Subscribe Us

header ads

Η Microsoft εξαγοράζει το Minit για να ενισχύσει τις δυνατότητες εξόρυξης διεργασιών

https://emake.gr/wp-content/uploads/Η-Microsoft-εξαγοράζει-το-Minit-για-να-ενισχύσει-τις-δυνατότητες.jpg


Χέρια στο πληκτρολόγιο φορητού υπολογιστή
Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Minit.

Σήμερα, η Microsoft ανακοινώνει την εξαγορά της Minit, ηγέτη στην τεχνολογία εξόρυξης διεργασιών που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αποκαλύπτουν ευκαιρίες για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών και καλύτερη λειτουργική αποτελεσματικότητα.


Οργανισμοί σε όλο τον κόσμο επιδιώκουν να είναι πιο λειτουργικά ανθεκτικοί και να επιταχύνουν τα σχέδιά τους για ψηφιακό μετασχηματισμό. Οι απρόσκοπτες λειτουργίες και η διασφάλιση ότι κάθε στοιχείο κάθε επιχειρηματικής διαδικασίας εκτελείται ομαλά είναι ζωτικής σημασίας, αλλά οι περισσότεροι ηγέτες δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν την πραγματική απόδοση των διαδικασιών τους και καταλήγουν να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση υποκειμενικές πληροφορίες. Η Gartner® σημειώνει ότι «Οι πρόσφατες τάσεις στον αυτοματισμό και η γνώση των υποκείμενων διαδικασιών και αλληλεπιδράσεων είναι το κλειδί για τον ψηφιακό μετασχηματισμό». *


Το Minit επιτρέπει επί του παρόντος στις επιχειρήσεις να μεταμορφώσουν τον τρόπο που αναλύουν, παρακολουθούν και βελτιστοποιούν τις διαδικασίες τους. Οι λύσεις της Minit έχουν βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν βαθιές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των διαδικασιών, να αποκαλύψουν τις βαθύτερες αιτίες των λειτουργικών προκλήσεων και να μετριάσουν τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα της διαδικασίας.


Αυτή η εξαγορά θα εξουσιοδοτήσει περαιτέρω τη Microsoft να βοηθήσει τους πελάτες μας να μεταμορφωθούν ψηφιακά και να οδηγήσουν σε λειτουργική αριστεία, δημιουργώντας μια πλήρη εικόνα των επιχειρηματικών διαδικασιών τους, επιτρέποντας σε κάθε διαδικασία να αναλύεται και να βελτιώνεται εύκολα και αυτόματα. Οι πελάτες θα μπορούν να κατανοούν καλύτερα τα δεδομένα διεργασίας τους, να αποκαλύπτουν πώς μοιάζουν οι λειτουργίες στην πραγματικότητα και να οδηγούν την τυποποίηση και τη βελτίωση της διαδικασίας σε ολόκληρο τον οργανισμό για να διασφαλίζουν τη συμμόρφωση σε κάθε βήμα.


Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί περαιτέρω τη δέσμευση της Microsoft να βοηθήσει τους οργανισμούς να ανακαλύψουν και να βελτιστοποιήσουν γρήγορα τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες, συνδυάζοντας δεδομένα και την εκτέλεση για να ξεκλειδώσουν ισχυρές πληροφορίες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ξεκίνημα μεταβαίνοντας στο Ιστοσελίδα Minit.


Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις μέχρι σήμερα επενδύσεις εξόρυξης διεργασιών της Microsoft, ανατρέξτε στη σελίδα μας πρόσφατο ιστολόγιο συμβούλων διαδικασίας ή το Σελίδα προϊόντος Process Advisor.


Διαβάστε την ανακοίνωση της Minit για την εξαγορά εδώ.


*Gartner Market Guide for Process Mining, Marc Kerremans, Tushar Srivastava, Farhan Choudhary Νοέμβριος 2021
Το GARTNER είναι σήμα κατατεθέν και σήμα υπηρεσίας της Gartner, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις ΗΠΑ και διεθνώς και χρησιμοποιείται στο παρόν με άδεια. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται



Ετικέτες: ψηφιακός μετασχηματισμός, εξόρυξη διεργασιών


https://emake.gr/%ce%b7-microsoft-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-minit-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b9/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια