εξαρτημάτων.

Οι ιδιότητες παρουσίας στο Autodesk Inventor 2022 επιτρέπουν την προσθήκη ή την παράκαμψη προσαρμοσμένων δεδομένων iProperty για μεμονωμένα στοιχεία

Οι ιδιότητες παρουσίας στο Autodesk Inventor 2022 επιτρέπουν την προσθήκη ή την παράκαμψη προσαρμοσμένων δεδομένων iProperty για μεμονωμένα στοιχεία

Ιδιότητες παραδείγματος:

  • Εκχωρήστε πληροφορίες (ετικέτες, ιδιότητες) σε μεμονωμένες περιπτώσεις εξαρτημάτων (εξάρτημα, συναρμολόγηση).
  • Αποθηκεύονται στη διάταξη απευθείας γονέα.
  • Όταν αποθηκεύονται σε υποσυγκρότημα είναι διαθέσιμα στο επάνω συγκρότημα.
  • Μπορεί να θεωρηθεί ως επέκταση προσαρμοσμένων iProperties.
  • Υπάρχει ξεχωριστά από ένα στοιχείο προσαρμοσμένο iProperties ή μπορεί να παρακάμψει τις υπάρχουσες προσαρμοσμένες τιμές iProperty.
  • Δημιουργούνται και επεξεργάζονται στο παράθυρο διαλόγου Instance Properties ή BOM.
  • Μπορεί να συμπεριληφθεί σε λίστες εξαρτημάτων, μπαλόνια, σημειώσεις αρχηγών και σκιαγραφημένα σύμβολα.
  • Εάν δεν υπάρχουν ιδιότητες παρουσίας, το BOM, τα προσαρμοσμένα iProperties, οι λίστες ανταλλακτικών, τα μπαλόνια και οι σημειώσεις οδηγών λειτουργούν όπως σε προηγούμενες εκδόσεις.

Χρησιμοποιήστε τις ιδιότητες παρουσίασης για:

  • Παράκαμψη προσαρμοσμένων τιμών iProperty για στοιχεία βιβλιοθήκης (Κέντρο περιεχομένου).
  • Προσθέστε ετικέτες από σχηματικά διαγράμματα σε στοιχεία σε τρισδιάστατο μοντέλο και χρησιμοποιήστε τα στην τεκμηρίωση.
  • Προσδιορίστε τη θέση των μεμονωμένων εξαρτημάτων στα κιβώτια μεταφοράς ή στην εγκατάσταση.
  • Διαχωρίστε μεμονωμένες περιπτώσεις στη λίστα BOM και ανταλλακτικών και προσθέστε συγκεκριμένες πληροφορίες σε αυτές. Για παράδειγμα, ρυθμίσεις εξαρτημάτων ή πιθανή αντικατάσταση εξαρτήματος.
  • Προσθέστε προσαρμοσμένα αναγνωριστικά σε μεμονωμένα στοιχεία ή στιγμιότυπα εξαρτημάτων και χρησιμοποιήστε τα για να αντικαταστήσετε αριθμούς στοιχείων σε σχέδια συναρμολόγησης και υποσυγκρότησης.
  • Προσθέστε πληροφορίες συναρμολόγησης στα μοντέλα. Για παράδειγμα, αντιστοιχίστε αριθμούς ακολουθίας βημάτων σε μεμονωμένα εξαρτήματα συναρμολόγησης ή προσθέστε πληροφορίες συγκόλλησης σε συγκολλημένα εξαρτήματα.

Έχετε δοκιμάσει τη νέα λειτουργικότητα της ιδιότητας Instance στο Autodesk Inventor 2022; Πείτε μας τι πιστεύετε;

Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε προτάσεις σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των ιδεών Inventor to Inventor

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στην κοινότητα σχολίων Autodesk

Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε στην ανάρτηση ιστολογίου επισκόπησης "Τι νέο υπάρχει το 2022".


  • Ειδήσεις προϊόντων
  • τι νέο υπάρχει 2022

Πολ Μάνφορντ





Ο Paul Munford είναι ένας γελαστής, ονειροπόλος, ραδιογράφος, CAD geek και Τεχνικός Διευθυντής Μάρκετινγκ για την Autodesk στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το υπόβαθρο του Paul στην κατασκευή ειδών για τον κατασκευαστικό κλάδο του δίνει ένα πόδι στην ψηφιακή κατασκευή πρωτοτύπων και ένα πόδι στο Building Information Modeling (BIM). Ο Paul ήταν ομιλητής στο Πανεπιστήμιο Autodesk για πρώτη φορά το 2012 και λέει ότι είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό μπορεί να έχει κάποιος με 250 άλλα άτομα στην αίθουσα.


https://emake.gr/autodesk-inventor-%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-2022-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια