Subscribe Us

header ads

Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων AU Las Vegas 2018 είναι πλέον ανοιχτή

https://emake.gr/wp-content/uploads/Η-πρόσκληση-υποβολής-προτάσεων-AU-Las-Vegas-2018-είναι-πλέον.jpg

Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων είναι πλέον επίσημα ανοιχτή για το AU Las Vegas 2018. Αυτό περιλαμβάνει την ίδια την AU, καθώς και το Forge DevCon και άλλες προδιασκέψεις. Ώρα να μας πείτε τι έχετε να μοιραστείτε με την κοινότητα της AU φέτος:


  • Μια νέα διαδικασία ή ροή εργασίας που έχετε βελτιώσει για να λύσετε μια κοινή επαγγελματική πρόκληση;

  • Μια καινοτόμος προσέγγιση για τη διαχείριση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων που χρησιμοποιεί τις εξελισσόμενες τεχνολογίες;

  • Δύσκολο μάθημα; (Μη φοβάστε τις αποτυχίες.)

  • Βοήθεια για όσους είναι νέοι σε ένα συγκεκριμένο λογισμικό, τεχνολογία ή κλάδο;

  • Διορατικότητα για έμπειρους επαγγελματίες που γίνονται ηγέτες σκέψης;

Ενημερώστε μας—έχετε μέχρι τις 11 Ιουνίου για να υποβάλετε την πρότασή σας.


Κατεβάστε τον οδηγό CFP AU 2018 για λεπτομέρειες σχετικά με τα πάντα, από τις μορφές τάξης μέχρι τα κριτήρια επιλογής και τα κομμάτια προτεραιότητας του τρέχοντος έτους Λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και χρησιμοποιήστε ένα εύχρηστο φύλλο εργασίας για να προετοιμάσετε την πρότασή σας.


Κομμάτια προτεραιότητας AU 2018
Τα κομμάτια προτεραιότητάς μας είναι νέα φέτος, δίνοντάς σας καθοδήγηση και έμπνευση για τα θέματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την κοινότητα της AU το 2018. Από τον έξυπνο αυτοματισμό έως τις βελτιωμένες πρακτικές κατασκευής, την προηγμένη κατασκευή έως τη διαχείριση διαδικασιών πολυμέσων, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εστιάσετε ιδέες συνεδρίας.


Ποια είναι η τάξη στην οποία θα μπορούσατε εσείς και μόνοι σας να ηγηθείτε στο AU; Ποια είναι η διαδικασία ή το έργο που θα μπορούσατε να μοιραστείτε και που θα βοηθούσε άλλους στον κλάδο σας να προχωρήσουν; Ποια είναι η καινοτομία που μπορείτε να φέρετε στον κλάδο σας; Θέλουμε να ξέρουμε.


Βασιστείτε στην πρότασή σας για το 2017
Υποβάλατε προτάσεις κατά την Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων 2017; Εάν ναι, μπορείτε να δείτε τις υποβολές σας από το προηγούμενο έτος, σε περίπτωση που θέλετε να τις βελτιώσετε ή να τις χρησιμοποιήσετε ως σημείο εκκίνησης. Μπορείτε ακόμη να επεξεργαστείτε και να υποβάλετε ξανά τις προτάσεις σας για το 2017. Λάβετε υπόψη ότι αναζητούμε την καλύτερη δουλειά σας και μας ενδιαφέρουν λιγότερο οι συνεδρίες που επαναλαμβάνονται χρόνο με το χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δουλειά σας του 2017 δεν μπορεί να είναι η αρχή για να μοιραστείτε ό,τι νέο υπάρχει στον κόσμο σας.


AU 2018 CFP βρίσκεται σε εξέλιξη. Ανυπομονούμε να δούμε τις ιδέες σας.


 


https://emake.gr/%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-au-las-vegas-2018-%ce%b5%ce%af/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια