Subscribe Us

header ads

Δημόσιος οδικός χάρτης Πολιτικής Υποδομής Απρίλιος 2022 - Επαναλαμβανόμενη υποδομή

https://emake.gr/wp-content/uploads/Δημόσιος-οδικός-χάρτης-Πολιτικής-Υποδομής-Απρίλιος-2022-Επαναλαμβανόμενη-υποδομή.jpg

Δημόσιος Οδικός Χάρτης Πολιτικής Υποδομής Απρίλιος 2022





Αρχική σελίδα




Κοινή χρήση στο Facebook




Μοιραστείτε το στο Twitter




Μοιραστείτε το στο LinkedIn

Τώρα που έχουν κυκλοφορήσει 2023 εκδόσεις των Autodesk® Civil 3D®, Autodesk® InfraWorks® και Autodesk® ReCap™ Pro, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τις πιο πρόσφατες και καλύτερες ενημερώσεις που έχουμε κάνει στον οδικό χάρτη προϊόντων Autodesk Civil Infrastructure! Για να μάθετε περισσότερα, η ομάδα διαχείρισης προϊόντων μας φιλοξενεί ένα Ρώτα με οτιδήποτεΣυνεδρία YouTube Live στις 5 Μαΐου στις 10 π.μ. ανατολικά για να εμβαθύνετε στον οδικό χάρτη. Προσθέστε σελιδοδείκτη αυτόν τον σύνδεσμο προς το YouTube και ορίστε μια υπενθύμιση στα ημερολόγιά σας σήμερα. Ελπίζουμε να είστε μαζί μας!

Πρώτα, μια υπενθύμιση για το πώς λειτουργεί ο Δημόσιος Οδικός Χάρτης. Αυτή είναι μια άποψη υψηλού επιπέδου των δυνατοτήτων και των ροών εργασίας που εξετάζουμε για μελλοντικές εκδόσεις των προϊόντων μας. Αναλύεται ανά κλάδο κλάδου (συμπεριλαμβανομένης της Ανάπτυξης Γης, Δρόμων και Αυτοκινητοδρόμων, Πολιτικών Κατασκευών κ.λπ.), ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στους τομείς που είναι πιο σημαντικοί για εσάς. Κάθε στήλη περιέχει κάρτες που αντιπροσωπεύουν ιδέες που είναι είτε αιτήματα πελατών είτε στρατηγικοί στόχοι για την ομάδα διαχείρισης προϊόντων υποδομής. Πολλές κάρτες έχουν ετικέτες που δείχνουν από πού προήλθε η ιδέα. εάν κάνετε κλικ σε μια κάρτα, θα επεκταθεί για να εμφανίσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιδέα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα περιλαμβάνει συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες.

Ποιο είναι το αίτημα ή το αγαπημένο σας χαρακτηριστικό;

Η ψηφοφορία είναι μεγάλη υπόθεση για τον δημόσιο οδικό χάρτη! Όταν αναπτύσσετε μια κάρτα, θα δείτε ένα κουμπί "Ψηφοφορία". Όταν ψηφίζετε, αυτό μας ενημερώνει για ποιες δυνατότητες σας ενδιαφέρουν περισσότερο, και αυτό θα μπορούσε βαριά επηρεάζουν αυτό που θα εργαστούμε στη συνέχεια. Λοιπόν, προχωρήστε και ψηφίστε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά! Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε. Για να ψηφίσετε, θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Trello.

Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει ήδη ένας σημαντικός αριθμός ψήφων για ορισμένες ιδέες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας υψηλότερος αριθμός ψήφων μεταφράζεται σε μεγαλύτερη πιθανότητα να διαθέσουμε αναπτυξιακούς πόρους για την υλοποίηση αυτής της ιδέας ικανότητας – αλλά να θυμάστε ότι δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα δείτε ότι αυτή η ιδέα θα υλοποιηθεί σε μια επερχόμενη κυκλοφορία. Πολλές ιδέες που δημοσιεύονται ενδέχεται να μην λάβουν πολλές ψήφους, αλλά θα μπορούσαν να εξακολουθήσουν να θεωρούνται εξαιρετικά, καθώς μπορεί να συνδέονται πιο άμεσα με τους στρατηγικούς μας στόχους ανάπτυξης προϊόντων.

Δημόσιος οδικός χάρτης Autodesk Civil Infrastructure

Τι έχει αλλάξει από τη δημοσίευση του δημόσιου οδικού χάρτη τον περασμένο Νοέμβριο;

Εάν δεν έχετε κοιτάξει τον Δημόσιο Οδικό Χάρτη από τότε που τον δημοσιεύσαμε τον Νοέμβριο του 2021, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι οι ιδέες που εφαρμόστηκαν στις εκδόσεις του 2023 των προϊόντων μας έχουν μεταφερθεί στο Απελευθερώθηκε στήλη. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι πολλές κάρτες από το Απόδοση, Ανάπτυξη Γης και Δίκτυα Κοινής Ωφέλειας Οι κατηγορίες έχουν επίσης μπει στο Απελευθερώθηκε κατηγορία. Στη συνέχεια, θα δείτε πολλές νέες ιδέες – όλες με βολική ετικέτα με ένα πορτοκάλι Νέος επιγραφή. Αυτές οι ετικέτες θα πρέπει να τραβήξουν την προσοχή σας σε ό,τι έχει προστεθεί από τον Νοέμβριο του 2021. Συνεχίζοντας το θέμα της ενημέρωσης 2022.1, οι εκδόσεις του 2023 έχουν πολλές βελτιώσεις απόδοσης που κάνουν το Civil 3D πιο γρήγορο, καθώς και ενημερώσεις ροής εργασιών για να κάνουν τον τελικό χρήστη πιο αποτελεσματικό ενώ μοντελοποίηση διαδρόμων, επεξεργασία συστημάτων σωληνώσεων υπό πίεση και πολλά άλλα.

Τι αξία έχει ο οδικός χάρτης για εσάς;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο οδικός χάρτης σάς παρέχει μια εικόνα υψηλού επιπέδου για το τι εξετάζεται για μελλοντικές εκδόσεις των προϊόντων μας. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επηρεάσετε την κατεύθυνση των προϊόντων μας ψηφίζοντας για χαρακτηριστικά που πιστεύετε ότι θα έχουν τη μεγαλύτερη αξία για εσάς.

Σας ενθαρρύνουμε να υποβάλετε τις δικές σας ιδέες στα Φόρουμ ιδεών Civil 3D και InfraWorks για να λάβετε πιο ποικίλα σχόλια και υποστήριξη από συναδέλφους. Θα συνεχίσουμε να επιλέγουμε δημοφιλείς ιδέες από αυτά τα φόρουμ για να προχωρήσουμε στον δημόσιο οδικό χάρτη.

Πείτε μας τη γνώμη σας!

Και ανυπομονούμε να γίνετε μέλος μας Ρώτα με οτιδήποτε Συνεδρία YouTube Live!
5 Μαΐου, 10 π.μ. Ανατολική.
Σημειώστε αυτόν τον σύνδεσμο και ορίστε τις υπενθυμίσεις σας.

Ευχαριστώ!

Η ομάδα προϊόντων Autodesk Civil Infrastructure


  • Αρχική σελίδα

Rita Bachkhanji

https://emake.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%87%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια