Subscribe Us

header ads

Οι νικητές των AEC Excellence Awards 2017 μοιράζονται τη δουλειά τους

https://emake.gr/wp-content/uploads/Οι-νικητές-των-AEC-Excellence-Awards-2017-μοιράζονται-τη-δουλειά.jpg

Οι τρόποι που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αλλάζουν. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι είναι δυνατό από το να κοιτάξετε τα έργα που οδηγούν τον κλάδο.


Τα AEC Excellence Awards κάνουν ακριβώς αυτό. Συγκεκριμένα, τα βραβεία αναγνωρίζουν το επίτευγμα στο σχεδιασμό, τη μηχανική και την κατασκευή σε 4 τομείς: Αειφορία, Υποδομές, Κτίρια και Κατασκευές. Μια διεθνής ομάδα ανεξάρτητων κριτών με τεχνογνωσία στον κλάδο αξιολογεί τις υποβολές βάσει κριτηρίων όπως η πολυπλοκότητα του έργου, η συνεργασία, οι καινοτόμες διαδικασίες και ροές εργασίας και η χρήση αναδυόμενων τεχνολογιών.


Σε αυτά τα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών, οι ομάδες πίσω από τους νικητές της πρώτης θέσης του 2017 σε κάθε τμήμα μοιράζονται τις εμπνεύσεις, τις προσεγγίσεις και τις διαδικασίες τους.


2017 AEC Excellence in Sustainability: The Porter School of Environmental Studies
Το Porter School of Environmental Studies στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ είναι το πρώτο έργο με πιστοποίηση LEED Platinum στο Ισραήλ. Με έναν οικολογικό τοίχο που παράγει αρκετή ισχύ για ολόκληρο το κτίριο, θερμοενεργά δάπεδα, εκτεταμένη ανακύκλωση γκρίζου νερού και μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά, θέτει νέα πρότυπα για τη βιώσιμη αρχιτεκτονική.



2017 AEC Excellence in Infrastructure: New Mexico City International Airport
Μια γιορτή του διαστήματος και του φωτός, το νέο αεροδρόμιο για το Distrito Federal της Πόλης του Μεξικού διατηρεί την εστίασή του σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: την εμπειρία των επιβατών. Σχεδιασμένο από την Foster + Partners, το ενιαίο, συνεχές διαστημικό πλαίσιο χρησιμεύει τόσο ως οροφή όσο και ως τοίχοι και δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας υπολογιστική σχεδίαση, με αποτέλεσμα ένα υπαίθριο περιβάλλον όπου είναι εύκολο να δεις πού κατευθύνεσαι.



2017 AEC Excellence in Building: Museum of the Future
Σχεδιασμένο για να προβάλλει όχι το παρελθόν αλλά το μέλλον, το Μουσείο του Μέλλοντος του Ντουμπάι διαθέτει μια πρωτοποριακή πρόσοψη από ανοξείδωτο χάλυβα με φωτισμένη αραβική καλλιγραφία. Δείτε πώς οι ομάδες των Killa Design, BuroHappold Engineering και BAM International βρήκαν την ιδέα και χρησιμοποίησαν το BIM για να το πραγματοποιήσουν.



2017 AEC Excellence in Construction: Οικονομικό Κέντρο Tianjin Chow Tai Fook
Χτισμένος με BIM από την αρχή μέχρι το τέλος, αυτός ο εντυπωσιακός πύργος θα έχει ύψος πάνω από μισό χιλιόμετρο μέχρι την ολοκλήρωσή του το 2019. Η ομάδα έχει διατηρήσει τα δεδομένα στο επίκεντρο καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για να μειώσει το κόστος και τον χρόνο κατασκευής, ενώ χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες εμβυθιστικές τεχνολογίες για τη βελτίωση της ασφάλειας.



Τι θα φέρουν τα AEC Excellence Awards 2018; Ανυπομονούμε να μάθουμε.


https://emake.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-aec-excellence-awards-2017-%ce%bc%ce%bf%ce%b9%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%bf%cf%85/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια