Subscribe Us

header ads

Ανάμειξη Πραγματικοτήτων—Βυθιστικές Τεχνολογίες στη Βιομηχανία

https://emake.gr/wp-content/uploads/Ανάμειξη-Πραγματικοτήτων—Βυθιστικές-Τεχνολογίες-στη-Βιομηχανία.jpg

«Οι εμβυθιστικές τεχνολογίες μάς δίνουν μια υπερδύναμη - μια υπηρεσία για να βιώσουμε το μέλλον πριν συμβεί, να δούμε το αόρατο», λέει ο Brian Pene, διευθυντής αναδυόμενης τεχνολογίας στη μηχανική στο Autodesk. Με την εικονική πραγματικότητα (VR), μπορούμε να προβάλουμε προϊόντα πριν κατασκευαστούν, να περπατήσουμε μέσα σε κατασκευές πριν κατασκευαστούν και να κάνουμε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Με την επαυξημένη πραγματικότητα (AR), μπορούμε να έχουμε σχετικά δεδομένα και σχέδια που σχετίζονται με ένα πράγμα ή ένα μέρος να αιωρούνται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας όταν το κοιτάμε—και να ελέγχουμε αυτά τα δεδομένα με ένα μόνο βλέμμα.


Και οι πιθανότητες μόλις αρχίζουν. Μάθετε πώς οι καθηλωτικές εμπειρίες μας δίνουν τη δυνατότητα να φανταζόμαστε, να δημιουργούμε, να επαναλαμβάνουμε και να συνεργαζόμαστε με νέους τρόπους με αυτές τις 15λεπτες παρουσιάσεις από το AU Las Vegas 2017.


Το μέλλον του καθηλωτικού υπολογισμού
Ομιλητής: Brian Pene


Από τις πρώτες μέρες του Sensorama μέχρι τις καθηλωτικές ηχητικές και οπτικές εμπειρίες που είναι δυνατές σήμερα, ο Brian Pene μας ξεναγεί σε τεχνολογίες μικτής πραγματικότητας και δείχνει πώς το VR και το AR μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια, την ταχύτητα εγκατάστασης και επιθεώρησης, να συνδέσουν συνεργατικές ροές εργασίας, να βελτιώσουν τη λήψη αποφάσεων , και ενισχύουν τη διαδικασία σχεδιασμού.



Συνδυάζοντας τις πραγματικότητες στο AEC χρησιμοποιώντας εμπειρίες καθηλώσεως
Ομιλητής: Simon Yorke


«Η μικτή πραγματικότητα είναι κάτι περισσότερο από ένα ψηφιακό μοντέλο και ένα ακουστικό», λέει ο Simon Yorke, προηγμένος τεχνολόγος σχεδιασμού στην Aurecon. «Για εμάς, έχει να κάνει με την αποτύπωση του κόσμου γύρω μας και την ανάμειξή του με τον ψηφιακό χώρο—τον χώρο του τρισδιάστατου σχεδιασμού, την προσομοίωση και τη βελτιστοποίηση—για να δώσουμε στους σχεδιαστές μας υπερδυνάμεις». Τσέκαρέ το:



Δείτε το μέλλον της εργασίας σε VR, AR και MR
Ομιλητής: Stephen Goetzinger


Η Steelcase κατασκευάζει έπιπλα γραφείου εδώ και δεκαετίες, αλλά σήμερα το κάνει με νέους τρόπους για μια νέα γενιά εργαζομένων, χρησιμοποιώντας καθηλωτικές τεχνολογίες που επιτρέπουν στους πελάτες όχι μόνο να δουν τα περισσότερα από 60.000 προϊόντα τους λεπτομερώς, αλλά και να δουν πραγματικά πώς φαίνονται όπως στο πλαίσιο του πραγματικού χώρου—και να μοιραστείτε απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.



Εικονική πραγματικότητα: Όταν ο χρόνος αναπαραγωγής γίνεται σοβαρός
Ομιλητής: Gary Radburn


«Ένας χρόνος στην εικονική πραγματικότητα και την επαυξημένη πραγματικότητα είναι η χρονιά του σκύλου—υπάρχουν 7 χρόνια εξέλιξης στριμωγμένα κάθε χρόνο», λέει ο Gary Radburn, διευθυντής εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας στην Dell. Μάθετε πώς ο Radburn και η ομάδα του αναπτύσσουν καθηλωτικές εμπειρίες για να βελτιώσουν και να καινοτομήσουν διαδικασίες στον κόσμο του σχεδιασμού και της κατασκευής.



 


Μάθετε περισσότερα στο AU Online




Στο AU online, θα βρείτε μια πληθώρα μαθημάτων σχετικά με τη χρήση μικτής πραγματικότητας στο AEC, το Design & Manufacturing και τα Media & Entertainment. Δεν είμαστε καν σίγουροι από πού να ξεκινήσουμε, αλλά εδώ είναι μόνο μερικά:


Επαυξημένη πραγματικότητα: Πρακτικές εφαρμογές για προβλήματα του πραγματικού κόσμου
Ομιλητές: Bardia Jahangiri, David Keane, William Tang
Το AR σάς δίνει τη δυνατότητα να επικαλύπτετε δεδομένα στον κόσμο γύρω σας. Εξερευνήστε τι σημαίνει αυτό για την αναθεώρηση, την κατασκευή, τον ποιοτικό έλεγχο και το μάρκετινγκ στον κόσμο της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών.


Virtual Reality Plus Mixed Reality: The Evolution of Storytelling to Story Living
Ομιλητής: Solomon Rogers
Στη δεκαετία του '90, η εικονική πραγματικότητα ήταν μια τεχνολογία ψυχαγωγίας καταναλωτών που είχε υπερβολικά διαφημιστεί και χαμηλών επιδόσεων. Αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Μάθετε τι είναι δυνατό σήμερα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του REWIND, ενός στούντιο περιεχομένου VR που πρωτοπορεί με τη δουλειά του BBC, της Björk και της Red Bull.


Αξιοποιώντας τη μικτή πραγματικότητα για πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό, κατασκευή και λειτουργία υποδομής
Ομιλητές: Scott Aldridge, Matthew Harraka
Η ομάδα του CDM Smith χρησιμοποιεί καθηλωτικές μικτές πραγματικότητες για να επιτρέψει στις ομάδες του έργου να αλληλεπιδράσουν με τρισδιάστατα μοντέλα υποδομής σε κλίμακα. Σε αυτό το μάθημα, επιδεικνύουν την πλατφόρμα VDC τους και συζητούν πώς έχουν ενσωματώσει το MR στις διαδικασίες τους.


Βλέποντας το μέλλον: Πώς εξελίσσονται οι βελτιωμένες πραγματικότητες Πώς οπτικοποιούμε το σχέδιο
Ομιλητής: Brent Jackson
Η Bridgestone πρωτοστατεί στη χρήση της μικτής πραγματικότητας στην κατασκευή. Μάθετε πώς βελτιώνουν το σχεδιασμό προϊόντων, το σχεδιασμό των εγκαταστάσεων, τις λειτουργίες, την εκπαίδευση και τις πωλήσεις μέσω καθηλωτικών τεχνολογιών.


https://emake.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%be%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%ae%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b2%cf%85%ce%b8%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια