Subscribe Us

header ads

Καλώς ήρθατε στη Σύγκλιση: Πώς έρχονται μαζί οι διαδικασίες για τη δημιουργία, την κατασκευή και την παραγωγή

https://emake.gr/wp-content/uploads/Καλώς-ήρθατε-στη-Σύγκλιση-Πώς-έρχονται-μαζί-οι-διαδικασίες-για.jpg

Ο χρόνος ήταν, η κατασκευή και η αρχιτεκτονική δεν είχαν πολλά κοινά - ήταν διαφορετικοί κλάδοι που χρησιμοποιούσαν διαφορετικές ροές εργασίας. Και ψυχαγωγία; Αυτός ήταν ένας γαλαξίας πολύ, πολύ μακριά.


Όμως οι καιροί έχουν αλλάξει. Με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, αυτές οι βιομηχανίες συγκλίνουν, μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον και υιοθετούν κοινές προσεγγίσεις για την παραγωγή, την οικοδόμηση και την παραγωγή.


Στην AEC, οι αρχιτέκτονες και οι εργολάβοι στρέφονται όλο και περισσότερο σε πιο αρθρωτές, βιομηχανικές προσεγγίσεις—δημιουργώντας δομικά στοιχεία που μπορούν να κατασκευαστούν εκτός του εργοταξίου, να αναπαραχθούν εύκολα και να ταιριάζουν με επαναλαμβανόμενους τρόπους που μας επιτρέπουν να επιταχύνουμε την κατασκευή μειώνοντας παράλληλα τα απόβλητα.


Και οι κατασκευαστές διαπιστώνουν ότι πρέπει να ανταποκρίνονται περισσότερο και να μπορούν να προσαρμόζονται—δεν λειτουργεί πλέον για τη δημιουργία ενός εργοστασίου ή μιας ροής εργασίας που δημιουργεί μόνο ένα προϊόν.


Εν τω μεταξύ, όσοι βρίσκονται στον κόσμο της ψυχαγωγίας αρχίζουν να σχεδιάζουν και να προ-οπτικοποιούν τις παραγωγές τους όπως κάνουν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων για τα πρωτότυπα αυτοκίνητα.


Μάθετε περισσότερα για το πώς συνδυάζονται οι κατασκευές, η κατασκευή και η ψυχαγωγία και ακούστε μερικά από τα πιο καινοτόμα μυαλά σε αυτούς τους κλάδους να μοιράζονται το όραμά τους για το μέλλον.



https://emake.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8e%cf%82-%ce%ae%cf%81%ce%b8%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%8d%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια