Subscribe Us

header ads

AU 2018 Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων: Τι νέο υπάρχει και τι είναι επόμενο

https://emake.gr/wp-content/uploads/AU-2018-Πρόσκληση-Υποβολής-Προτάσεων-Τι-νέο-υπάρχει-και-τι.jpg

Τα πεδία της αρχιτεκτονικής, της μηχανικής και του σχεδιασμού μεταμορφώνονται. Η AU είναι η κοινότητα εκμάθησης που επικεντρώνεται στο να σας βοηθήσει όχι μόνο να προσαρμοστείτε, αλλά και να ευδοκιμήσετε. Το AU Las Vegas είναι το μέρος όπου αυτή η κοινότητα συγκεντρώνεται κάθε χρόνο για να μοιραστεί τη γνώση και τη διορατικότητα, να αναπτύξει δεξιότητες και να αποκτήσει προοπτική.


Και όλα ξεκινούν με την πρόσκληση υποβολής προτάσεων (CFP). Έτσι συγκεντρώνουμε τις ιδέες σας για τα μαθήματα που θα προσφέρουμε τον Νοέμβριο, στο AU Las Vegas 2018.


Το CFP για το AU Las Vegas 2018 είναι ανοιχτό. Υποβολή τώρα.


Νέες τάσεις, νέα θέματα
Φέτος, εισαγάγαμε κομμάτια προτεραιότητας για να μοιραστούμε τις τάσεις που είναι κορυφαίες στην κοινότητα. Οι προτάσεις που αντιμετωπίζουν αυτά μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστικές από τις γενικές προτάσεις, γι' αυτό να τις έχετε υπόψη σας καθώς συλλογίζεστε τις δυνατότητες συνεδρίας σας. Θα βρείτε μια λεπτομερή ανάλυση αυτών στον οδηγό CFP, αλλά εδώ είναι μια γεύση:


  • Βιομηχανική κατασκευή—Τι μπορεί να μάθει η AEC από την κατασκευή; Πώς μπορούμε να κάνουμε την κατασκευή πιο αποτελεσματική, επαναλαμβανόμενη και βασισμένη σε εξαρτήματα; Και όλες οι οικοδομικές δραστηριότητες πρέπει να γίνονται σε συνεχώς μεταβαλλόμενα εργοτάξια; Δείξε μας έναν καλύτερο τρόπο.

  • Συνδεδεμένο BIM—Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τα δεδομένα στο επίκεντρο ολόκληρης της κατασκευαστικής διαδικασίας, από τον προσχεδιασμό και την προκατασκευή έως την παράδοση και τις λειτουργίες; Τι αποτελεσματικότητες μπορούμε να ανακαλύψουμε; Πείτε μας τι σημαίνει για εσάς το Connected BIM.

  • Προηγμένη κατασκευή—Από νέα συστήματα και διαδικασίες έως νέα υλικά, πώς αγκαλιάζει η βιομηχανία σχεδιασμού και κατασκευής τις αναδυόμενες τεχνολογίες; Πώς μπορούν οι τεχνολογίες παραγωγής να επεκτείνουν τις δυνατότητες σχεδιασμού; Πώς μπορεί ο έξυπνος αυτοματισμός να μας επιτρέψει να κάνουμε τα πράγματα πιο έξυπνα;

Μάθηση για κάθε επίπεδο
Η AU συνεχίζει να εστιάζει στην προσφορά περιεχομένου για επαγγελματίες κάθε επιπέδου. Οι συνεδρίες για τους νέους στη βιομηχανία είναι απαραίτητες, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να βοηθήσετε τους έμπειρους επαγγελματίες να γίνουν προχωρημένοι επαγγελματίες και ηγέτες σκέψης. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προτείνετε μια σειρά μαθημάτων για διαφορετικά επίπεδα μάθησης και δείτε πού χρειάζονται περισσότερο οι γνώσεις σας.


Ποια είναι η μεγάλη σου ιδέα; Ποια είναι η εικόνα που μπορείτε να προσθέσετε που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι συνάδελφοί σας προσεγγίζουν τη δουλειά τους; Τωρα ειναι η ωρα. Κατεβάστε τον οδηγό CFP και ξεκινήστε.


https://emake.gr/au-2018-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια