Subscribe Us

header ads

Το Pixel Tablet θα μπορούσε να περιλαμβάνει υποστήριξη για γραφίδες τρίτων



Το επερχόμενο Tablet Pixel της Google ενδέχεται να υποστηρίζει το πρότυπο USI (Universal Stylus Initiative) μεταξύ κατασκευαστών, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιείται με μια σειρά από γραφίδες τρίτων, εάν γίνει πιστευτή μια καταχώριση που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στη λίστα πιστοποιημένων προϊόντων της USI. Η είσοδος, την οποία εντοπίσαμε μέσω NuGizπαραθέτει μια συσκευή από την Google με το όνομα προϊόντος "Tangor" και τον αριθμό μοντέλου "Tablet", τα οποία είναι πιθανώς ονόματα κράτησης θέσης για το tablet με Android που ανακοίνωσε η Google νωρίτερα αυτόν τον μήνα.


Το USI είναι ένα πρότυπο γραφίδας για όλη τη βιομηχανία στο οποίο εντάχθηκε η Google το 2018. Υποστηρίζεται ήδη σε μια σειρά Chromebook, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούνται με μια ποικιλία γραφίδων διαφορετικών κατασκευαστών. Ωστόσο, ενώ υπάρχουν πολλές ιδιόκτητες προσφορές γραφίδας / tablet Android (όπως το S Pen της Samsung για τα tablet Galaxy της), κανένα tablet δεν έχει πιστοποιηθεί ότι λειτουργεί με το καθολικό πρότυπο USI.



Νωρίτερα φέτος, η USI ανακοίνωσε την έκδοση 2.0 του προτύπου. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που θα μπορούσε να επιτρέψει τη φόρτιση συμβατών γραφίδων τοποθετώντας απλά δίπλα σε μια υποστηριζόμενη συσκευή, παρόμοια με αυτή που προσφέρει η Apple με το Apple Pencil 2 και επιλεγμένα iPad. Δεν είναι σαφές ποια έκδοση του τυπικού tablet της Google μπορεί να υποστηρίζει.


Οπως και 9to5Google σημειώνει, φαίνεται ασυνήθιστο ότι το tablet της Google εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του USI νωρίς, αφού η Google είπε ότι στοχεύει μια κυκλοφορία του 2023. Σύμφωνα με το Wayback Machine, η καταχώριση εμφανίστηκε για πρώτη φορά κάποια στιγμή μετά τον Ιανουάριο. Ούτε η USI ούτε η Google απάντησαν Το Verge's αίτημα για σχολιασμό.




https://emake.gr/%cf%84%ce%bf-pixel-tablet-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια