Subscribe Us

header ads

Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023; Οι πληροφορίες μου: Σύμβουλος Macro - Ιστολόγιο AutoCAD - Autodesk

https://emake.gr/wp-content/uploads/Τι-νέο-υπάρχει-στο-AutoCAD-2023-Οι-πληροφορίες-μου-Σύμβουλος.jpg

Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023; Οι πληροφορίες μου: Σύμβουλος Macro

Ειδήσεις προϊόντων





Από την ομάδα του AutoCAD

Καλώς ήρθατε στην επόμενη δόση της σειράς μας για να μάθετε τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023! Ακολουθεί το My Insights: Macro Advisor.

Το My Insights είναι η συμβουλευτική μηχανή που σας βοηθά να εργάζεστε πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης για να παρέχετε επιμελημένες πληροφορίες. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες ενώ εργάζεστε μέσω προτεινόμενων μακροεντολών που αυτοματοποιούν τις πιο συχνά επαναλαμβανόμενες ροές εργασίας σας.

Με το My Insights: Macro Advisor, λάβετε επιμελημένες συμβουλές και πολύτιμες πληροφορίες—την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό πλαίσιο—για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Τα insights μακροεντολών είναι προτεινόμενες μακροεντολές εντολών που προορίζονται να σας βοηθήσουν να είστε πιο παραγωγικοί. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη νέα Command Macro Palette όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα, να αποθηκεύσετε μια προτεινόμενη μακροεντολή ή να προσαρμόσετε μια μακροεντολή στις ανάγκες σας.

Command Macros Στιγμιότυπο οθόνης AutoCAD 2023

Εντολές και μεταβλητές συστήματος

Νέες εντολές

COMMANDMACROS – Ανοίγει την παλέτα Command Macros από την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε και να χρησιμοποιήσετε προτάσεις μακροεντολών εντολών.

COMMANDMACROSCLOSE – Κλείνει την παλέτα Command Macros.

Νέες μεταβλητές συστήματος

COMMANDMACROSSTATE – Υποδεικνύει εάν η παλέτα Command Macros είναι ανοιχτή ή κλειστή.

MACROINSIGHTSSUPPORT – Ελέγχει εάν μπορούν να ληφθούν insights μακροεντολών με βάση τις ακολουθίες εντολών που εκτελείτε.

MACRONOTIFY – Ελέγχει την ειδοποίηση για insights μακροεντολών.

Ανατρέξτε στο My Insights: Macro Advisor in Action

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hJyaMSHdRU4[/embed]

Ξεκίνα

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο πλήρες θέμα Τι νέο υπάρχει στο AutoCAD 2023: My Insights: Macro Advisor.

Ξεκινήστε σήμερα και εξερευνήστε τις νέες δυνατότητες συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Autodesk και κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν δεν είστε ακόμη συνδρομητής, ελέγξτε τις δωρεάν δοκιμές 30 ημερών του AutoCAD 2023 και του AutoCAD LT 2023.


https://emake.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-autocad-2023-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%bc/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια