Subscribe Us

header ads

Τι νέο υπάρχει στο Autodesk Netfabb 2019.1

https://emake.gr/wp-content/uploads/Τι-νέο-υπάρχει-στο-Autodesk-Netfabb-20191.jpg

Το Netfabb 2019 κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και τώρα το 2019.1 είναι εδώ! Υπάρχουν ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις, αλλά τα μεγάλα νέα είναι η ενημέρωση του πλέγματος, η νέα διεπαφή φιλική προς το CAD, οι ενσωματώσεις νέων μηχανημάτων και ορισμένες ενημερώσεις στην προσομοίωση Netfabb για να επιταχύνετε τη διαδικασία και να βελτιώσετε την ακρίβεια των αποτελεσμάτων σας.


Ενημερώσεις πλέγματος:


Το Netfabb 2019 έφερε το μη αυτόματο πλέγμα σε πελάτες που εγγράφηκαν στο επίπεδο Premium και τώρα με το 2019.1, το Lattice Commander είναι ζωντανό και εκτός τεχνολογίας προεπισκόπησης, πράγμα που σημαίνει ότι η χειροκίνητη επεξεργασία πλέγματος είναι πλέον πλήρως λειτουργική. Επίσης, για όσους είναι συνδρομητές στο Netfabb Ultimate με πρόσβαση στο Βοηθητικό πρόγραμμα βελτιστοποίησης, μπορείτε τώρα να επεξεργάζεστε χειροκίνητα αυτά τα βελτιστοποιημένα πλέγματα FEA. Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία:


  • Βελτιωμένη δημιουργία δέρματος για καθαρό άνοιγμα των μοντέλων.

  • Εξαγωγή τετραεδρικού πλέγματος για απλοποίηση των ροών εργασιών επικύρωσης σε εξωτερικά πακέτα προσομοίωσης.

  • Βελτιωμένη χρηστικότητα με λειτουργία drag & drop των αμαξωμάτων μεταξύ των στοιχείων.

  • Απευθείας ώθηση από το Optimization Utility: Επεξεργαστείτε κόμβους και δοκούς βελτιστοποιημένων πλεγμάτων FEA στο Lattice Commander

Νέα διεπαφή φιλική προς το CAD:


Η γεφύρωση του χάσματος από το σχεδιασμό στην κατασκευή είναι ένας τρόπος που ελπίζουμε να κάνουμε τις δουλειές σας λίγο πιο εύκολες. Με το Netfabb 2019.1, σας παρουσιάζεται μια νέα κορδέλα διεπαφής χρήστη που θα πρέπει να είναι πιο διαισθητική για όσους από εσάς εργάζεστε σε CAD, ενώ θα δείτε τον οικείο κύβο προβολής και τους χειριστές σε καμβά. Η αγάπη δεν αλλάζει; Δεν πειράζει κι αυτό. Με την κυκλοφορία του Netfabb, έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε στο παραδοσιακό μενού που ήδη γνωρίζετε.



Automation Scripting:


Το σενάριο Lua που διατίθεται στο Netfabb Ultimate μπορεί να σώσει τη ζωή για αυτές τις επαναλαμβανόμενες εργασίες. Τώρα με το 2019.1, θα βρείτε νέα σενάρια για Lane Packing και Multi-Tray Packing.



Ενοποίηση μηχανήματος:


Πολλές εκδόσεις του Netfabb περιλαμβάνουν νέους χώρους εργασίας μηχανών και το 2019.1 δεν αποτελεί εξαίρεση. Τώρα θα διαπιστώσετε ότι το Netfabb μπορεί να ελέγξει όλα Μηχανές Arcam, για τους χώρους εργασίας όλα Οι υπάρχουσες μηχανές SLM Solutions έχουν ενημερωθεί και έχουν προστεθεί χώροι εργασίας για τα νεότερα μοντέλα: SLM 280.2 και SLM 800. Νέοι χώροι εργασίας έχουν επίσης εισαχθεί για τα Xact metal XM200C και XM200S και το Sinterit Pro Lisa. Το Netfabb έχει ενσωματωμένους χώρους εργασίας για πάνω από 100 μηχανήματα, για κάθε διαδικασία AM – Μάθετε περισσότερα εδώ.


Προσομοίωση


Πολλές επικυρώσεις και δοκιμές γίνονται στην προσομοίωση Netfabb με στόχο τις επιτυχημένες εκτυπώσεις πρόσθετων μετάλλων την πρώτη φορά. Το 2019.1 εισάγει μερικές νέες ενημερώσεις για να βοηθήσει:


  • Νέα προσέγγιση απώλειας θερμότητας με βάση το υλικό. Προηγουμένως, μπορούσατε να επιλέξετε μεταξύ γενικής προσέγγισης απώλειας θερμότητας ή προσέγγισης απώλειας θερμότητας για συγκεκριμένο υλικό. Αυτή η νέα προσομοίωση εφαρμόζει έναν ειδικό συντελεστή υλικού για να σας προσφέρει αυξημένη ακρίβεια χωρίς να αφιερώνετε χρόνο για να μοντελοποιήσετε και να δικτυώσετε τη σκόνη σας.

  • Αποτελέσματα κατάστασης παγκόσμιας επαναβαφής: Ένας νέος τύπος προσομοίωσης, μπορείτε τώρα να δείτε τα αποτελέσματα για παρεμβολές λεπίδας επαναβαφής σε ολόκληρο το μοντέλο σε περιπτώσεις όπου υπάρχει παρεμβολή επαναβαφής σε πολλαπλά ύψη Z

  • Προβολή αποτελεσμάτων DED: Μεταβείτε γρήγορα στα σχετικά αποτελέσματα για εξοικονόμηση χρόνου μετά την επεξεργασία προσομοιώσεων DED με την επιλογή γρήγορης αλλαγής των οπτικοποιημένων αποτελεσμάτων κατά ύψος Z, επίπεδο, χρόνο ή αύξηση του αποτελέσματος

  • Βελτιώσεις προσομοίωσης cloud: Η προσομοίωση cloud εισήχθη νωρίτερα αυτό το έτος και τώρα έχουν γίνει βελτιώσεις για την αντιστάθμιση παραμόρφωσης βάσει του cloud, ταχύτερους υπολογισμούς cloud και μειωμένο χρόνο αναμονής αποτελεσμάτων.

Άλλες ενημερώσεις:


Με αυτήν την ενημέρωση, θα δείτε επίσης.


  • Βελτιώσεις μονάδας υποστήριξης: Δοκιμασμένα σενάρια υποστήριξης, κωνικές υποστηρίξεις τόμου, πλήρως αυτόματη ενημέρωση υποστήριξης καθώς μετακινούνται ή περιστρέφονται εξαρτήματα και βελτιώσεις χρηστικότητας

  • Προσαρμοσμένα πρότυπα σκηνής: Καθορίστε προσαρμοσμένες συνθήκες εκκίνησης για διαφορετικά μηχανήματα.

  • Στατιστικά στοιχεία διανομής φέτες: Το γράφημα που δείχνει την κατανομή της περιοχής περιγράμματος μέσω του άξονα Z παρέχει μια γρήγορη επισκόπηση όπου τα κλειστά περιγράμματα (που υποδεικνύουν μια πλήρως εκτεθειμένη περιοχή) βρίσκονται κατά μήκος της στοίβας τομής.

  • Αυτόματη δημιουργία πλάκας βάσης: Δημιουργήστε ένα θεμέλιο ή «σχεδία» για μέρη με βάση το περίγραμμά τους.

Για μια περιήγηση σε μερικές από τις κύριες νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που διατίθενται με αυτήν την έκδοση, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.



Δείτε την πλήρη λίστα με τις ενημερώσεις του Netfabb 2019 εδώ.


Εάν έχετε μια ιδέα για ένα νέο χαρακτηριστικό, ένα μηχάνημα που θα θέλατε να υποστηρίξει η Netfabb ή αν απλά αναζητάτε βοήθεια ή συμβουλές, επικοινωνήστε με την ομάδα μέσω του Φόρουμ Netfabb.


– Ομάδα προϊόντων Netfabb


 


https://emake.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-autodesk-netfabb-2019-1/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια