Subscribe Us

header ads

Έκθεση επιπτώσεων FY22 - Autodesk Foundation

https://emake.gr/wp-content/uploads/Έκθεση-επιπτώσεων-FY22-Autodesk-Foundation.jpeg


Ένα μήνυμα από την ηγεσία του Ιδρύματος Autodesk






Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Bridges to Prosperity





Από την Christine Stoner, Executive Director, Autodesk Foundation και Jean Shia, Managing Director, Impact Investment and Management, Autodesk Foundation








Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα κλυδωνίζεται - από την πανδημία και τους μετασεισμούς της έως τις καυτές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής - βρίσκουμε λόγους να ελπίζουμε στο όραμα, την επιμονή και την καινοτομία των μη κερδοσκοπικών οργανισμών και των startups που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Autodesk.





Το κεφάλαιο που παρέχεται από την Autodesk στο Ίδρυμα Autodesk παρέχει χρηματοδότηση πρώιμου σταδίου, ανεκτική στους κινδύνους και ευέλικτη χρηματοδότηση μαζί με υποστήριξη σε είδος για την ανάπτυξη ικανοτήτων σε καινοτομίες με δυνατότητα μετασχηματισμού βιομηχανιών.





Πέρυσι το Ίδρυμα Autodesk συνέχισε να επενδύει χρηματοοικονομικά κεφάλαια, τεχνολογία και πόρους ταλέντων στο χαρτοφυλάκιό μας με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και νεοφυείς επιχειρήσεις. Είδαμε επίσης πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα στους τρεις τομείς εστίασής μας: ενέργεια και υλικά, υγεία και ανθεκτικότητα και εργασία και ευημερία. Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις που χρηματοδοτούμε έχουν σφυρηλατήσει λύσεις στις πιο πιεστικές κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις μας – οδηγώντας στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, στη βελτίωση της ανθεκτικότητας στις πιο ευάλωτες κοινότητες στην κλιματική αλλαγή και στην προετοιμασία των εργαζομένων να ευδοκιμήσουν σε μια εποχή αυτοματισμού. Το κεφάλαιό μας πυροδοτεί τις βιομηχανίες στη μετάβαση σε πιο βιώσιμους, ανθεκτικούς και δίκαιους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας. Σε αυτήν, την πρώτη μας έκθεση επιπτώσεων του Autodesk Foundation, μοιραζόμαστε τις ιστορίες τους και τα μετρήσιμα αποτελέσματα της δουλειάς τους.





Σκεφτείτε την startup κατασκευής BamCore, η οποία μεταμορφώνει την αγορά για κτιριακά συστήματα χαμηλών εκπομπών άνθρακα δημιουργώντας την πρώτη παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού προκατασκευασμένων συστημάτων τοίχου από μπαμπού από ξύλο στον κόσμο. Στηριζόμενη στην ολοκληρωμένη υποστήριξη του Ιδρύματος Autodesk, η BamCore τριπλασίασε το ποσοστό κατασκευής της, μείωσε τον χρόνο εγκατάστασης κατά 50% και συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις δύο χρόνια.





Για το Bridges to Prosperity, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εστιάζει στις αγροτικές κοινότητες, παρείχαμε ένα δάνειο κεφαλαίου κίνησης για να τους εξοπλίσουμε με τους αρχικούς πόρους που χρειάζονταν για να συνεχίσουν την κλιμάκωση της κατασκευής γεφυρών στην Ουγκάντα ​​κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτή η έγχυση ευέλικτης χρηματοδότησης επέτρεψε στο Bridges to Prosperity να ξεπεράσει τις διαταραγμένες ταμειακές ροές και να δημιουργήσει ένα ιστορικό αποπληρωμής για να τις τοποθετήσει ώστε να αξιοποιούν μεγαλύτερα επίπεδα επενδύσεων καθώς αναπτύσσονται.





Τέλος, η υποστήριξη του Ιδρύματος Autodesk σε αυτούς και άλλους οργανισμούς οδηγεί σε μετρήσιμο αντίκτυπο. Το οικονομικό έτος 2022, το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο του Ιδρύματος Autodesk μείωσε 1,4 εκατομμύρια μετρικούς τόνους εκπομπών CO2e. Το χαρτοφυλάκιο έφτασε σε περισσότερους από 29 εκατομμύρια ανθρώπους με ανθεκτικές λύσεις στη στέγαση και τις υποδομές, την πρόσβαση σε ενέργεια, την αγροτική παραγωγικότητα και την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού. Οι οργανισμοί χαρτοφυλακίου τοποθέτησαν σχεδόν 14.900+ άτομα σε νέες ή βελτιωμένες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων ~ 90% (13.400) εργαζομένων με ετήσια αύξηση εισοδήματος 5.000 $.





Πρόκειται για σημαντικές επιτυχίες και είμαστε ενθουσιασμένοι που σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ορίζουμε και μετράμε τον αντίκτυπο μέσω του έργου των οργανισμών χαρτοφυλακίου μας που αναπτύσσονται για να ανταποκριθούν στις κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε όλο τον κόσμο. Η πραγματική αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων θα απαιτήσει ένα ταξίδι επιτυχιών και αποτυχιών από καινοτόμους που είναι αμείλικτοι στην επιδίωξη του αντίκτυπου. Είναι τιμή μας να παίξουμε ρόλο ως ηγετική ομάδα του Ιδρύματος στην υποστήριξη αυτού του ταξιδιού.





Με εκτιμιση,





Κριστίν Στόουνερ
Εκτελεστικός Διευθυντής, Ίδρυμα Autodesk

Jean Shia
Διευθύνων Σύμβουλος, Impact Investment and Management, Autodesk Foundation










Διαβάστε την έκθεση επιπτώσεων



https://emake.gr/%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%80%cf%84%cf%8e%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-fy22-autodesk-foundation/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια