Subscribe Us

header ads

Η επένδυσή μας στην Coalfield Development - Autodesk Foundation

https://emake.gr/wp-content/uploads/Η-επένδυσή-μας-στην-Coalfield-Development-Autodesk-Foundation.jpg


Η επένδυσή μας στην Coalfield Development






Η ζήτηση για άνθρακα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μειωθεί δραματικά την τελευταία δεκαετία καθώς το φυσικό αέριο και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας γίνονται πιο προσιτές, η εξαγωγική αγορά παραμένει ασταθής και οι ομοσπονδιακοί περιβαλλοντικοί κανονισμοί αυξάνουν το κόστος της καύσης άνθρακα. Τα τελευταία 15 χρόνια, η παραγωγή άνθρακα μειώθηκε κατά 65% στην Απαλαχία.





Στην Κεντρική Απαλαχία, η εξόρυξη άνθρακα ήταν ακρογωνιαίος λίθος πολλών κοινοτήτων και κάποτε απασχολούσε περισσότερο από το 20% των εργαζομένων στην περιοχή. Αυτή η παρακμή της βιομηχανίας άνθρακα είχε δευτερογενή αποτελέσματα, οδηγώντας σε απώλεια θέσεων εργασίας, οικονομική δυσπραγία και απελπισία. Σήμερα, οι κοινότητες των Απαλαχίων που έχτισαν τις οικονομίες τους γύρω από τον άνθρακα αντιμετωπίζουν την οικοδόμηση ενός μέλλοντος χωρίς αυτόν.





Η μετάβαση από τον άνθρακα είναι κρίσιμη για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και είναι μια ευκαιρία να αναζωογονηθούν οι τοπικές οικονομίες με θέσεις εργασίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα στο μέλλον.





Γιατί η Coalfield Development;





Ως μέρος του χαρτοφυλακίου Work & Prosperity, το The Autodesk Foundation πραγματοποίησε μια επένδυση στην Coalfield Development (Coalfield), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Δυτικής Βιρτζίνια που επικεντρώνεται στη διευκόλυνση της απασχόλησης και της οικονομικής μετάβασης μέσω προγραμμάτων ανάπτυξης εργατικού δυναμικού και επώασης και επενδύσεων κοινωνικών επιχειρήσεων στην περιοχή.





Η Coalfield έχει αναπτύξει ένα μοντέλο κατάρτισης που παρέχει ευκαιρίες επαγγελματικής, προσωπικής και ακαδημαϊκής ανάπτυξης σε άτομα που αντιμετωπίζουν εμπόδια στην πλήρη απασχόληση. Ο πυρήνας της προσέγγισής τους είναι το μοντέλο 33-6-3: 33 ώρες την εβδομάδα που αφιερώνονται σε εκπαίδευση στην εργασία, έξι ώρες διδακτικών μονάδων την εβδομάδα μέσω μαθημάτων στο κοινοτικό κολέγιο και τρεις ώρες την εβδομάδα για καθοδήγηση προσωπικής ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση ξεκινούν με ένα εξάμηνο πρόγραμμα στη ράμπα για τον εντοπισμό και την άρση των φραγμών και στη συνέχεια είτε μεταβαίνουν σε σύμβαση 2,5 ετών, 33-6-3 ως μέλος του πληρώματος της Coalfield είτε συνεργάζονται με το προσωπικό της Coalfield για να εξασφαλίσουν έναν ρόλο στο το δίκτυο εργοδοτών του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που πληρώνει ίσα ή περισσότερα από αυτά που κέρδιζαν πριν.





Λόγω της μακροχρόνιας εξάρτησης της περιοχής από τον άνθρακα, η Coalfield επωάζει και επενδύει επίσης σε κοινωνικές επιχειρήσεις που βασίζονται στην απασχόληση για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, την οικοδόμηση πλούτου της κοινότητας και την αύξηση των ευκαιριών εργασίας για άτομα που έχουν εκτοπιστεί λόγω του κλεισίματος ορυχείων. Αυτές οι επιχειρήσεις περιλαμβάνουν τις εσωτερικές κοινωνικές επιχειρήσεις της Coalfield – Revitalize Appalachia, μια εταιρεία ακινήτων και κατασκευών και την Mountain Mindful, κατασκευαστή ρούχων και επίπλων σπιτιού από ανακυκλωμένο περιεχόμενο – καθώς και τις δεκάδες επιχειρήσεις στις οποίες επενδύει μέσω του SEED Fund. Είναι σημαντικό ότι οι επιχειρήσεις που επωάστηκαν και αναπτύχθηκαν από την Coalfield Development αγκαλιάζουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και μοντελοποιούν πώς μπορεί να μοιάζει μια πιο διαφοροποιημένη, ανθεκτική στο κλίμα οικονομία στην Appalachia. Για παράδειγμα, η Coalfield επώασε την πρώτη εταιρεία ηλιακής ενέργειας στην περιοχή, επέκτεινε τις τοπικές επιχειρήσεις τροφίμων και πρόσφατα επένδυσε σε μια startup αποθήκευσης μπαταριών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.





Μια επένδυση εργατικού δυναμικού χαμηλών εκπομπών άνθρακα





Το Coalfield είναι η πρώτη επένδυση του Ιδρύματος Autodesk για το Work & Prosperity που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις προτεραιότητές μας για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής και την προσαρμογή. Η κλιματική αλλαγή απαιτεί από εμάς να αναλάβουμε επείγουσα δράση για να μειώσουμε τις εκπομπές μας, ενέργειες που μεταμορφώνουν τη βιομηχανία και το μέλλον της εργασίας. Η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής απαιτεί ένα συντονισμένο, παγκόσμιο, προορατικό και δίκαιο σχέδιο για την υποστήριξη των κοινοτήτων που κινδυνεύουν από βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις. Η Coalfield εργάζεται σε μια περιοχή που έχει υποστεί αποεπένδυση εδώ και χρόνια, και ωστόσο η Coalfield χτίζει μια διαφορετική αφήγηση για αυτήν την πρώην περιοχή άνθρακα. Το όραμά της είναι για μια ακμάζουσα και ανθεκτική Appalachia που φιλοξενεί καινοτόμες τοπικές επιχειρήσεις και ποιοτικές θέσεις εργασίας στην πράσινη οικονομία.





Συνεργασία με το Ίδρυμα Autodesk





Ως καινοτόμος οργανισμός ανάπτυξης εργατικού δυναμικού που δεσμεύεται να βοηθά τους εργαζομένους να μεταβούν σε θέσεις εργασίας νέας οικονομίας που προσφέρουν μισθούς για τη διατήρηση της οικογένειας, ανυπομονούμε να ευθυγραμμίσουμε τους πόρους, την τεχνογνωσία του κλάδου και τα δίκτυα της Autodesk για να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες της Coalfield για κλίμακα. Φέτος, θα υποστηρίξουμε την Coalfield να αρχίσει να αξιοποιεί τα εργαλεία της Autodesk στις κοινωνικές της επιχειρήσεις παραγωγής και κατασκευής. Βοηθώντας την Coalfield να υιοθετήσει το λογισμικό Autodesk, στοχεύουμε να ενισχύσουμε τον αντίκτυπο και τις επιδόσεις αυτών των επιχειρήσεων, ενώ εκπαιδεύουμε τους υπαλλήλους τους με τις τεχνικές δεξιότητες που θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας μακροπρόθεσμα.





Το Ίδρυμα Autodesk ανυπομονεί να χρησιμοποιήσει το ταλέντο και τους τεχνολογικούς μας πόρους για να ενισχύσει την ηγεσία της Coalfield στη δίκαιη μετάβαση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Appalachia και τις προσπάθειές της να δημιουργήσει ένα σχέδιο για τις κοινότητες άνθρακα σε όλο τον κόσμο.





Μάθετε περισσότερα για το πώς η Coalfield αναδομεί τις οικονομίες από την αρχή.






Μάθε περισσότερα







https://emake.gr/%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-coalfield-development-autodesk-foundation/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια