Subscribe Us

header ads

Επιταχύνετε την πρόοδο αειφορίας και την επιχειρηματική ανάπτυξη με το Microsoft Cloud for Sustainability — από την 1η Ιουνίου


Είναι μια στιγμή που χτίζουμε προς — νέες δυνατότητες από το Microsoft Cloud for Sustainability που θα επιτρέψουν ταχύτερο, ευρύτερο μετασχηματισμό για τους οργανισμούς σε διάφορα στάδια του ταξιδιού τους για τη βιωσιμότητα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γενική διαθεσιμότητα του Cloud for Sustainability την 1η Ιουνίου.


Τώρα, ένα αυξανόμενο σύνολο δυνατοτήτων ESG (περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διακυβέρνησης) από τη Microsoft και το παγκόσμιο οικοσύστημα συνεργατών μας θα δώσει στους οργανισμούς την ευκαιρία να επιταχύνουν την πρόοδό τους και την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.


Δες το βίντεο.


Μετατρέποντας τις δεσμεύσεις βιωσιμότητας σε δράση με καλύτερη ευφυΐα δεδομένων


Για να σταθεροποιήσουμε το μέλλον μας και να οικοδομήσουμε πιο γρήγορα προς μια παγκόσμια οικονομία καθαρού μηδενικού άνθρακα, οργανισμοί όλων των τύπων, μεγεθών και τομέων αντιμετωπίζουν την ανάγκη να μεταμορφώσουν κοινές πρακτικές. Αυτό περιλαμβάνει την αποτελεσματικότερη διαχείριση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας μέσω των οργανισμών και των αλυσίδων αξίας τους και την πραγματοποίηση στρατηγικών επιχειρηματικών επενδύσεων που οδηγούν στην αξία. Και αυτό ξεκινά με την επίλυση ενός προβλήματος δεδομένων.


Οι οργανισμοί χρειάζονται πιο προσιτή, κεντρική ευφυΐα δεδομένων για να λάβουν τις υψηλού κινδύνου αποφάσεις που απαιτούνται αυτή τη στιγμή για την αντιμετώπιση σύνθετων ζητημάτων, σταθμίζοντας τόσο τα επιχειρηματικά όσο και τα κριτήρια ESG για να κατευθύνουν τα κεφάλαια προς επενδυτικές ευκαιρίες που εξισορροπούν την ανάπτυξη και τον αντίκτυπο.


Όπου κι αν βρίσκονται οι οργανισμοί στο ταξίδι αειφορίας τους, μαζί, μπορούμε να επιταχύνουμε την πρόοδο για να επιτύχουμε τους συλλογικούς μας στόχους.


Η Microsoft δραστηριοποιείται στο να βοηθά τους πελάτες μας να επιταχύνουν την πρόοδό τους. Οι λύσεις Microsoft Cloud for Sustainability θα παρέχουν την ευφυΐα και τις δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων που χρειάζονται οι οργανισμοί για να ανταποκρίνονται στις αλλαγές με ευελιξία και σιγουριά.


Βασισμένο σε πάνω από μια δεκαετία εργασίας για τη βιωσιμότητα


Το δικό μας ταξίδι αειφορίας ξεκίνησε όταν θέσαμε τον πρώτο μας στόχο άνθρακα πριν από περισσότερο από μια δεκαετία. Αυτό μας οδήγησε να οργανώσουμε καλύτερα τα δεδομένα μας και να ευθυγραμμίσουμε εκ νέου το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας μας με τους στόχους μας για τη βιωσιμότητα. Συνεχίζουμε να βασιζόμαστε στις δεσμεύσεις μας να καινοτομούμε και να επενδύουμε σε τεχνολογίες που αφορούν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και να μοιραζόμαστε με διαφάνεια τα επιτεύγματα και τις αποτυχίες μας, ώστε να μπορούμε να μάθουμε όλοι μαζί. Εξετάζουμε επίσης πώς να εκπληρώσουμε τις δεσμεύσεις μας για ESG, ενώ συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την επιχείρησή μας και να αυξάνουμε την αξία των μετόχων — δεν είναι εύκολη πρόκληση!


Τώρα, με την κυκλοφορία του Microsoft Cloud for Sustainability, συγκεντρώνουμε ισχυρές δυνατότητες που παρέχονται από τη Microsoft και τους συνεργάτες μας για να βοηθήσουμε τους οργανισμούς:


Ενοποίηση ευφυΐας δεδομένων. Για να οδηγήσουν αποτελεσματικά τις αναφορές βιωσιμότητας, τις προσπάθειες βιωσιμότητας και τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό, οι οργανισμοί χρειάζονται καλύτερη προβολή σε δραστηριότητες σε όλη την επιχείρηση και την αλυσίδα αξίας τους. Η συλλογή και η σύνδεση δεδομένων IoT από συσκευές που χρησιμοποιούν αισθητήρες — σε συνδυασμό με πλούσιες υπηρεσίες στο edge ή στο cloud — παρέχει τη βάση για την παρακολούθηση και τη μέτρηση των δραστηριοτήτων σε κλίμακα. Και τώρα, το Microsoft Sustainability Manager θα εξουσιοδοτήσει τους οργανισμούς να καταγράφουν, να αναφέρουν και να μειώνουν πιο εύκολα τον περιβαλλοντικό αντίκτυπό τους μέσω ολοένα και πιο αυτοματοποιημένων συνδέσεων δεδομένων που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες.


Αυτή η επεκτάσιμη λύση Microsoft Cloud for Sustainability συγκεντρώνει προηγουμένως ανόμοια δεδομένα σε μια κοινή μορφή δεδομένων και προσφέρει στους οργανισμούς μια ολοένα πιο ολοκληρωμένη εικόνα του αντίκτυπου των εκπομπών ολόκληρων των λειτουργιών και της αλυσίδας αξίας τους.


Το Sustainability Manager είναι διαθέσιμο για ένα δωρεάν test drive ή για αγορά την 1η Ιουνίου.


Δημιουργήστε πιο ανθεκτικές υποδομές πληροφορικής. Οι οργανισμοί μπορούν να μειώσουν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπό τους και να αυξήσουν την επιχειρηματική τους αξία όταν αντικαθιστούν εργαλεία, συστήματα ή δραστηριότητες με πιο αποτελεσματικές επιλογές. Η μεταφορά φόρτου εργασίας στο cloud, για παράδειγμα, μπορεί να αυξήσει την απόδοση τόσο του άνθρακα όσο και της ενέργειας. Οι εφαρμογές Emissions Impact Dashboard παρέχουν στους πελάτες της Microsoft διαφάνεια σχετικά με τις εκπομπές που παράγονται από τη χρήση των υπηρεσιών cloud της Microsoft. Οι συσκευές συμβάλλουν επίσης στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα ενός οργανισμού. Οι συσκευές επιφάνειας μεγιστοποιούν τη βιωσιμότητα των υλικών και επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, ενώ ελαχιστοποιούν το αποτύπωμα άνθρακα του προϊόντος και την κατανάλωση ενέργειας.


Μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των λειτουργιών. Με ψηφιακές λύσεις που παρέχονται μέσω της Microsoft και του αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος συνεργατών μας, ήδη βοηθάμε τους οργανισμούς να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα των περιουσιακών στοιχείων και της παραγωγής, να μειώσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των κτιρίων και των χώρων τους και να προωθήσουν τη μετάβασή τους στην καθαρή ενέργεια.


Δημιουργήστε περισσότερα βιώσιμες αλυσίδες αξίας. Οι ψηφιακές τεχνολογίες βοηθούν επίσης τους οργανισμούς να διευκολύνουν μεγαλύτερη διαφάνεια και λογοδοσία μέσω της αλυσίδας αξίας τους, από τις πρώτες ύλες έως τη δημιουργία προϊόντων έως τη διανομή. Μια προσέγγιση που βασίζεται στα δεδομένα μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να επιτύχουν την ακεραιότητα των δεδομένων και να αποκτήσουν την ορατότητα που χρειάζονται για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα, να μειώσουν τις εκπομπές και να σχεδιάσουν τα απόβλητα.


Μάθετε περισσότερα για το πώς βοηθάμε τους οργανισμούς να επιτύχουν θετικό αντίκτυπο στο Microsoft.com/sustainability.


Παγκόσμιοι εταίροι, ένα κρίσιμο κομμάτι για την επέκταση του αντίκτυπου


Μεγάλο μέρος αυτής της σημαντικής δουλειάς επιτυγχάνεται μέσω της συνεργασίας με το παγκόσμιο οικοσύστημα συνεργατών μας που μας βοήθησαν να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες μας και να μεταμορφώσουμε την επιχείρησή μας. Σήμερα, είναι επίσης καθοριστικής σημασίας για να βοηθήσουν τους πελάτες να προωθήσουν τη βιωσιμότητα μέσω ισχυρών, καινοτόμων λύσεων που υποστηρίζονται από το Microsoft Cloud.


Οι λύσεις συνεργατών του Microsoft Cloud for Sustainability καλύπτουν κλάδους, από τις μεταφορές έως τα ακίνητα έως την κατασκευή, όπως αυτές οι πρώιμες λύσεις που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά:


  • ΑΒΒ | Λύσεις Ability™

  • Bentley Systems | Υπηρεσίες iTwin

  • Blue Yonder | Διαχείριση Μεταφορών

  • EcoVadis | Βαθμολογίες επιχειρηματικής βιωσιμότητας

  • Honeywell | Forge Energy Optimization και Forge Predictive Maintenance

  • ΕΙΚΟΝΙΚΑ | Έξυπνα Κτίρια

  • Johnson Controls | OpenBlue Enterprise Management​

  • Transparency-One | Διαφάνεια-Ένα

Έρχονται πολλές ακόμη λύσεις. Το οικοσύστημά μας συνεργατών αειφορίας περιλαμβάνει επίσης αξιόπιστους συμβούλους όπως αυτοί, οι οποίοι βοηθούν ενεργά τους οργανισμούς να σχεδιάσουν, να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν στρατηγικές για τη βιώσιμη ανάπτυξη:


  • Accenture | Άβαναντ

  • Capgemini

  • EY

  • PwC

  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Tata

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πρωτοποριακή εργασία που επιτελείται από τους συνεργάτες μας για τη βιωσιμότητα στο Microsoft AppSource.


Τι έπεται?
Η διαθεσιμότητα του Microsoft Cloud for Sustainability συμπίπτει με το Hannover Messe 2022. Παρακολουθήστε ειδήσεις και ανακοινώσεις γύρω από αυτό το σημαντικό γεγονός του κλάδου — και μείνετε συντονισμένοι για πρόσθετες λύσεις και δυνατότητες.


Ετικέτες: Cloud, Microsoft Cloud for Sustainability, βιωσιμότητα


https://emake.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b1%cf%87%cf%8d%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%bf%ce%b4%ce%bf-%ce%b1%ce%b5%ce%b9%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια