Subscribe Us

header ads

Autodesk Inventor τι νέο υπάρχει 2022: Αποστολή στο Fusion 360 - Επίσημο ιστολόγιο Inventor

https://emake.gr/wp-content/uploads/Autodesk-Inventor-τι-νέο-υπάρχει-2022-Αποστολή-στο-Fusion-360.png

Autodesk Inventor τι νέο υπάρχει 2022: Αποστολή στο Fusion 360





Ειδήσεις προϊόντων




Κοινή χρήση στο Facebook




Μοιραστείτε το στο Twitter




Μοιραστείτε το στο LinkedIn
Autodesk Inventor τι νέο υπάρχει 2022: Αποστολή στο Fusion 360

Η αποστολή στο Fusion 360 στο Autodesk Inventor 2022 βοηθά στην επέκταση των δεδομένων σας και τα κάνει πιο πολύτιμα για εσάς, τις ομάδες κατασκευής και κατασκευής, τους συνεργάτες και τους πελάτες σας.

Η ομάδα του Inventor εργάζεται για τρόπους επέκτασης των δεδομένων Inventor στο Fusion 360 για συνεργασία και πρόσβαση σε πρόσθετες ροές εργασίας και λειτουργικότητα.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τι άλλο νέο υπάρχει στο Inventor 2022

Αποστολή στο Fusion ≠ Επιφάνεια σύνδεσης;

Μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη το Autodesk Desktop Connector Connector για να συνδέσετε το Inventor στο Fusion 360 ή το Vault Professional με το Fusion Team.

Το Desktop Connector παραμένει μια διαθέσιμη λύση, αλλά απαιτεί ξεχωριστή εγκατάσταση και ορισμένες ρυθμίσεις και παραμέτρους του ίδιου του Desktop Connector.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Autodesk Desktop Connector.

Πώς να στείλετε ένα αρχείο Inventor στο Fusion 360

Το Autodesk Inventor 2022 παρέχει μια νέα απευθείας σύνδεση, σε καμβά, στο Fusion 360 χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης ή ρύθμισης του Desktop Connector. Αυτό το νέο εργαλείο ονομάζεται «Αποστολή στο Fusion» και βρίσκεται στην καρτέλα περιβάλλοντα μέσα στα αρχεία ανταλλακτικών Inventor.

Με ένα αρχείο ανταλλακτικών ανοιχτό – κοιτάξτε παρακάτω:
Περιβάλλοντα (Καρτέλα) > Fusion 360 (Πάνελ) > Αποστολή στο Fusion (Κουμπί)

Autodesk Inventor 2022: Αποστολή στο Fusion 360

Send to Fusion υποστηρίζει αρχεία ανταλλακτικών Inventor και εξαρτήματα λαμαρίνας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο "Δημιουργία απλοποιημένου τμήματος" για να μετατρέψετε ένα συγκρότημα σε ένα αρχείο με ένα μέρος πολλαπλών σωμάτων για αποστολή στο Fusion 360.

Το Send to Fusion χρησιμοποιεί τη Σύνδεση του λογαριασμού σας στο Autodesk για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Fusion Team. Αφού εκκινήσετε την εντολή Send to Fusion, θα περιηγηθείτε στον λογαριασμό σας Fusion Team, επιλέγοντας σε ποια ομάδα θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο σας και σε ποιο Έργο και φάκελο εντός της Ομάδας.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους χρήστες Fusion Team for Inventor.

«Αποστολή στο Fusion» στο Autodesk Inventor 2022Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε με το Fusion 360

Ποιο είναι το επόμενο?

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο «άνοιγμα στο Fusion 360» απευθείας μέσα στο Inventor, για να εκκινήσετε το Fusion 360 με ανοιχτό το αρχείο ανταλλακτικών. Εναλλακτικά, μπορείτε να εκκινήσετε μόνοι σας το Fusion 360 και, στη συνέχεια, να περιηγηθείτε στη θέση των ανταλλακτικών σας στον πίνακα δεδομένων Fusion για να ανοίξετε το αρχείο.

Θα έχετε επίσης την επιλογή να προβάλετε το έγγραφο Inventor στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web μέσω της ομάδας Fusion. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο προς το αρχείο σας με συναδέλφους για συνεργασία και έλεγχο.

Τώρα το εξάρτημά σας είναι διαθέσιμο στο Fusion 360, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fusion για να αποδώσετε μια εικόνα του μοντέλου σας, ως αναφορά σχεδίασης όταν σχεδιάζετε μια πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος ή μπορείτε να προετοιμάσετε το εξάρτημά σας για πρόσθετη ή αφαιρετική κατασκευή.

Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τα εργαλεία προσομοίωσης Fusions, συμπεριλαμβανομένου του Generative design – ή απλώς να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας χρησιμοποιώντας το τμήμα Inventor μέσα σε ένα σχέδιο Fusion.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το "Send to Fusion 360" στο Inventor 2022;

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε ποιες λειτουργίες προσφέρει το Fusion 360.

Τι γίνεται με την αλλαγή;

Όταν κάνετε αλλαγές στο μοντέλο του Inventor, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το send to Fusion 360 για να ενημερώσετε το αρχείο στο Fusion. Τυχόν ρυθμίσεις ή διαμορφώσεις που έχετε δημιουργήσει θα ενημερώνονται αυτόματα μέσα στο Fusion 360.

Το Send to Fusion 360 στο Autodesk Inventor 2022 επεκτείνει τις ροές εργασιών κατασκευής από το Inventor στο Fusion 360 και ενισχύει τη συνεργασία σας με άτομα εντός και εκτός του οργανισμού σας.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το "Push to Fusion" στο Inventor 2022; Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Θα θέλατε να υποβάλετε τα σχόλιά σας για το Inventor 2022;

Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να προσθέσετε τις προτάσεις σας στις ιδέες του εφευρέτη

Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να εγγραφείτε στην κοινότητα σχολίων.


  • Ειδήσεις προϊόντων
  • τι νέο υπάρχει 2022

λουκεμιχέλτσιτς

https://emake.gr/autodesk-inventor-%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-2022-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%bf-fusion-360-%ce%b5%cf%80%ce%af/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια