Subscribe Us

header ads

Κοιτάζοντας το μέλλον στο Microsoft Envision

https://emake.gr/wp-content/uploads/Κοιτάζοντας-το-μέλλον-στο-Microsoft-Envision.png


Οραματιστείτε κολάζ φωτογραφιών
Κατά τη διάρκεια του φινάλε της σεζόν 2 του Microsoft Envision, η Jessica Hawk (επάνω αριστερά) θα εξηγήσει πώς χρησιμοποιείται το metaverse για να μεταμορφώσει τις επιχειρηματικές διαδικασίες και να ενισχύσει τη συνεργασία.

Τον περασμένο χρόνο, στη Microsoft Envision, την ψηφιακή σειρά που παράγουμε μαζί με την Accenture και την Avanade, ακούσαμε από ηγέτες επιχειρήσεων για το πώς οι οργανισμοί μπορούν να επιμείνουν σε μια περίοδο συνεχιζόμενης αναταραχής, καθώς και τι χρειάζεται για την οικοδόμηση και την προώθηση της ευελιξίας καινοτομία.


Μεταξύ των ομιλητών αυτής της σεζόν ήταν ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PepsiCo Indra NooyiΣυνιδρυτής του LinkedIn Ριντ Χόφμανκαι Τζούλι Σουίτπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Accenture, μαζί με το εικονίδιο του τένις Billie Jean King.


Η συζήτηση θα συνεχιστεί στο φινάλε της 2ης σεζόν Τρίτη 14 Ιουνίου. Εκεί θα είμαστε μαζί Klaus Schwabιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο οποίος θα συνομιλήσει με Judson AlthoffΕκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Εμπορικός Διευθυντής της Microsoft, σχετικά με βασικά θέματα από την ετήσια συνάντηση του WEF αυτής της εβδομάδας, καθώς και με βήματα που μπορούν να λάβουν οι ηγέτες επιχειρήσεων για να οδηγήσουν σε δίκαιη ανάπτυξη και να βελτιώσουν την κατάσταση του κόσμου.


Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, θα διερευνήσουμε πώς οι ηγέτες μπορούν να προετοιμάσουν τους οργανισμούς τους για το μέλλον με τη βοήθεια αναδυόμενων τεχνολογιών. Θα περιγράψω το βιομηχανικό μετασύμπαν και την αξία που μπορεί να προσφέρει — καθώς και τη σημασία της διατήρησης του μετασύμπαντος ασφαλές, ασφαλές και ανοιχτό.


Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας του Ομίλου Accenture Paul Daugherty θα μοιραστεί επίσης πληροφορίες από την έκθεση Technology Vision 2022 της Accenture σχετικά με το "Metaverse Continuum" και τον τρόπο με τον οποίο το metaverse θα επαναφέρει τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε τα επόμενα χρόνια.


Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα ακούσουν από Kate Varah, Έμμα Κιθ και Τόμπι Κόφι του Εθνικού Θεάτρου στο Λονδίνο, οι οποίοι θα μοιραστούν πώς χρησιμοποιούν τη μικτή πραγματικότητα με καινοτόμους τρόπους για να μεταμορφώσουν την αφήγηση και να κάνουν τις παραστατικές τέχνες πιο προσιτές.


Ελπίζω να συμμετάσχετε στη συζήτηση. Η συμμετοχή στο Microsoft Envision είναι δωρεάν. Για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε τη διεύθυνση envision.microsoft.com.


Ετικέτες: Οραματιστείτε, Καινοτομία, Metaverse


https://emake.gr/%ce%ba%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-microsoft-envision/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια