Subscribe Us

header ads

Καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής με το AutoCAD: Heirloom Creates New Carbon Removal Process with Minerals - AutoCAD Blog - Autodesk

https://emake.gr/wp-content/uploads/Καταπολέμηση-της-κλιματικής-αλλαγής-με-το-AutoCAD-Heirloom-Creates-New.jpg

Καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής με το AutoCAD: Heirloom δημιουργεί νέα διαδικασία αφαίρεσης άνθρακα με ορυκτά





Προβολή πελατών




Κοινοποίηση στο Facebook




Μοιραστείτε το στο Twitter




Μοιραστείτε το στο LinkedIn
Κειμήλιο AutoCAD

Τα ορυκτά θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή. Ναι, ορυκτά.

Η Heirloom, μια startup με έδρα το Σαν Φρανσίσκο και μέρος του χαρτοφυλακίου Autodesk Foundation Energy & Materials, καινοτομεί μια νέα προσέγγιση για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής με άμεση σύλληψη αέρα μέσω της ανοργανοποίησης άνθρακα. Σύμφωνα με την εταιρεία, «τα ορυκτά που απαντώνται στη φύση—μαζί με τα δάση, τα εδάφη και τον ωκεανό—είναι ένας από τους πιο ζωτικούς καταβόθρες άνθρακα του πλανήτη μας».

Η κλιματική αλλαγή είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα που παρουσιάζει πολλές σύνθετες προκλήσεις για τον πλανήτη μας και για εμάς ως είδος. Μέχρι το 2100, η ​​παγκόσμια θερμοκρασία προβλέπεται να αυξηθεί μεταξύ 2 και 9,7°F (1,1 έως 5,4°C), σύμφωνα με την τελευταία έκθεση που κυκλοφόρησε από την IPCC, έναν διακυβερνητικό οργανισμό που δημιουργήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη, επιφορτισμένος με την προώθηση της γνώσης για το κλίμα που προκαλείται από τον άνθρωπο. αλλαγή. Αυτή η ανησυχητική αύξηση της θερμοκρασίας θα οδηγήσει σε πιο συχνές και εκτεταμένες καταστροφές, όπως τυφώνες, δασικές πυρκαγιές, μαζικές μεταναστεύσεις και άλλα.

Δείτε πώς το Heirloom κάνει τολμηρά βήματα προς μια νέα τεχνολογία που είναι εμπνευσμένη από την τεχνική αφαίρεσης άνθρακα της ίδιας της Γης για την αντιμετώπιση αυτού του διαφαινόμενου ζητήματος.

Αφαίρεση άνθρακα

Η αποστολή του Heirloom είναι να αφαιρέσει «1 δισεκατομμύριο τόνους διοξειδίου του άνθρακα έως το 2035, χρησιμοποιώντας φυσικές διεργασίες για την κατασκευή της πιο οικονομικής λύσης Direct Air Capture στον κόσμο».

Η εταιρεία στοχεύει να το κάνει αυτό μέσω της μόχλευσης της διαδικασίας ανοργανοποίησης του άνθρακα. Ένα φυσικό φαινόμενο, η ανοργανοποίηση συμβαίνει όταν ορισμένα ορυκτά (όπως διαφορετικοί τύποι πετρωμάτων) εκτίθενται στο διοξείδιο του άνθρακα και στη συνέχεια καταλήγουν να το απορροφούν, παγιδεύοντας αποτελεσματικά το αέριο και έτσι το CO2 δεν μπορεί να επιστρέψει στην ατμόσφαιρα ως ρύπος.

Τυπικά, αυτή η διαδικασία συμβαίνει φυσικά για πολλά χρόνια και γεωλογικά χρονοδιαγράμματα. Το Heirloom εργάζεται για τη χρήση τεχνολογίας για τη μηχανική της διαδικασίας και την επιτάχυνσή της ώστε να συμβεί μέσα σε λίγες μέρες.

Heirloom Looping Process

Όπως συμβαίνει με όλους τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ή τις νεοφυείς επιχειρήσεις στο χαρτοφυλάκιο του Autodesk Foundation, στο Heirloom δόθηκε πρόσβαση σε λύσεις λογισμικού και τεχνική εκπαίδευση Autodesk, σε συμβούλους Autodesk pro bono και στα δίκτυα της βιομηχανίας Autodesk για να προωθήσει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορευματοποίηση της τεχνολογίας του Heirloom.

Χρησιμοποιώντας το AutoCAD

Χρησιμοποιώντας το AutoCAD και άλλες λύσεις λογισμικού της Autodesk όπως το Inventor, το Heirloom μπορεί να σχεδιάσει συσκευές Direct Air Capture που είναι σε θέση να αντέχουν τις φυσικές δυνάμεις και να επιτυγχάνουν στόχους ανθεκτικότητας και κόστους για να αξιοποιήσουν τη διαδικασία ανοργανοποίησης άνθρακα γρήγορα και σε κλιμακούμενο επίπεδο.

Heirloom AutoCAD Ηλεκτρικό σετ εργαλείων
Ηλεκτρικός πίνακας στο Heirloom.

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο στοιχείο του AutoCAD που ήταν χρήσιμο για το Heirloom είναι το Electrical toolset, ένα εξειδικευμένο σύνολο εργαλείων ειδικά για την ηλεκτρική βιομηχανία που περιέχει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που βοηθούν στη δημιουργία, τροποποίηση και τεκμηρίωση συστημάτων ηλεκτρικού ελέγχου.

«Χρησιμοποιούμε το σύνολο εργαλείων AutoCAD Electrical για να βοηθήσουμε στο σχεδιασμό και το σχεδιασμό συστημάτων ηλεκτρικού ελέγχου, για το σχεδιασμό του περιβλήματός μας και για την τεκμηρίωση της ηλεκτρικής και δικτυακής συνδεσιμότητας μεταξύ υποσυστημάτων εγκαταστάσεων», λέει η Maryam Nassar και ο Robert Sciog, Engineers, Heirloom. "Το εργαλείο ήταν καθοριστικό για τη δημιουργία οργανωμένων και λεπτομερών ηλεκτρικών σχηματικών σχεδίων."

Επιπλέον, το σετ εργαλείων Electrical ήταν ουσιαστικό για τις φάσεις σχεδιασμού και κατασκευής των πρώτων γενεών παθητικών επαφών αέρα της Heirloom, ένα βασικό στοιχείο των συσκευών Direct Air Capture.

Μάθε περισσότερα

Γνωρίστε άλλους κορυφαίους καινοτόμους και επιχειρηματίες που συνεργάζονται με το Ίδρυμα Autodesk, για να υποστηρίξουν το σχεδιασμό και τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στις πιο πιεστικές κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις του κόσμου.


  • Προβολή πελατών
  • Ίδρυμα Autodesk
  • Ηλεκτρικό σετ εργαλείων
  • Εξειδικευμένα σύνολα εργαλείων

Λουκ Τσόλμσκι





Ο Luke Cholmsky είναι ειδικός μάρκετινγκ προϊόντων που εργάζεται στην ομάδα του AutoCAD.


https://emake.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ae%cf%82/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια