Subscribe Us

header ads

Μαθήματα πεδίου και βίντεο εκμάθησης BIM 360

https://emake.gr/wp-content/uploads/Μαθήματα-πεδίου-και-βίντεο-εκμάθησης-BIM-360.png

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε τα ακόλουθα κατά παραγγελία μαθήματα πεδίου BIM 360. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο του μαθήματος με τον δικό σας ρυθμό και να κάνετε το κουίζ για να ανακεφαλαιώσετε όσα μάθατε! Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τον τίτλο του μαθήματος και εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε!


Επί του παρόντος διαθέσιμο:

field_courses.PNG

  

Μάθημα BIM 360 Field Project Administration

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα κατ' απαίτηση θα σας καθοδηγήσει στα βασικά βήματα για μια επιτυχημένη έναρξη του έργου σας BIM 360 Field. Το μάθημα περιλαμβάνει το Σχέδιο εκτέλεσης πεδίου BIM 360έναν πρακτικό οδηγό για τον προγραμματισμό και τη ρύθμιση του έργου με δυνατότητα λήψης. Όταν σας βολεύει, ελέγξτε και ολοκληρώστε αυτό το σχέδιο σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στο διαδικτυακό μάθημα διαχείρισης.

Μάθημα BIM 360 Field Project Set Up

Αυτό το μάθημα θα καθοδηγήσει εσάς και την ομάδα σας στα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων, δημιουργώντας προσαρμοσμένες λίστες ελέγχου και ζητήματα, δουλεύοντας στην εφαρμογή για κινητά και πολλά άλλα!

Μάθημα BIM 360 Field Working with Equipment

Μάθετε πώς να ρυθμίζετε τις ιδιότητες και τους τύπους εξοπλισμού, την παρακολούθηση εξοπλισμού, την προσθήκη αρχείων εξοπλισμού, την επισύναψη λιστών ελέγχου στον εξοπλισμό και πολλά άλλα!

Μάθημα BIM 360 Field Issue Tracking

Μάθετε πώς να παρακολουθείτε προβλήματα στο BIM 360 Field στον Ιστό και με το iPad σας.

Βίντεο επιβίβασης πεδίου BIM 360

Ξεκινώντας με το Field; Προσθέτετε νέους χρήστες και χρειάζεστε βοήθεια για να δείξετε πώς λειτουργεί; Εκτός από τον Πίνακα εκμάθησης, προσθέσαμε πρόσφατα εκπαιδευτικά βίντεο κατά την επιβίβαση για να βοηθήσουμε εσάς και την ομάδα σας να ξεκινήσετε με το Field. Αυτά τα βίντεο είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες του χρήστη, επομένως ένας Διαχειριστής Έργου θα βλέπει διαφορετικά βίντεο από ένα κανονικό μέλος του έργου. Καθώς ξεκινούν οι νέοι Διαχειριστές Έργου, αυτά τα βίντεο την ίδια στιγμή θα εμφανιστούν για να τους καθοδηγήσουν στα επόμενα βήματα καθώς στήνουν ένα έργο. Τα μέλη του έργου θα βλέπουν βίντεο για να τα βοηθήσουν να ξεκινήσουν με προβλήματα, λίστες ελέγχου και πολλά άλλα!

πίνακας εκμάθησης.PNG


https://emake.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-bim/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια