Subscribe Us

header ads

Η Qualcomm ανακοινώνει το Snapdragon 8 Plus Gen 1, για όταν η ναυαρχίδα δεν είναι αρκετά κορυφαία

https://emake.gr/wp-content/uploads/Η-Qualcomm-ανακοινώνει-το-Snapdragon-8-Plus-Gen-1-για.jpg


Το Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm έθεσε τις βάσεις για τα μεγαλύτερα smartphone Android του 2022, συμπεριλαμβανομένου του ναυαρχίδας Galaxy της Samsung — αλλά πρόκειται να ξεπεραστεί από μια καλύτερη έκδοση "Plus" που αναμφίβολα θα εμφανιστεί στο buy-it-for-the-bragging -δικαιώματα gaming τηλέφωνα και συσκευές πολυτελείας. Ονομάζεται Snapdragon 8 Plus Gen 1, το οποίο μόλις βγαίνει από τη γλώσσα και η Qualcomm λέει ότι θα προσφέρει 10 τοις εκατό ταχύτερη απόδοση της CPU, 10 τοις εκατό ταχύτερα ρολόγια GPU και — λάβετε αυτό — θα καταναλώσει 15 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια για «σχεδόν 1 ώρα ” επιπλέον παιχνιδιού ή, ας πούμε, 50 λεπτά περιήγησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Τεχνικά, η Qualcomm λέει ότι έχει επιτύχει «έως και 30 τοις εκατό» καλύτερη απόδοση ισχύος τόσο από την CPU όσο και από την GPU και 20 τοις εκατό καλύτερη απόδοση τεχνητής νοημοσύνης ανά watt, αλλά αυτό δεν μεταφέρεται απαραιτήτως σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - μερικά από αυτά αφορούν την απόδοση. πολύ.












Χαρακτηριστικά Snapdragon 8 Plus Gen 1.
Εικόνα: Qualcomm



Η Qualcomm είναι ιδιαίτερα καλύτερη παραπεταμένος επιδόσεις και από το νέο τσιπ — θεωρητικά διατηρώντας την ταχύτητα του ρολογιού του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς θερμαίνεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή κατά τη χρήση του 5G. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το πώς οι κατασκευαστές τηλεφώνων αποφασίζουν να ψύξουν το τσιπ.


Η εταιρεία δεν αναλύει από πού προέρχονται οι επιπλέον επιδόσεις και η απόδοση, αλλά μπορείτε να δείτε μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά του τσιπ στην παραπάνω διαφάνεια, παρόλο που πολλά από αυτά (όπως Wi-Fi, Bluetooth, 10 Gbps θεωρητικού 5G και 8K Η λήψη βίντεο HDR) δεν έχει αλλάξει από τον αρχικό Snapdragon 8 Gen 1. Η Qualcomm λέει ότι θα ζήσει δίπλα σε αυτό το παλαιότερο τσιπ, επομένως μπορείτε πιθανώς να περιμένετε ένα premium τιμής.












Χαρακτηριστικά Snapdragon 7 Gen 1.
Εικόνα: Qualcomm



Η Qualcomm ανακοινώνει επίσης ένα νέο Snapdragon 7 Gen 1 σήμερα, προτείνοντας στους δημοσιογράφους ότι απευθύνεται σε παίκτες με 20 τοις εκατό βελτιωμένη απόδοση γραφικών σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και τη μείωση χαρακτηριστικών όπως το "Adreno Frame Motion Engine" για να κάνει τα παιχνίδια να φαίνονται πιο ομαλά. με παρεμβολή πλαισίων.


Αλλά είναι αρκετά σαφές από το δελτίο τύπου της εταιρείας ότι οι κατασκευαστές «τηλεφώνων παιχνιδιών» επιλέγουν αντ 'αυτού το 8 Plus Gen 1. Το Asus ROG και το Black Shark έχουν εγγραφεί για το premium chip, καθώς και τα Honor, iQOO, Lenovo, Motorola, Nubia, OnePlus, OPPO, OSOM, realme, RedMagic, Redmi, vivo, Xiaomi και ZTE.


Η Honor, η Oppo και η Xiaomi είναι οι μόνες μάρκες που αναφέρονται ως συσκευές κατασκευής γύρω από την 7 Gen 1 από σήμερα, αν και αυτά τα τηλέφωνα ενδέχεται να φτάσουν πρώτα — αναφέρονται για το δεύτερο τρίμηνο του 2022 και η Qualcomm λέει ότι θα δούμε τις πρώτες συσκευές εντός εβδομάδων. Οι συσκευές 8 Plus Gen 1, εν τω μεταξύ, αναμένονται στο τρίτο τρίμηνο.


Θα πρέπει επίσης να δούμε την Qualcomm να ανακοινώνει το Snapdragon 8 Gen 2 αργότερα φέτος.






https://emake.gr/%ce%b7-qualcomm-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-snapdragon-8-plus-gen-1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%bd%ce%b1%cf%85%ce%b1/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια