Subscribe Us

header ads

Ο ευρωβουλευτής και το φόρουμ των δομικών κατασκευαστών ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ΑΕ

https://emake.gr/wp-content/uploads/Ο-ευρωβουλευτής-και-το-φόρουμ-των-δομικών-κατασκευαστών-ενώνουν-τις.jpg

Εάν έχετε συμμετάσχει στο Φόρουμ των ευρωβουλευτών και των δομικών κατασκευαστών στο παρελθόν, ξέρετε πόσο μοναδική είναι η εκδήλωση—ένα μέρος για να μάθετε πώς η τεχνολογία αλλάζει το παιχνίδι για όσους λεπτομερώς και κατασκευάζουν MEP και δομικά συστήματα. Η γνώση και η διορατικότητα που μπορείτε να αποκτήσετε εκεί είναι δύσκολο να βρείτε πουθενά αλλού. Επιπλέον, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους εργολάβους, υπεργολάβους, σχεδιαστές, μηχανικούς και κατασκευαστές από όλη τη χώρα και από όλο τον κόσμο. Είναι μια ευκαιρία να μάθετε πώς ο κλάδος σας προχωρά από τους ανθρώπους που ηγούνται της επιβάρυνσης.


Η φετινή χρονιά θα είναι πιο πολύτιμη από ποτέ. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι ενσωματώνουμε το Fab Forum (όπως θέλουμε να το αποκαλούμε) στην ευρύτερη εμπειρία της AU.


Τι σημαίνει αυτό για σας?
Εάν είστε συμμετέχων, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζετε τη μαθησιακή σας εμπειρία στο Βέγκας και πώς συνδέεστε με τη μεγαλύτερη κοινότητα που συγκεντρώνεται εκεί. Με ένα πάσο AU 1 ημέρας ή 3 ημερών, θα μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε άλλες συνεδρίες και κεντρικές σημειώσεις της AU και να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις δικτύωσης της AU. Ο στόχος είναι να κάνετε ολόκληρη την εμπειρία περισσότερο για εσάς και τι χρειάζεστε.


Όσον αφορά τα ηχεία, σημαίνει ότι θα μπορείτε να συνδυάζεστε καλύτερα με άλλους ηγέτες σκέψης στην AU, να μοιραστείτε την τεχνογνωσία σας στον κλάδο και τα προϊόντα και να έχετε μια πιο απρόσκοπτη συνεργασία με την ομάδα της AU.


Μείνετε συντονισμένοι τις επόμενες εβδομάδες για περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία σας κατά τη διάρκεια της AU.


Η προσυνεδριακή μάθηση συνεχίζεται
Ενώ το Fab Forum γίνεται μέρος της μεγαλύτερης AU φέτος, συνεχίζουμε να προσφέρουμε προδιασκέψεις για άλλες εξειδικευμένες κοινότητες που πρωτοστατούν στη βιομηχανία. Τα Computational BIM Workshops, το Connect & Construct Summit και το Forge DevCon θα βοηθήσουν στην έναρξη της AU Las Vegas το 2018. Και για όσους ενδιαφέρονται για το Fab Forum, το Connect & Construct Summit θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Είναι Βέγκας ή προτομή, άνθρωποι. Θα τα πούμε εκεί.


https://emake.gr/%ce%bf-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b9/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια