Subscribe Us

header ads

Γνωρίστε την Autodesk στο επόμενο 2018

https://emake.gr/wp-content/uploads/Γνωρίστε-την-Autodesk-στο-επόμενο-2018.jpg


Επισκεφθείτε μας στο formnext στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου και μάθετε περισσότερα για το όραμα της Autodesk για το μέλλον της δημιουργίας. Εξερευνήστε νέους τρόπους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παραγωγή προσθέτων με το Autodesk Netfabb, παράγετε εξαρτήματα μεγάλης κλίμακας με το Autodesk PowerMill ή ανακαλύψτε ξανά την ανάπτυξη του προϊόντος σας με δημιουργικό σχεδιασμό. Γνωρίστε μας μέσα Αίθουσα 3, Περίπτερο F30.


Αν δεν έχετε ξανακούσει για το συνέδριο, το fornext είναι η κορυφαία έκθεση στον κόσμο για την κατασκευή προσθέτων και η επόμενη γενιά έξυπνων μεθόδων βιομηχανικής παραγωγής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε εδώ.


Τι να περιμένετε στο περίπτερο της Autodesk



Παραπάνω θα δείτε μια κλεφτή προεπισκόπηση ορισμένων από τα έργα που θα παρουσιάσουμε στο επόμενο φετινό. Ελάτε να δείτε τον αιωρούμενο βραχίονα μοτοσυκλέτας Lightning και μάθετε πώς δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία παραγωγής σχεδιασμού και πρόσθετων της Autodesk. Σε μια πρόσφατη συνεργασία με την Autodesk χρησιμοποιώντας την τεχνολογία παραγωγής στο Fusion 360, οι μηχανικοί της General Motors σχεδίασαν ένα νέο, λειτουργικά βελτιστοποιημένο στήριγμα καθίσματος. Θα δείτε αυτό το κομμάτι στο περίπτερό μας. Θα παρουσιάσουμε επίσης εξαρτήματα μεγάλης κλίμακας, όπως η προπέλα WAAM, που κατασκευάζεται στο λιμάνι του Ρότερνταμ.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις μας για την κατασκευή πρόσθετων ή τον γενετικό σχεδιασμό και να ρωτήσετε για ένα δωρεάν εισιτήριο για το επόμενο 2018; Πήγαινε εδώ.


https://emake.gr/%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-autodesk-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-2018/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια