Subscribe Us

header ads

Κάτι μεγάλο έρχεται στο Tinkercad - Autodesk Learn Lab

https://emake.gr/wp-content/uploads/Κάτι-μεγάλο-έρχεται-στο-Tinkercad-Autodesk-Learn-Lab.jpg

Η νέα εμπειρία ιστότοπου του Tinkercad ξεκινά παγκοσμίως στα τέλη Ιουνίου 2022.




Πέρυσι, η Autodesk Tinkercad γιόρτασε τα 10 χρόνια της. Κάνοντας το ντεμπούτο του στην καταναλωτική αγορά το 2011, το Tinkercad ξεκίνησε τη δική του ζωή—βρίσκοντας εκκολαπτόμενους σχεδιαστές και εμπνευσμένους εκπαιδευτικούς και πυροδοτώντας πολλές συγκινητικές ιστορίες στην εκπαίδευση.





Από 1αγ τάξεις βαθμού στις διαλέξεις μηχανικής του Ivy League, το Tinkercad υποστήριξε μια ζωντανή κοινότητα δασκάλων, παιδιών, χομπίστων και σχεδιαστών. Μαζί, με τη βοήθεια εκπαιδευτικών από κάθε χώρα του κόσμου, εισαγάγαμε σε εκατομμύρια ανθρώπους τον κόσμο του σχεδιασμού και της κατασκευής.





Φέτος, θα πάμε ακόμα πιο τολμηροί. Καθώς η κοινότητα του Tinkercad πλησιάζει τα 50 εκατομμύρια μέλη, έχουμε τρεις συναρπαστικές ανακοινώσεις να μοιραστούμε:





Πρώτον, το Tinkercad θα ενισχύσει τις δεξιότητες STEM για να δημιουργήσει το νέο δυνατό.





Σήμερα, πολλοί εκπαιδευτικοί δεν γνωρίζουν ότι το Tinkercad προσφέρει περισσότερα από 3D σχεδιασμό. Χρησιμοποιείται επίσης για τη διδασκαλία ηλεκτρονικών με κυκλώματα και προγραμματισμού με Codeblocks.





Περισσότερο από τρισδιάστατο σχέδιο, χρειαζόμαστε τρισδιάστατο αλφαβητισμό. Περισσότερο από λογισμικό και σιλό, χρειαζόμαστε σύγκλιση και συνεργασία. Το Tinkercad είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση των θεμελιωδών δεξιοτήτων για καινοτομία: τρισδιάστατη σχεδίαση, ηλεκτρονικά και κωδικοποίηση.





Ανακατεψε και ταιριαξε. Εντοπίστε σφάλματα και μάθετε. Ανακαλύψτε τη συγκίνηση της εφεύρεσης.




Στα επόμενα χρόνια, αυτές οι τρεις δεξιότητες θα αποτελέσουν τα δομικά στοιχεία για όλες τις νέες και ενοχλητικές καινοτομίες σε όλους τους κλάδους που εξυπηρετεί η Autodesk: αρχιτεκτονική, μηχανική, κατασκευές, σχεδιασμός προϊόντων, κατασκευή, μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγία.





Πώς, όμως, οι σημερινοί μαθητές περνούν από ένα εργαλείο σχεδιασμού με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD) φιλικό προς τους αρχάριους στο σχεδιασμό αυτόνομων ρομπότ ή οχημάτων που κέρδισαν το NASCAR; Αυτό είναι ένα μεγάλο άλμα για κάθε φαντασία. Αυτό μας φέρνει στη δεύτερη συναρπαστική ανακοίνωσή μας:





Το Tinkercad θα γεφυρώσει αυτό το χάσμα, ανοίγοντας το δρόμο για σταδιοδρομία στο σχεδιασμό και τη δημιουργία.





Όταν οι μαθητές είναι έτοιμοι να ανέβουν επίπεδο, οι δεξιότητες που έμαθαν στο Tinkercad θα αντιστοιχιστούν απρόσκοπτα στις τάξεις του γυμνασίου, όπως το Introduction to Engineering Design και βιομηχανικά εργαλεία όπως το Autodesk Fusion 360.





Το Autodesk® Fusion 360™ περιλαμβάνει ενσωμάτωση εγγενών 3D και ηλεκτρονικών από την Tinkercad.




Ωστόσο, η αποφοίτηση σε επαγγελματικά εργαλεία σχεδιασμού και μηχανικής μπορεί να είναι τρομακτική.





Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, το Tinkercad θα παρέχει μια σαφή διαδρομή προς το Fusion 360, πλούσια σε περιεχόμενο εκμάθησης με αυτορυθμισμένο ρυθμό, βίντεο κατ' απαίτηση και δείγματα έργων. Σύμφωνα με τον Νόμο για την Προστασία του Απορρήτου των Παιδιών στο Διαδίκτυο (COPPA), οι μαθητές που είναι τουλάχιστον 13 (ή 14 στην Κίνα και τη Νότια Κορέα) θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα ίδια εργαλεία με τους επαγγελματίες.





Τέλος, το Tinkercad αποκτά μια νέα εμφάνιση για να ταιριάζει με τις τολμηρές απαιτήσεις του μέλλοντος.





Να είστε σίγουροι, η επωνυμία της Tinkercad και αυτό που πρεσβεύουμε δεν αλλάζει.





Τι είναι λοιπόν; Νέες ροές εργασίας αναδύονται, παλιές βιομηχανίες συγκλίνουν και ο κόσμος απαιτεί έναν νέο τρόπο. Πρέπει να χτίσουμε περισσότερα με λιγότερα, να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις και να τα δημιουργήσουμε όλα γρήγορα και βιώσιμα. Αυτές οι προκλήσεις δεν μπορούν να ξεπεραστούν μόνο με δεξιότητες. πρέπει να απαντηθούν από περίεργους πράττοντες και παθιασμένους λύτες προβλημάτων με μια αναμμένη φωτιά για να μετατρέψουν τις ιδέες σε πραγματικότητα και να μεταμορφώσουν "τι είναι" σε "κι αν."





Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να πυροδοτήσουμε μια συναισθηματική σύνδεση. Χρειαζόμαστε παιδιά για να ανακαλύψουν τη συγκίνηση της εφεύρεσης. Πρέπει να δώσουμε στους μαθητές την ώθηση για να ακολουθήσουν τη σταδιοδρομία STEM με αυτοπεποίθηση.





Πάνω από όλα σε χρειαζόμαστε. Ελπίζουμε ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας για να καλωσορίσουμε τη νέα εμπειρία ιστότοπου του Tinkercad, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στα τέλη Ιουνίου 2022.






Το Tinkercad είναι μια δωρεάν εφαρμογή Ιστού για τρισδιάστατο σχεδιασμό, ηλεκτρονικά και κωδικοποίηση. Είμαστε η ιδανική εισαγωγή στην Autodesk, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό και την τεχνολογία κατασκευής.





Υ.Γ. Αν τύχει να βρεθείτε στο 2022 International Society for Technology in Education (ISTE) Live Conference από 26-29 Ιουνίου στη Νέα Ορλεάνη, πείτε γεια! Θα είμαστε το περίπτερο 2650.






Σχετικά Άρθρα:






Οι μηχανές γίνονται εξυπνότερες, αλλά η πιο σημαντική νοημοσύνη δεν είναι τεχνητή






Στιγμιότυπο ενός καινοτόμου: Ο Χούλιο Γκαρσία και ο εκπληκτικός διανομέας δημητριακών



https://emake.gr/%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-tinkercad-autodesk-learn-lab/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια