Subscribe Us

header ads

Η CFP είναι κλειστή—Ώρα για ψηφοφορία για υποβολές

https://emake.gr/wp-content/uploads/Η-CFP-είναι-κλειστή—Ώρα-για-ψηφοφορία-για-υποβολές.jpg

Και δείτε το—μια άλλη καταπληκτική Πρόσκληση υποβολής Προτάσεων έφτασε στο τέλος της. Για άλλη μια φορά, περισσότερες από 2100 προτάσεις ήρθαν από σχεδόν 1200 μέλη της κοινότητας σε 49 χώρες, δείχνοντάς μας τι εργάζεστε, τι σκέφτεστε, ποιες διαδικασίες βελτιώνετε και πώς παίρνετε η δουλειά έγινε. Ευχαριστώ όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο για να υποβάλουν το περιεχόμενο—είναι οι γνώσεις και οι ιδέες σας που κάνουν την AU μια τόσο ζωντανή εκδήλωση και μια τόσο ισχυρή κοινότητα εκμάθησης. Το έχουμε ξαναπεί, αλλά θα το ξαναπούμε, γιατί είναι αλήθεια: είστε AU.


Τι έπεται? Χαίρομαι που ρώτησες. Είναι η ψηφοφορία στην κοινότητα, ανοιχτή τώρα έως τις 13 Ιουλίου.


Ψηφίστε για προτάσεις κατηγορίας AU
Και φέτος, προσβλέπουμε στα μέλη της κοινότητάς μας της AU (αυτό σημαίνει ότι εσείς αν διαβάζετε αυτό) να μας πείτε ποιες προτάσεις σας ενδιαφέρουν περισσότερο—αυτές που θα θέλατε περισσότερο να γίνουν περίοδοι AU. Για να ψηφίσετε, επισκεφτείτε τη σελίδα ψηφοφορίας της κοινότητας και ελέγξτε τις υποβολές. (Συμβουλή: μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά θέμα για να βρείτε τις τάσεις και τις τεχνολογίες του κλάδου που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.) Στη συνέχεια, δώστε ένα μπράβο σε όποιες προτάσεις σας αρέσουν ιδιαίτερα. Οι προτάσεις που υποβλήθηκαν δημοσιεύονται ανώνυμα επειδή θέλουμε να εστιάσετε όχι στο ποιος μιλάει, αλλά στην ίδια την ιδέα της τάξης. Μπορείτε να ψηφίσετε για όσες τάξεις θέλετε, αν και μπορείτε να ψηφίσετε για οποιαδήποτε δεδομένη πρόταση μόνο μία φορά (χωρίς γέμισμα της κάλπης).


Η κοινοτική ψηφοφορία δεν είναι ο μόνος παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψη κατά την επιλογή μαθημάτων, αλλά είναι σημαντικός. Φροντίστε λοιπόν να ακουστεί η φωνή σας, τώρα έως τις 13 Ιουλίου.


Εν τω μεταξύ, ευχαριστώ και πάλι όλους όσους υπέβαλαν πρόταση. Γνωρίζουμε ότι χρειάζεται πολύς χρόνος, ενέργεια και σκέψη και ανυπομονούμε να εξετάσουμε προσεκτικά τις υποβολές σας. Έτσι γίνεται η μάθηση—για εμάς και για εσάς.


https://emake.gr/%ce%b7-cfp-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια