Subscribe Us

header ads

Εκδόσεις BIM 360 Field Management Μάρτιος 2022 - Σημειώσεις έκδοσης BIM 360

https://emake.gr/wp-content/uploads/Εκδόσεις-BIM-360-Field-Management-Μάρτιος-2022-Σημειώσεις-έκδοσης.jpg

Λίστες ελέγχου Εκδόσεις


Δημιουργία λίστας ελέγχου εκτός σύνδεσης


Οι χρήστες του BIM 360 μπορούν πλέον να δημιουργούν λίστες ελέγχου από την κινητή συσκευή τους εκτός σύνδεσης. Τώρα μπορούν να δημιουργήσουν και να συμπληρώσουν τη λίστα ελέγχου όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης, να επισυνάψουν έγγραφα, να δημιουργήσουν προβλήματα να προσθέσουν σημειώσεις και να ανεβάσουν φωτογραφίες. Την επόμενη φορά που η συσκευή θα συνδεθεί στο διαδίκτυο, η λίστα ελέγχου θα συγχρονιστεί με το έργο.


Σημείωση- εάν η λίστα ελέγχου απαιτεί τελικές απογραφές, ο χρήστης πρέπει να συνδεθεί στο διαδίκτυο τουλάχιστον μία φορά για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τελικές υπογραφές και να συμπληρώσει τη φόρμα.


Αυτή η δυνατότητα στην εφαρμογή για κινητά BIM 360 Build σε iOS και Android.



Μεταφόρτωση εγγράφων από μια τοπική μονάδα δίσκου


Οι χρήστες του BIM 360 μπορούν τώρα να ανεβάσουν ένα έγγραφο από την τοπική τους μονάδα δίσκου στις λίστες ελέγχου. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να ανεβάσουν το έγγραφο σε ένα μεμονωμένο στοιχείο σε λίστες ελέγχου. Το μεταφορτωμένο έγγραφο θα αποθηκευτεί μόνο ως συνημμένο στη Λίστα ελέγχου - δεν θα εμφανίζεται στα αρχεία του έργου.



 


Ημερήσιες εκδόσεις καταγραφής


Έκθεση Εργασίας και Εργατικού Δυναμικού


Οι διαχειριστές έργων με πρόσβαση στη Διαχείριση πεδίου μπορούν να δημιουργήσουν Αναφορές Εργασίας και Εργατικού Δυναμικού και να τις κατεβάσουν σε Μορφή PDF. Οι αναφορές μπορούν να ομαδοποιηθούν είτε κατά Εταιρεία είτε κατά Ημερομηνία.



 


 


Η δημοσίευση BIM 360 Field Management Κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2022 εμφανίστηκε πρώτη στις Σημειώσεις Έκδοσης BIM 360.


https://emake.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%cf%8c%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-bim-360-field-management-%ce%bc%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%82-2022-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ad%ce%ba/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια